2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Enfeksiyondur o zaman canım büyük ihtimal sen bol su iç sıcak tut kendini de

Karın ağrısı sadece ben zaten kullanıyorum progestan ama başka herhngi birşeyin varmıydı senin ondan olmasın düşük tehlikesi
Başka hiçbirşeyim yok sadece 10-15 dk da bir adet sancısı gibi sancı oda en fazla 1 dk sürüp gidiyor bunu söyledim hoca da bir progestan yazalım dedi hocam normal değil mi sancılarım dedim değil tabiki düşük riski oyuzden bu hapı yazıyorum dedi

Kızlar aşırı gazım var sizde de oluyor mu bağırsaklar mesaide

Bana doktorum normal dediği için rahatım ben tabi
Benim 10-15-20 dk da bir adet sancısı gibi sancı oluyor oda en fazla 1 dk sürüp gidiyor sizin ki de mi böyleydi ya aslında farklı vücutlar farklı bünyeler oyuzden herkesteki şikayetler farklı olabiliyor inşallah korktuğumuza uğratmasın rabbim

Bende 120 ye baktırdım yani zaten tahmininin tutma ihtimali %50 ama onlar teoriyle baktığı için %80 diyorlar. Başın ölçüsü, alttan çıkıntısı nubun şekli falan
İnstagramda iki ayrı sayfaya baktırdım kızlar para ödeyerek. Biri kız diğeri erkek dedi pek güvenmedim açıkçası

Yaa bnde konuşayım bari bu konuyu doktorumla

Başlarda daha çok oluyordu aynı adet sancısı gibi hatta gece uykulardan uyandığım bile oldu. Kanama olmadığı sürece normal dedi doktorum her gittiğimde sordum hep olabilir normal rahim büyüdüğü için dedi. Korkma hiç sağ salim doğacaklar

Ayy o kadar pimpirikli biri oldum ki anlatamam zaten evhamliyimdir normalde de . Doktoruma mesaj attim bugun bulanti aserma koku hassasiyeti sart degil kanama olmadigi surece sorun yok dedi icim rahatladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…