2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Güzel güzel büyüyordur annesi iştahında açılmış oh ne güzel yarasın bebişe. Mide sorunu da çok normal bir gidip gelmesi benim de öyle idare ediyoruz

Kızlar merhaba, ben de bugün gittim 8+2 yiz her şey yolunda kalbini duyduk bebişi gördük. Bir ay sonra gideceğim bir sonraki randevuya nasıl dayanacağız bakalım
Bnde bugün gittim benide bir ay sonra çağırdı

Bazı doktorlar izin vermiyor enfeksiyon açısından ki izin verse bile benim eşim gene izin vermiyor birşey olur diye bide hamilelikte fazla güneş iyi değil ya
Kızlar arkadaşımla cilt bakımına gidicem yarın hem moral hem biraz yüzümün ihtiyacı var bişey olmaz dimi hamilelikte sizce

Aslında evet ya dogru söylüyorsun. En azından tayt oversize tişört işini halledeyim biraz biraz. İç çamaşırıdır pijamadır vücudumuzun alacagı bedene göre alırız

Kızlar arkadaşımla cilt bakımına gidicem yarın hem moral hem biraz yüzümün ihtiyacı var bişey olmaz dimi hamilelikte sizce
Kimyasal koklamadığın sürece sıkıntı yok diye biliyorum ne tarz bi cilt bakımına gidiceksin bilmiyorum canım

Kızlar ben geldiiim uzun suredir bugünü bekliyordum ya kontrole gittim bugün. Gece heyecandan yarım yamalak uyudum sürekli rüyamda gördüm falan inanılmaz heyecanlıydım anlayacağınız. 12. Haftalık olduk bugün sata göre ama doktorum 4 gün önden gittiğini söyledi. Bizim minnos inanılmaz hareketliydi, elleri hiç durmuyordu çok zor çektik fotoğraflarını görseniz cinsiyet içinde doktorum epey uğraştı ama göstermedi bizimki poposunu kaldırdı durdu hep her şey yolundaymış çok şükür ikili test zamanımızdı doktorum fetal yapmamızı önerdi ben aslında ikili yapıp ona göre fetal yaptırmayı planlıyordum ama eşim hemen ikna oldu kan verdik haftaya onun da sonucu çıkacak inşallah, cinsiyeti de öğrenmiş olacağız

Migrenim olduğunu söylemiştim doktorum bana magnezyum verdi onunla çok rahatlayacağımı söyledi. Bas ağrısı çeken arkadaşlar da doktoruna mutlaka danışsın.
Kabizlik içinde ilaç verdi umarım onu da çözeceğim artık onun dışında multivitamin ve demir takviyesi yazdı bana.

Birde kilo konusunda uyarı aldım doktorum her gün yürümemi önerdi ve yediklerime dikkat etmemi söyledi. Aslında ediyorum ama şimdiden aşırı sismis hissediyorum kendimi bu durum canımı da oldukça sıkıyor. Ayrıca pilatese gitmemin de bir sakıncası olmadığını söyledi artık. Bakalım bir düzene girmem şart artık sağlığımız icin

Şimdi benim minnosu ekliyorum T Tali89 ne diyorsun

Eklentiler

• IMG_1963.png
    228,8 KB · Görüntüleme: 61
Maşallah annesi size çok sevindim herieyin yolunda olmasına

Senin nub kız gibi diyor

Aslında evet ya dogru söylüyorsun. En azından tayt oversize tişört işini halledeyim biraz biraz. İç çamaşırıdır pijamadır vücudumuzun alacagı bedene göre alırız
OVERSİZezleri zaten normalde de kullanıyoruz gideri var bence. taytlarda öyle guzelse neredeyse her kiloda oluyor. yılarca aynı bedende kalmıcaz topu topu 3-4 ay max şişko oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…