- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
Bende 8 inde çok var daha çabuk gecer inşallahNe kadar kaldı ben ayın 5 inde gideceğim
İnşallahBende 8 inde çok var daha çabuk gecer inşallah
Güzel güzel büyüyordur annesi iştahında açılmış oh ne güzel yarasın bebişe. Mide sorunu da çok normal bir gidip gelmesi benim de öyle idare ediyoruzŞükür iyiyim kuzum mide hassasiyetim hafiften devam ediyor ama iştahım falan açıldı biraz şükür. Sürünüyordum valla bir ara cumartesi de kontrolümüz var bakalım heyecanlıyız. Biraz endişe biraz heyecan götürüyoruz süreci şükür
Deniz yasak mı ki? Hiç duymadım benYaz tatilinde denize giremeyeceğiz sanırsam yaz tatili dümdüz geçecek
Bazı doktorlar izin vermiyor enfeksiyon açısından ki izin verse bile benim eşim gene izin vermiyor birşey olur diye bide hamilelikte fazla güneş iyi değil yaDeniz yasak mı ki? Hiç duymadım ben
Bnde bugün gittim benide bir ay sonra çağırdıKızlar merhaba, ben de bugün gittim 8+2 yiz her şey yolunda kalbini duyduk bebişi gördük. Bir ay sonra gideceğim bir sonraki randevuya nasıl dayanacağız bakalım
Kızlar arkadaşımla cilt bakımına gidicem yarın hem moral hem biraz yüzümün ihtiyacı var bişey olmaz dimi hamilelikte sizceBazı doktorlar izin vermiyor enfeksiyon açısından ki izin verse bile benim eşim gene izin vermiyor birşey olur diye bide hamilelikte fazla güneş iyi değil ya
Aslında evet ya dogru söylüyorsun. En azından tayt oversize tişört işini halledeyim biraz biraz. İç çamaşırıdır pijamadır vücudumuzun alacagı bedene göre alırızkızlar ben gecen yıl hamileliğimde son aya kadar pijama falan almadım. iç çamasırı da almadım. suwenden kenarı dantelli geniş banketli iç çamasırlarım vardı onlar beni hiç sıkmıyordu yumusaktı hiç hamile iç çamasırı almadım. doğum yaptıgım haftaya yakın aldım pijamaları. hatta en son aldıgım dagi den 36 beden pijamaydı. pijamalr genelde dokumlu oldugundan rahat oluyordu. son haftaya kadar nasıl kilo alıcagınızı blemezsiniz bence. 1 tane eşofman almıştım lcw dan hamile esofmanı ama onu da giyemem bu sezon sanırım kışlık gibiydi o biraz. açıksanız tayt falan gecırılıyor hamilelik ben kapalı oldugum için tayt giyemedim işe dısarıya 2 tane de hamile pantolonu aldım kışa denk gelmişti siyah ve kot . 1 tane bile hamile üst kıyafeti almadım. birazcık gobek kilo durumunuza gore hareket edin bence. zaten sadece hamilelikte giyceginiz kıyafetler onu da ustunuzde guzel durmuyor dıye mutsuz giymeyin. ben 2 beden buyuk kıyafet alsaymısım hiç giymezmişim kesin. çirkin oldum diye. o donem gruptak, gebeşler cok kilo aldıgı için aldıklarını giyemedigi de oluyordu. üstünüzde guzel duranı alın ki hep mutlu olasınız :)
Evet ya ne güzel. Benim bebişimi görmeye daha 4 gün var geçmek bilmiyor kızlar yaa. Birde evden çalışmaya başladım evdeyken hele zaman dahada geçmiyor sankiBugün randevu günü galiba herkesinne güzel benim daha çok var
Kimyasal koklamadığın sürece sıkıntı yok diye biliyorum ne tarz bi cilt bakımına gidiceksin bilmiyorum canımKızlar arkadaşımla cilt bakımına gidicem yarın hem moral hem biraz yüzümün ihtiyacı var bişey olmaz dimi hamilelikte sizce
Çok şükür canım sevindim iyi olmasına bugün herkesin gerçekten randevu günüymüşMerhaba kızlar. Bende bugün doktora gittim 11+4 olmuşuz doktor ilik i tarama testi yaptı ve her şey yolunda dedi çok şükür
Maşallah canım ikili tarama testinde kan ve ultrason bakımı oluyor dimi kaç tüp kan aldılar bide hemen sonuç çıktımıMerhaba kızlar. Bende bugün doktora gittim 11+4 olmuşuz doktor ilik i tarama testi yaptı ve her şey yolunda dedi çok şükür
Maşallah annesi sizeKızlar ben geldiiimuzun suredir bugünü bekliyordum ya kontrole gittim bugün. Gece heyecandan yarım yamalak uyudum sürekli rüyamda gördüm falan inanılmaz heyecanlıydım anlayacağınız . 12. Haftalık olduk bugün sata göre ama doktorum 4 gün önden gittiğini söyledi. Bizim minnos inanılmaz hareketliydi, elleri hiç durmuyordu çok zor çektik fotoğraflarını görseniz cinsiyet içinde doktorum epey uğraştı ama göstermedi bizimki poposunu kaldırdı durdu hep her şey yolundaymış çok şükür ikili test zamanımızdı doktorum fetal yapmamızı önerdi ben aslında ikili yapıp ona göre fetal yaptırmayı planlıyordum ama eşim hemen ikna oldu kan verdik haftaya onun da sonucu çıkacak inşallah, cinsiyeti de öğrenmiş olacağız
Migrenim olduğunu söylemiştim doktorum bana magnezyum verdi onunla çok rahatlayacağımı söyledi. Bas ağrısı çeken arkadaşlar da doktoruna mutlaka danışsın.
Kabizlik içinde ilaç verdi umarım onu da çözeceğim artıkonun dışında multivitamin ve demir takviyesi yazdı bana.
Birde kilo konusunda uyarı aldımdoktorum her gün yürümemi önerdi ve yediklerime dikkat etmemi söyledi. Aslında ediyorum ama şimdiden aşırı sismis hissediyorum kendimi bu durum canımı da oldukça sıkıyor. Ayrıca pilatese gitmemin de bir sakıncası olmadığını söyledi artık. Bakalım bir düzene girmem şart artık sağlığımız icin
Şimdi benim minnosu ekliyorum T Tali89 ne diyorsun
Senin nub kız gibi diyorKızlar ben geldiiimuzun suredir bugünü bekliyordum ya kontrole gittim bugün. Gece heyecandan yarım yamalak uyudum sürekli rüyamda gördüm falan inanılmaz heyecanlıydım anlayacağınız . 12. Haftalık olduk bugün sata göre ama doktorum 4 gün önden gittiğini söyledi. Bizim minnos inanılmaz hareketliydi, elleri hiç durmuyordu çok zor çektik fotoğraflarını görseniz cinsiyet içinde doktorum epey uğraştı ama göstermedi bizimki poposunu kaldırdı durdu hep her şey yolundaymış çok şükür ikili test zamanımızdı doktorum fetal yapmamızı önerdi ben aslında ikili yapıp ona göre fetal yaptırmayı planlıyordum ama eşim hemen ikna oldu kan verdik haftaya onun da sonucu çıkacak inşallah, cinsiyeti de öğrenmiş olacağız
Migrenim olduğunu söylemiştim doktorum bana magnezyum verdi onunla çok rahatlayacağımı söyledi. Bas ağrısı çeken arkadaşlar da doktoruna mutlaka danışsın.
Kabizlik içinde ilaç verdi umarım onu da çözeceğim artıkonun dışında multivitamin ve demir takviyesi yazdı bana.
Birde kilo konusunda uyarı aldımdoktorum her gün yürümemi önerdi ve yediklerime dikkat etmemi söyledi. Aslında ediyorum ama şimdiden aşırı sismis hissediyorum kendimi bu durum canımı da oldukça sıkıyor. Ayrıca pilatese gitmemin de bir sakıncası olmadığını söyledi artık. Bakalım bir düzene girmem şart artık sağlığımız icin
Şimdi benim minnosu ekliyorum T Tali89 ne diyorsun
Ben de öyle hissettim canımSenin nub kız gibi diyor
OVERSİZezleri zaten normalde de kullanıyoruz gideri var bence. taytlarda öyle guzelse neredeyse her kiloda oluyor. yılarca aynı bedende kalmıcaz topu topu 3-4 ay max şişko oluruzAslında evet ya dogru söylüyorsun. En azından tayt oversize tişört işini halledeyim biraz biraz. İç çamaşırıdır pijamadır vücudumuzun alacagı bedene göre alırız
Ayy hadi bakalım bir kızım var. Söylerim tabi canım çok teşekkür ediyorumErkek canım sonucu bana da söylersin