2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Yok canım sakın kendini suçlama zaten nerden bileceksin bana da o 2 saatte bir hareket işi çok zor geliyordu hep anneyi strese sokuyordu bide gece uyuyunca insan bilemiyor ki dediğin gibi her dk çok net hareketler olmayabiliyor, ömrü o kadarmış yavrunun cennet kuşu olacakmış

Bana da hep öyle dediler ama kaybettim doğuma çok yakın bi zamanda yani bunun erkeni yada geçi yok bence onlara kalsa çocuk doğduktan sonra alınsın diyecekler bide bana dedikleri şey ortalıkta kıtlık yok bebek doğsun biz gider alırız lafıydı en çok sinirimi bozan şimdi diyorum ki iyi ki de almışım şuan kafam o kadar rahat ki herşeyi hazır diyorum ve sadece onu bekliyorum şuan

Aynen canım nasip meselesi tamamen ya Allah’ıma hep uzun ömürlü evlatlar ver bana diye dua ediyorum artık

Bazı insanlar çok düşüncesiz ya bunu sana söylemesi ne kattı yani sana bence hiç takma canım bak arkadaşlar yazdı olacağı varsa son haftada oluyor sıkıntı ilk haftalarda da, bide 13. Haftada düşük riski diye bişey yok bilimsel olarak tamamen uydurma bilgi

Of ne bileyim kızlar içimi huzursuz etti. Allahın bileceği iş evet ama sinekte küçük ama mide bulandırıyor işte kime ne insanların hayatından erken geç onlara ne isteyen istedigi zaman alsın yani böyle söylemek ne kadar ayıp günah etkileyen birley yani hamileyim üzüldüm

Erkek se belli olur cnm kız da biraz daha beklete biliyor 20 sindede ben gidicem bende merak ediyorum
Benim o haftada kızım belli olmuştu. Hatta doktor kesin kız demişti dudaklar falan oluşmuş demişti. 16. Haftada da bidaha teyitleşiriz dedi. Bende erken değilmi dedüm ama yok belli olabiliyor dedi

Benim o haftada kızım belli olmuştu. Hatta doktor kesin kız demişti dudaklar falan oluşmuş demişti. 16. Haftada da bidaha teyitleşiriz dedi. Bende erken değilmi dedüm ama yok belli olabiliyor dedi
Benim kız 20 haftalık olana kadar gostermemisti benim ki anormal ozman veya utangacmis

Ben de 37. Haftamdaydım işte doğuma gittigimde. Evet zor oluyor kaybettiginde o eşyalara bakıp bakıp ağlıyorsun. Hatta şöyle soyleyeyim ben evime gidemiyorum hala. Başka yerde kalıyoruz eşimle. Cünkü evimde kızımın eşyaları var bir odaya kaldırıp kapatmıs eşim ama bebek arabasına beşigine bakmadan duramıyorum. Hastane çantasına koydugum benim pijamaları bile cıkarmadık valiz düzenleyicisinde duruyor. Oyle hani lohusa pijaması değiil normal dugmeli takımlar. Hatta dagiden falan aldıgım 36 beden standart pijama giyebilirim günlük ama elim hiçbirşeye gitmiyor. Sadece kızımın bezlerini dagıttım verdim. Herşeyii aynı bıraktıgım gibi duruyor. Hemşireye vericegim cantadan hastane cantasına battaniyesinin oldugu yere kadar. Pilates topum matım bile o odada ve ben düzenli pilates yapıyorum aylardır ama o eşyaları kullanmıyorum hamilelikte kullandım diye. Her hamileye bunları soyluyorlar. Ama biyerde artık eşya almak benim fiili duam dedim. Eger alayım zorlanmadan taksit taksit diyorsanız altın falan alıp kenara koyabilirisiniz. Sonra bozdurur eksikleri alırsınız. Ama dediğim gibi ben dogum kasılması yasadıgım gecenin sabahına kaybettim bu hesaba gore hastaneye gittigimde bebege hiçbişey giydirmemeli hastane carsafıyla dogurmalı. Ordayken birisi gidip alıp gelmeli. Ama tabiki olası ihtimal değil o aşamaya kadar kimse beklemıyor zaten( ha ben dogum yaptım akşamına yuruyuse kaldırdıklarında yan tarafta 1 kadın doğum yapmıs cocugun babası sanırım biyerden puset alıp gelmiş poşetini açıyordu koridorda. Nasıl aglamıştım ben kızımın yıkanabilecek herşeyini organik deterjanlarla yıkadım pusetini arabasını beşigini herşeyini havalandırdım. Reflü yatagının bile her parçasını cıkarıp yıkayıp havalandırdım.ütülenecek ne varsa ütüledim. Adama bak doğumdan cıkınca gitmiş rasgele bişey almıs gelmiş diye. Ne alerjisini dusunmus ne baska bişeyini.

Sabah bir test daha yapiyim varsa yien cikar en azindan bayadir ugrasiyoruz sorunlarimiz var esimede soylemk.istemiyorum umarim artimed bana oyun oynamiyordur ama oyle olsa sabah yaptigim testtede kuru cizgisi cikmazmiydi
Benim testlerimde artimed idi bak böyle çıktı

Aaa hiç üzülme herkesin lafına aldırma ne meraklılar kötü ihtimalleri söylemeye ben bütün büyük parçaları aldım bile olumluya odaklanıyoruz sağ salim kucağımıza alcaz bebişlerimizi hiç canını sıkma boş boğazlılar yüzünden

Bende erken gebelik testlerinde çıkmadı hic bu normal testlerde çıktı bende cok sasirdim test bozuk sandım ama dogruymus

Allah yardımcın olsun her zaman canım inşallah güzel günler ilaç gibi gelecek günlere ship olursun

Keşke onu sen bilemezsin. Herkes kendi işine baksın deseydiniz bir daha laflarını seçmeden konuşamazdı siz de rahat ederdiniz. Bence bundan sonra ki karşılaşmanızda yine boş boş konuşacaktır haddini bildirin. 13. Haftayı da bir yerinden uydurmuş zaten.

Bak benimde erken gebelik testlerim hep negatif çıktı artimed silik cizgi cikardi suan hamileyim lütfen git bir kan ver
Yarin radet gunum eger aksama kadar gelmezse gidip kan testi yaptiririm insallah birde esim erken gebelikde awox kaset teste bebetime vermis bugun eczaci iki testide pek bilmiyorum bebetime kaldi elimde bi onuda sabah yaparim az cok netlesir kafamda diye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…