Bunlar kanın yoğun kıvamlı mı ince kıvamlı mı olduğu ile ilgili testler sulandırıcı hap ve iğne kullananlara da çok sulanmış mı diye yapılıyor bizim bahsettiğimiz genetik kan pıhtılaşma testleri trombofili paneli lupus protein c ve s aktivitesi vs diye bir sürü testler var onları yaptır canımBilmiyorum o da olabilir belki ama bu değerleri yazdığımda da pıhtı ile ilgili yazılar çıkıyor doktorum iki ayda bir bu testleri yapıcaz ona göre ilaca başlıcam dedi
Tavrımı koyacagım zaten yazıktır günahtır benim kalbimi böyle kırdığı içinKeşke onu sen bilemezsin. Herkes kendi işine baksın deseydiniz bir daha laflarını seçmeden konuşamazdı siz de rahat ederdiniz. Bence bundan sonra ki karşılaşmanızda yine boş boş konuşacaktır haddini bildirin. 13. Haftayı da bir yerinden uydurmuş zaten.
İnşallah. Allah düşmanımıza bile yaşatmasın hiçbir anne yaşamasın bu acıyı. İnanırmısın şimdi düşündükçe o eşyaları aglamıyprum artık çık şükür aratmadı Allah sag salimde kucagımıza almayı nasip eder.Allah yardımcın olsun her zaman canım inşallah güzel günler ilaç gibi gelecek günlere ship olursun
Konuşurum doktorumla canım sağolBunlar kanın yoğun kıvamlı mı ince kıvamlı mı olduğu ile ilgili testler sulandırıcı hap ve iğne kullananlara da çok sulanmış mı diye yapılıyor bizim bahsettiğimiz genetik kan pıhtılaşma testleri trombofili paneli lupus protein c ve s aktivitesi vs diye bir sürü testler var onları yaptır canım
Ah kuzum hele o süslü süslü kapılar vardı bebek sesleri geliyordu insana çok koyuyor o an Buda bi imtihan işte cennette bizi karşılayacak bir meleğimiz var öyle düşünmekten başka çaremiz yok Allah bize hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsinBen de 37. Haftamdaydım işte doğuma gittigimde. Evet zor oluyor kaybettiginde o eşyalara bakıp bakıp ağlıyorsun. Hatta şöyle soyleyeyim ben evime gidemiyorum hala. Başka yerde kalıyoruz eşimle. Cünkü evimde kızımın eşyaları var bir odaya kaldırıp kapatmıs eşim ama bebek arabasına beşigine bakmadan duramıyorum. Hastane çantasına koydugum benim pijamaları bile cıkarmadık valiz düzenleyicisinde duruyor. Oyle hani lohusa pijaması değiil normal dugmeli takımlar. Hatta dagiden falan aldıgım 36 beden standart pijama giyebilirim günlük ama elim hiçbirşeye gitmiyor. Sadece kızımın bezlerini dagıttım verdim. Herşeyii aynı bıraktıgım gibi duruyor. Hemşireye vericegim cantadan hastane cantasına battaniyesinin oldugu yere kadar. Pilates topum matım bile o odada ve ben düzenli pilates yapıyorum aylardır ama o eşyaları kullanmıyorum hamilelikte kullandım diye. Her hamileye bunları soyluyorlar. Ama biyerde artık eşya almak benim fiili duam dedim. Eger alayım zorlanmadan taksit taksit diyorsanız altın falan alıp kenara koyabilirisiniz. Sonra bozdurur eksikleri alırsınız. Ama dediğim gibi ben dogum kasılması yasadıgım gecenin sabahına kaybettim bu hesaba gore hastaneye gittigimde bebege hiçbişey giydirmemeli hastane carsafıyla dogurmalı. Ordayken birisi gidip alıp gelmeli. Ama tabiki olası ihtimal değil o aşamaya kadar kimse beklemıyor zaten( ha ben dogum yaptım akşamına yuruyuse kaldırdıklarında yan tarafta 1 kadın doğum yapmıs cocugun babası sanırım biyerden puset alıp gelmiş poşetini açıyordu koridorda. Nasıl aglamıştım ben kızımın yıkanabilecek herşeyini organik deterjanlarla yıkadım pusetini arabasını beşigini herşeyini havalandırdım. Reflü yatagının bile her parçasını cıkarıp yıkayıp havalandırdım.ütülenecek ne varsa ütüledim. Adama bak doğumdan cıkınca gitmiş rasgele bişey almıs gelmiş diye. Ne alerjisini dusunmus ne baska bişeyini.
Ben erken gebelik aldım dört haftalıkti bebek test yaptığımda bir gün adet gecikmem vardı ve böyle çıktı daha önceki hamileliğimde de bundan kullanmıştım o da böyleydi çok belirgin çıkmıştıBak benimde erken gebelik testlerim hep negatif çıktı artimed silik cizgi cikardi suan hamileyim lütfen git bir kan ver
kızlar selam, instagramda karşıma sürekli bu şekilde setler çıkıyor fiyat olarak da çok uygunlar aslında.
Sizce çakma mı bunlar ya arada çok fiyat farkı var yada alıp kullanan var mı?
Bu arada ben bebek arabasını arabanın bagajında tutacağım aşırı yokuşlu bir yerde yaşadığım için.
Annem çeyizime almıştı 2 çocuğumda kullanıp kaldırdım hala ilk günkü gibi duruyor ekstra bi iki tane daha pijama alacağımKızlae lohusa kıyafeti eşofman yada pijama aldınız mı hiç hani şu hamile için beli lastikli olanlardan
Evet eşimde hep teselli ediyor beni bak hiç eşya almıycaz diye :)Ah kuzum hele o süslü süslü kapılar vardı bebek sesleri geliyordu insana çok koyuyor o an Buda bi imtihan işte cennette bizi karşılayacak bir meleğimiz var öyle düşünmekten başka çaremiz yok Allah bize hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin
Benimki gecikme olmadan yaptım 6 gün vardı sata erken gebelikte silik bile yoktu artimed testte hayali cizgi gibi görünüyordu gün geçtikçe koyulasti erken gebelik sat tarihinde silik çıkardıBen erken gebelik aldım dört haftalıkti bebek test yaptığımda bir gün adet gecikmem vardı ve böyle çıktı daha önceki hamileliğimde de bundan kullanmıştım o da böyleydi çok belirgin çıkmıştı Eki Görüntüle 3389217
trendyolda artış diye bır marka var çok iyi, tayt aldım cok rahat canımKızlae lohusa kıyafeti eşofman yada pijama aldınız mı hiç hani şu hamile için beli lastikli olanlardan
Çok anlayamadım aslında bebek sağda ama plasenta solda sanki. Ben kız diyorum hayırlısı olsunKızlar anlayan yorumlayanlarrr benimkinede baksanız
Ah canım benim göz yaslarımla okudumBen de 37. Haftamdaydım işte doğuma gittigimde. Evet zor oluyor kaybettiginde o eşyalara bakıp bakıp ağlıyorsun. Hatta şöyle soyleyeyim ben evime gidemiyorum hala. Başka yerde kalıyoruz eşimle. Cünkü evimde kızımın eşyaları var bir odaya kaldırıp kapatmıs eşim ama bebek arabasına beşigine bakmadan duramıyorum. Hastane çantasına koydugum benim pijamaları bile cıkarmadık valiz düzenleyicisinde duruyor. Oyle hani lohusa pijaması değiil normal dugmeli takımlar. Hatta dagiden falan aldıgım 36 beden standart pijama giyebilirim günlük ama elim hiçbirşeye gitmiyor. Sadece kızımın bezlerini dagıttım verdim. Herşeyii aynı bıraktıgım gibi duruyor. Hemşireye vericegim cantadan hastane cantasına battaniyesinin oldugu yere kadar. Pilates topum matım bile o odada ve ben düzenli pilates yapıyorum aylardır ama o eşyaları kullanmıyorum hamilelikte kullandım diye. Her hamileye bunları soyluyorlar. Ama biyerde artık eşya almak benim fiili duam dedim. Eger alayım zorlanmadan taksit taksit diyorsanız altın falan alıp kenara koyabilirisiniz. Sonra bozdurur eksikleri alırsınız. Ama dediğim gibi ben dogum kasılması yasadıgım gecenin sabahına kaybettim bu hesaba gore hastaneye gittigimde bebege hiçbişey giydirmemeli hastane carsafıyla dogurmalı. Ordayken birisi gidip alıp gelmeli. Ama tabiki olası ihtimal değil o aşamaya kadar kimse beklemıyor zaten( ha ben dogum yaptım akşamına yuruyuse kaldırdıklarında yan tarafta 1 kadın doğum yapmıs cocugun babası sanırım biyerden puset alıp gelmiş poşetini açıyordu koridorda. Nasıl aglamıştım ben kızımın yıkanabilecek herşeyini organik deterjanlarla yıkadım pusetini arabasını beşigini herşeyini havalandırdım. Reflü yatagının bile her parçasını cıkarıp yıkayıp havalandırdım.ütülenecek ne varsa ütüledim. Adama bak doğumdan cıkınca gitmiş rasgele bişey almıs gelmiş diye. Ne alerjisini dusunmus ne baska bişeyini.
Ben de aldım o markadan tayt. güzel beğendim şimdiden giyiyorum beli ayarlamalı olduğu için ilerleyen süreçte de rahatlıkla giyilirtrendyolda artış diye bır marka var çok iyi, tayt aldım cok rahat canım
Ayyy hadi inşallah ne kadar erkek hissetsemde kızım olsun istiyorum Allah hepimize yavrularımızı sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Bu arada sağol canımÇok anlayamadım aslında bebek sağda ama plasenta solda sanki. Ben kız diyorum hayırlısı olsun
Valla canım ben riskli kısmına katılmıyorum milletin dediğine kulağımı kapatıp doktorların dediğine güveniyorum. Eskiden ultrason yokken ebe kadınlar eşşek kadar kollarını sokup elle muayene ediyormuş gebelik var mı yok mu diye. Kimseye bir şey olmamış da incecik alet rahimden 10 cm uzaktayken mi bir şey olacakmış? Zaten endişeliyiz boşver hiç kendini bir de böyle kulaktan dolma bilgiler için endişelendirmelerine izin verme. Nasipse güzel olacak her şeyÇok sevindim canım benimde iki seferdir alttan muayene oluyor çoğu kişi riskli yaptırmayın diyor ama karnımdan da göremiyorlar çok aşağıda olduğu için bebek arkada dediler her muayenede yüreğim ağzıma geliyor
Dün 9+6 idik bugün 10. Haftaya girdik elhamdülillahKaç haftalık çıktı cnm