2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Islak mendil kokusunda ben baby turconun yenidoğan serisini almıştım parfümsüz kızlar açıkçası geldiğinde hiç beğenmedim kokusu böyle çok garip hiç hoşuma gitmemişti tavsiye etmiyorum açıkçası iade etmeye üşendim sonradan hala duruyor kutusunda alalı 7 ay felan oldu ama kurumamıştır heralde şuanda evimde değil annemler götürmüştü hepsini

Bebek ürünleri olarak da pişik kremi şampuanı losyonunu muslera çok önermişlerdi ondan almıştım o zaman

Hoşuna gitmemiş zaten kuzum boşver ihtiyacı olan biri varsa verip kendine başka alırsin kullanmk için

Bende bugün baby turconun 4 numara bezini aldım oglusuma baya iyiymiş bebisede ondan alıyım diyorum

Evet ben zaten içerik hastasıyım bakmadan asla almam canım kendi nemlendirici krem güneş kremlerim de öyle hepCosdna diye bi sayfa var ordan bakarım hep.Bebiş olunca tabi hassasiyet x2 oluyor ama en temiz ürün water wipes markası ama çok pahalı.mslesef sleepy uni baby hepsi parfümlü.Ve ben parfüm sevmiyorum içerikte

Kızlar bu da kuru siz suya koyunca büyüyor.kuru ürünler bakteri de üretmiyor.Bunun stoğunu bulmak çok çok zor demin kaptım 1 adet.500 lü 388 é gelşyor yprumlsrına bakın isterseniz Çoğuıslak mendil pişik de yapıyor bunda o dert de yok içinde kimyasal olmayınca.Saplıkcakla gelsin bebişlerimiz çok heyecanlandım

Eklentiler

• IMG_0903.png
    159,2 KB · Görüntüleme: 76
Ya ben yorumlara baktım. Çoğu ağır bir koku geldiğini söylemiş petrol kokusu gibi.. o yüzden almadım

Tarihleri uzun süreli oluyor alabilirsin bence benim hala duruyor ve kullanacağım Allah nasip ederse
İnşallah canım benim allah hepimize nasip etsin kullanmayı hamişler olarak dua edelim birbirimize bu akşam biraz duygusal hissediyorum kendimi akrabam canımı sıktı işte bişeyler almak için acele etme 13. Haftayadüşük riski var dedi moralimi bozdu böyle haset insanlar varken hayat çok zor ya risk hayatta hep vardır bilemeyiz tabide işimizi allaha bıraktıgımızda bizden rahatı olmamalı duamızı edip önümüze bakmalıyız

Bi sayfa daha vardı onu bulamadım bulursam atacağım canım daha hastane çantası için ayrı listem vardı neler konulur diye Eki Görüntüle 3389173
Ay gerçekten hastane çantası içinde atarsan çok iyi olur hatta eylül annesi olucaz ona göre ekleme çıkarma yaparız seninde önerilerin olursa çok seviniriz duacın oluruz yavrucum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…