2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Alttan muayene etti arkadaşlar. Şükür bir sıkıntı yok bebeğim haftasını yakalamış görünüyor maşallah. enfeksiyon akıntım varmış sancılar bu sebepten olabilirmiş fitil ve şase antibiyotik verdi haftaya kendi doktoruma danışmadan içmeyeceğim. Kalp atışını dinledim sorun yokmuş çok şükür.

Ay cinsiyetleri öğrenenler olmuş ne güzel bende 20 sinde gitcem 10 +3 oluyor o zaman artık bu değilde bidaki gitmeme bende öğrenirim çok heyecanlıyım cinsiyeti öğrenenler yüzük testi falan tuttumu ben sürekli yapıyorum ileri geri gidiyor acaba doğruluk oranı nedir

Ayyy canım çok tatlış sen yapabilirsen sipariş alabilirsen ben de isterim

Ay bende öyle istiyordum da amigurumi yapıyprum normalde onlardan kalan iplerim vardı işe yarasın dedim
Canım bende 24 şubatta doktor randevuma gidicem ikili tarama falan yapılacak cinsiyet belli olur mu 11.5 haftalık falan olucam gittiğimde birde eğer sipariş alırsan valla bende isterim amigurumiden maşallah eline koluna sağlık

Çok sevindim canım benimde iki seferdir alttan muayene oluyor çoğu kişi riskli yaptırmayın diyor ama karnımdan da göremiyorlar çok aşağıda olduğu için bebek arkada dediler her muayenede yüreğim ağzıma geliyor

Elelrine sağlık çok güzel olmuşlar

Kaç haftalık çıktı cnm

Erkek se belli olur cnm kız da biraz daha beklete biliyor 20 sindede ben gidicem bende merak ediyorum

İyi yapmışsın canım önlem alarak ama tıbbında bazen açıklayamadığı şeyler oluyor maşallah kilosu boyu da çok iyi , şükür inançlı insanlarızda nasibi bu kadarmış diyebiliyoruz, inşallah sağlıkla bu bebeğini kucağına alırsın canım , Rabbim korusun hepimizin yavrusunu
Canım bence iyi yapmışsın ya demişler zaten sebebini demek ki nadirde olsa olabiliyor, Rabbim sağlıkla bu evladını kucağına almayı nasip etsin, onu korusun sana bağışlasın inşallah

Canım son haftalarda 2 saatten fazla hareket hissetmezseniz gelin diyorlar ya , hareketlerinden hissetmedin mi yada hissedemeyibce mi gittin doktora, çok soru sordum şimdi aklıma takılır diye kusura bakma lütfen

Kurumaz kuzum paketi açmadığın sürece indirimdeyse alabilirsin birde normal ıslak mendil mi almalıyız yoksa yenidoğan için olanlar mi iyi
Canım bebekler içn yüzde yüz temiz içerikli olan water wipes markası ama çok pahalı.Geçen Migrosta minies marka yeni doğan ıslak mendili é baktım içerik onla aynı tertemiz ve 3lü 50 lira beleş gibiben sulasil almayı düşünüyorum ama hastane vs için alayım dedim ilk günler

Ben sleppy ciyim ya ama daha almadım bakalım alırim ama bu haftalarda ve bir tane tulum buldum onu alacağım sıcacık uyku tulumu

Kurumaz kuzum paketi açmadığın sürece indirimdeyse alabilirsin birde normal ıslak mendil mi almalıyız yoksa yenidoğan için olanlar mi iyi

İçerik önemli bence de kızlar, içeriklerini okuyup bakabilirsiniz, sleepy nin bi çeşidi temiz içerikliydi ben benim oğlana doğdu doğalı deepfresh kullanıyorum, çok memnunum hiç sıkıntı yaşamadım oda temiz içerik

Canım son haftalarda 2 saatten fazla hareket hissetmezseniz gelin diyorlar ya , hareketlerinden hissetmedin mi yada hissedemeyibce mi gittin doktora, çok soru sordum şimdi aklıma takılır diye kusura bakma lütfen
Ben hareketlerini hissetmediğim için gittim hatta doktorum biraz tepki gösterdi bana akşamdan sabaha niye bekledin diye ama ilk hamilelik ya anlamadım işte uyuyordur dedim gece sabahta hareketlenmeyince çikolata felan yedim normalde tatlıya delirirdi bu sefer bişey olmadı doktorumu aradım gittim meğersem daha akşamdan gitmiş bebek ama ya inanır mısın hiç belli olmuyor bazen o kadar sakin oluyorlar ki anlayamadım işte ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…