- 12 Aralık 2023
- 897
- 825
Kolay gelsin canımDoktorumun tahminine göre oğluşuma yelek örmeye başladım
Bende başladım ama ekru renk yapıyorum daha belli değil malum
Ya bu amigurumi çok zor mu ya yapmak istiyorum ama alıpda beceremezsem ziyan olursa diye korkuyorumAy bende öyle istiyordum da amigurumi yapıyprum normalde onlardan kalan iplerim vardı işe yarasın dedim
Bunu bende merak ediyorum benimki de iki hafta geriden geliyorKızlar benim biraz kafam karıştı
Benim sat a göre 6 haftalık olması lazım
Ama doktor 7 mm kese için 4 haftalık dedi
Kötü bir yorumda yapmadı haftaya da kalp atışı için çağırdı
Benzeri durum yaşayan olu mu
Canım 6lı gen testi ve lupus oluyor pıhtılaşma ben aylarca araştırdım. kendim yaptım ve yapanlara baktım.İnternetten baktığımda pıhtı ile ilgili yazıyor
Valla çok keyifli canım ben kazanç sağlamaya başladım hatta, hamilelikten önce başlamıştm daha yeni 2 ay yaptım hiç boş kalmadan bende bilmiyordum hiç ama videolarla çok kolay oluyor elin yatkınsaYa bu amigurumi çok zor mu ya yapmak istiyorum ama alıpda beceremezsem ziyan olursa diye korkuyorum
Kuzum ani bir sancıysa oluyor içini ferah tut 2 gün banada çok sık oldu. Haber et mutlaka bizi.Kızlar az önce göbek deliği hizamdan giren ve nefesimi kesen bir sancım oldu. Acile gidiyoruz dualarınızı eksik etmeyin.
Erken gebelik yaptim negatif malesefBence kan verin netleşir canım.Ben ilk öğrendiğimde testte silik çizgi vardı hatta gölge beta 10 ile öğrenmiştim
Bi çizgi görüyorum sanki ama bilemedim canımErken gebelik yaptim negatif malesef
Erken gebeliktemiBi çizgi görüyorum sanki ama bilemedim canım
Bi çizgi görüyorum sanki ama bilemedim canım
Gidip kan testi verin isterseniz ?Erken gebelik yaptim negatif malesef
Evet ilk fotoğraf da çok ince görüyorum ama yeni fotoğrafda çıkaramadım gölgeden oldu sanırımErken gebeliktemi
Buyuk ihtimalle cunku hic yokEvet ilk fotoğraf da çok ince görüyorum ama yeni fotoğrafda çıkaramadım gölgeden oldu sanırım
Yarin regl gunum artik utanir oldum kan testi vermeyeGidip kan testi verin isterseniz ?
Bilmiyorum o da olabilir belki ama bu değerleri yazdığımda da pıhtı ile ilgili yazılar çıkıyor doktorum iki ayda bir bu testleri yapıcaz ona göre ilaca başlıcam dediCanım 6lı gen testi ve lupus oluyor pıhtılaşma ben aylarca araştırdım. kendim yaptım ve yapanlara baktım.
Çok güzeller hepsi canım ellerine sağlık bi kere bende denicem el işlerine elim yatkın ama ne bileyim böyle figür yapmak gözümde büyüdü açıkçası bide bunun iplerine sağlıklı diyorlar bebek için daha çok bunlar tercih ediliyor küçük yaştaValla çok keyifli canım ben kazanç sağlamaya başladım hatta, hamilelikten önce başlamıştm daha yeni 2 ay yaptım hiç boş kalmadan bende bilmiyordum hiç ama videolarla çok kolay oluyor elin yatkınsaşimdi hamilelikte sipariş almak zor oluyor çünkü şuan ne zaman iyi hissedersem o zaman yapıyorum artık bebişime başlarım yapmaya hem Bunlarda en son yaptıklarım hep videoya bakarak yaptım