2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar benim biraz kafam karıştı
Benim sat a göre 6 haftalık olması lazım
Ama doktor 7 mm kese için 4 haftalık dedi
Kötü bir yorumda yapmadı haftaya da kalp atışı için çağırdı
Benzeri durum yaşayan olu mu

Bunu bende merak ediyorum benimki de iki hafta geriden geliyor

Ya bu amigurumi çok zor mu ya yapmak istiyorum ama alıpda beceremezsem ziyan olursa diye korkuyorum
Valla çok keyifli canım ben kazanç sağlamaya başladım hatta, hamilelikten önce başlamıştm daha yeni 2 ay yaptım hiç boş kalmadan bende bilmiyordum hiç ama videolarla çok kolay oluyor elin yatkınsa şimdi hamilelikte sipariş almak zor oluyor çünkü şuan ne zaman iyi hissedersem o zaman yapıyorum artık bebişime başlarım yapmaya hem Bunlarda en son yaptıklarım hep videoya bakarak yaptım

Eklentiler

• Screenshot_20240218-155603.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_20240218-155555.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20240218-155541.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 74
Canım 6lı gen testi ve lupus oluyor pıhtılaşma ben aylarca araştırdım. kendim yaptım ve yapanlara baktım.
Bilmiyorum o da olabilir belki ama bu değerleri yazdığımda da pıhtı ile ilgili yazılar çıkıyor doktorum iki ayda bir bu testleri yapıcaz ona göre ilaca başlıcam dedi

Çok güzeller hepsi canım ellerine sağlık bi kere bende denicem el işlerine elim yatkın ama ne bileyim böyle figür yapmak gözümde büyüdü açıkçası bide bunun iplerine sağlıklı diyorlar bebek için daha çok bunlar tercih ediliyor küçük yaşta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…