Çok şükür iyisinizÇok şükür kızlar biz iyiyiz ağrı kesici vurdular bebek iyi bende rahatladım bu haftalarda kasık ve karın ağrısı olabilir dedi doktor biraz sabredicez dedi başta çok korktum ya çok şükür Rabbime
Öyle yapıcam kuzum sağolÇok şükür iyisinizçok ama çok dikkat et kendine yorulma fazla uzan dinlen
Maşallah canım kocaman olmuşGöbeğe gelll beni geçmiş oğluşumanam birde ossurup duruyor
Az kaldı yakında emekler teyzesi 21 de yedi sylik olucakMaşallah canım kocaman olmuş
Çok geçmiş olsun canım bugün benim de sancım vardı hafif hafif üşütüyoruz büyük ihtimal ayağımı kalorifere dayadım bacaklarımı falan beni çok rahatlattı o. Herhalde rahmin atak atak genişlediği gün ve haftalarda bu bağ doku ağrılarını hissedeceğizÇok şükür kızlar biz iyiyiz ağrı kesici vurdular bebek iyi bende rahatladım bu haftalarda kasık ve karın ağrısı olabilir dedi doktor biraz sabredicez dedi başta çok korktum ya çok şükür Rabbime
Bianda herşeyi kestirip atamıyorum eşimi evden kovdum bilmiyorum napicamj bebeğim var sonuçtaCanım ne yaptın? Inanılmaz öfkeleniyorum bunları duyunca.
Ailen destek olurmu onların yanına gitsen
Bunlar pıhtılaşma testleri değil canım
Bugunki testim dune gore biraz daha koyu geldi bana ama bakarmisinizBende çatlamanın 12 günü test yaptım ilk başta çıkmadı yarım saat sonra o teste tekrar baktım çizgi çıkmıştı ama inanmadım ertesi gün bi tane daha yaptım o kadar silikti ki inanılmaz silikti sonra kan verdim gebelik çıktı inşallah sizinde gebelik olur
Bence kan verin netleşir canım.Ben ilk öğrendiğimde testte silik çizgi vardı hatta gölge beta 10 ile öğrenmiştimBugunki testim dune gore biraz daha koyu geldi bana ama bakarmisiniz
Evet o acının tadı hep aynı çok iyi anlarız biz bizi konusmasakda. Hastaneden cıktıgım gecenin sabahı o büyük depremi yaşadı ülkemiz. O enkaz altında doğan bebekleri enkazdaki son ayındaki hamile kadınları. 3 gun toprakta kalan bebeleri görünce yüce Rabbim ol dediğinde cok guzel oluyor herşey. O felaket anında bile oluyor dedim. Allah ailemizi yanımızdan eksik etmesin bize cennet için dua eden kuşumuz oldu.Acımız birbu dünyada nimetleri yokmuş diyorum ben hep
Arti med olmasi cok kafami karistirdi benimBugunki testim dune gore biraz daha koyu geldi bana ama bakarmisiniz
Çok sağol canım rahatlatın beniCanım benim 4 gündür kaybolmuştu. Hatta o arada kanamam oldu bebeğin eşi aşağıda ymış falan. Dedim herhalde kaybediyorum bebeği diye korkarak doktora gittim kontrol vardı zaten. Şükür herşey yolundaymış. Doktor stresten gerginlikten gitmiştir dedi. Eve geldim bir müddet sonra. 4 günün acısını çıkarırcasına kustum affedersin. Bu da bana cevap oldu.Bazenn gebelik belirtileri hafifleyip tekrar gelirmiş
Kızlar ya sizi üzecekse hiç önemli değil konuşmayalım deyin ama o kadar büyük haftalardaki bebekler de ciğer gelişimi bile tamamlanıyor diyorlar, doktorlar nasıl açıklama yaptı doğum da mı bişey oldu yada bi rahatsızlığı vardı tespit edilememiş şeklinde mi söylüyorlar, dediğin gibi canım Rabbim ol der ol 600 gr bebek bakıyorsun doğum yaşıyor inşallah sizinkiler ahirette şefaatçiniz olacakEvet o acının tadı hep aynı çok iyi anlarız biz bizi konusmasakda. Hastaneden cıktıgım gecenin sabahı o büyük depremi yaşadı ülkemiz. O enkaz altında doğan bebekleri enkazdaki son ayındaki hamile kadınları. 3 gun toprakta kalan bebeleri görünce yüce Rabbim ol dediğinde cok guzel oluyor herşey. O felaket anında bile oluyor dedim. Allah ailemizi yanımızdan eksik etmesin bize cennet için dua eden kuşumuz oldu.
Kuzucum anlık kazalar olabiliyormus. Ben her testi yaptırdım hiçbir anomali pıhtı atması yok. Eliyle kordonu sıkmış anlık akım kesilmiş bile olabilirmiş. 3.5 kilo 52 cm dogdu kızım. Biz önlem amaçlı kan sulandırıcı ve progestanla basladık busefer. Basit takviyeler değil daha komplike nitelikli takviyelerle gebelik oncesi hazırlandık yani bu durumda yapılabilecek hiçbirşey yok. Benim hüç düşük hikayem olmadıgı üçin de üniversite doktorları pıhtılaşma olasılığını yok sayıyorKızlar ya sizi üzecekse hiç önemli değil konuşmayalım deyin ama o kadar büyük haftalardaki bebekler de ciğer gelişimi bile tamamlanıyor diyorlar, doktorlar nasıl açıklama yaptı doğum da mı bişey oldu yada bi rahatsızlığı vardı tespit edilememiş şeklinde mi söylüyorlar, dediğin gibi canım Rabbim ol der ol 600 gr bebek bakıyorsun doğum yaşıyor inşallah sizinkiler ahirette şefaatçiniz olacak
Maşallah Allah nazarlardan saklasınAz kaldı yakında emekler teyzesi 21 de yedi sylik olucak
Bende sıcak su torbası yaptım ayaklarıma koydum sanırım bu ayı böyle geçiricez ağrılarlaÇok geçmiş olsun canım bugün benim de sancım vardı hafif hafif üşütüyoruz büyük ihtimal ayağımı kalorifere dayadım bacaklarımı falan beni çok rahatlattı o. Herhalde rahmin atak atak genişlediği gün ve haftalarda bu bağ doku ağrılarını hissedeceğiz
İnternetten baktığımda pıhtı ile ilgili yazıyorBunlar pıhtılaşma testleri değil canım
Kuzum bana kordon dolanması dediler iki defa dolanmış ve çözememiş dediler doktorum çok şaşırdığını karnımdan çıkartırken kordonun çok sıkı olmadığını çözebileceğini söyledi tam net bişey diyemedi açıkçası zaten kalbi duralı karnımda 18 saat olmuş artık beni zehirlemeye başlamıştı otopsi istiyorsan yapıyorlar ama minnacık o tatlı bedenini kestirmek istemedimKızlar ya sizi üzecekse hiç önemli değil konuşmayalım deyin ama o kadar büyük haftalardaki bebekler de ciğer gelişimi bile tamamlanıyor diyorlar, doktorlar nasıl açıklama yaptı doğum da mı bişey oldu yada bi rahatsızlığı vardı tespit edilememiş şeklinde mi söylüyorlar, dediğin gibi canım Rabbim ol der ol 600 gr bebek bakıyorsun doğum yaşıyor inşallah sizinkiler ahirette şefaatçiniz olacak
Bende başladım ama ekru renk yapıyorum daha belli değil malumDoktorumun tahminine göre oğluşuma yelek örmeye başladım