2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canım benim 4 gündür kaybolmuştu. Hatta o arada kanamam oldu bebeğin eşi aşağıda ymış falan. Dedim herhalde kaybediyorum bebeği diye korkarak doktora gittim kontrol vardı zaten. Şükür herşey yolundaymış. Doktor stresten gerginlikten gitmiştir dedi. Eve geldim bir müddet sonra. 4 günün acısını çıkarırcasına kustum affedersin. Bu da bana cevap oldu. Bazenn gebelik belirtileri hafifleyip tekrar gelirmiş

Ay yağ kokusu en beteri ya bende hissediyorum herkes henüz çok erken diyor ama

Kuşum asla kusamıyorum ya hep bunaltı mide yanması daralma falan devam ediyor şimdide kabızlık başladı hergün bişey çıkıyor ya

Kuşum asla kusamıyorum ya hep bunaltı mide yanması daralma falan devam ediyor şimdide kabızlık başladı hergün bişey çıkıyor ya
Kayisi köy geceden suya sabahları iç iyi geliyor kabızlığa

Aynen valla bogur bogur çıkmıyor bugün iş yerindeki oğlanla atistim bilerek gelmiş karşıma kusma rolü yapıyor defol git dedim yanımda abla vardı tersledi çocuğu işte tutmuş diyor ay senin miden kötü dimi diyor özür diliyor yalandan

Bende çatlamanın 12 günü test yaptım ilk başta çıkmadı yarım saat sonra o teste tekrar baktım çizgi çıkmıştı ama inanmadım ertesi gün bi tane daha yaptım o kadar silikti ki inanılmaz silikti sonra kan verdim gebelik çıktı inşallah sizinde gebelik olur

Ay nefret ediyorum anlayışsız insanlardan keşke şu erkeklerde hamile kalsa ya

Amin insallah bekleyis son bulurda melegim bana gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…