2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
bizimki de ilk koyduğum anda max. 8 saniye durursa duruyor sonra bi daha kaldırmıyor. bir de ilgisini çeken bir şey de yok zaten. zeka kartlarından bazılarını takip ediyor gözüyle
Bızım kıde senın kı gıbı kuzu endıse etme normal daha
biraz içim rahatlasın diye soruyorum aslında. insan bi tek biz mi kaldık diye düşünüyor
benimki de sevmiyor sanırım

Her bebeğin gelişimi farklı yine dicem aynı şeyi eskiden bize böyle şeyler mi yaptırdılar hepimiz oturduk emekledik yürüdük ya

Her bebeğin gelişimi farklı yine dicem aynı şeyi eskiden bize böyle şeyler mi yaptırdılar hepimiz oturduk emekledik yürüdük ya
ya annem öyle demiyor biliyor musun? tamam kart göstermedim tummy time falan bilmezdik biz ama sürekli gözüne bir şeyler tutardım takip edip etmediğine bakardım diyor. babaannem de öyle yaparmış. sonra başını tutabiliyor musun diye bakıyorduk diyor. onlar da kendilerince takip ediyorlarmış gelişimi. ama tabi dediğinde haklısın her bebeğin gelişimi farklıdır. yine de belli alt üst sınırlar var muhtemelen. hiç kafasınj kaldıramasa endişe ederdim prematüre olunca insan bir tık daha endişe ediyor

Ya tabi bakıyolarmış ama şimdi olduğu gibi değil ben yeni nesil annelere aşırı yüklenildiğini düşünüyorum. İnstagrama girmiyorum artık her kafadan başka ses çıkıyo yok şunu yaptırmazsan öylr olur bunu yaptırmazsan böyle olur. Her güne başka bi etkinlik ohooo. 3 aylık olmamış bebeğe kitap okuyorum deli oldum iyice resimleri rengarenk değilse bakmıyo bile

Ensesini elle boynunu kokla rahatsız olup uyanır o zaman gazını çıkartmayı tekrar dene canım

Kızlar bebişlerin yüzüne nemlendirici önerir misiniz ya hani böyle gece yatmadan ya da gün içinde süreyim yüzüne kurumasın malum havalarda soğuyor kuruyor

hee lflşf o konuda haklısın. ben insta kullanmıyorum zaten. tek sosyal medya hesabım burası bi de pintereste bakıyorum. burada bile manyak oluyorum bazen çocuğuma şunu yaptım bunu yaptım diyen görünce. insan kendini sorguluyor hemen

canım içini biraz rahatlatmak için söylüyorum, benim büyük kızım asla yüzüstü durmak istemiyordu. Ama ilk doğduğu günden beri kafasını tutabiliyordu, vaktinde desteksiz oturdu, geç emekledi, 15 aylıkken yürüdü, ama hep dil gelişimi çok öndeydi. Erken konuştu erken cümle kurdu. Bazen de çok düşünmemek lazım. Ben de senin gibi çok endişeleniyordum hatta dönmüyor diye çocuk ortopedisine götürdüm. Doktor güldü bana ilk çocuğun mu dedi bu arada hala çok hareket etmeyi sevmez onun yerine oturup etkinlik yapmayı oturup oyun oynamayı daha çok sever.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…