2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben de yarından itibaren 8.haftaya gireceğim ben bu dediklerini bu hafta başında yaşadım iki gün hatta yani nerdeyse hamile olduğumu unutacaktım normal dışarı çıktım karnım acıktı hatta bildiğiniz normal yemekler yedim filan iki gün sonra geri mide bulantısı halsizlik uyku isteği geldi dedikleri gibi günü gününe tutmuyor canım sanırım

Önemli değil canım Temmuz ayında gitti o beş ay adet gördüm şimdi gene hamileyim inşallah bunu kucağıma Alırım Allah ın izniyle
Ben de oğlumu temmuz ayında kucağıma almıştım Allah'ın izniyle bunu sağ sağlım kucağına alıcaksın doktoruna bu durumu şöyle gerekiyorsa 8 aylık olduktan sonra her hafta konturole git

Ben de oğlumu temmuz ayında kucağıma almıştım Allah'ın izniyle bunu sağ sağlım kucağına alıcaksın doktoruna bu durumu şöyle gerekiyorsa 8 aylık olduktan sonra her hafta konturole git
Amin inşallah işte yeni doktorumu bilgilendirdim bu konuda bakalım o zaman aydan aya gidiyordum kontrole bilmiyorum anlaşılmadı otopsi de yaptırmadım elletmek istemedim açıkçası

kan pıhtılaşmadan dolayı olabılecegını soyluyorlar ben test yaptırdım düşük risk çıktı ama doktorum verdı hergün kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Bende yaptırdım şuan ama temiz dedi kullanmaya gerek yok dedi şuan bide kan sulandırıcılar bende hep yan etki yapıyor kullanamıyorum

Amin inşallah işte yeni doktorumu bilgilendirdim bu konuda bakalım o zaman aydan aya gidiyordum kontrole bilmiyorum anlaşılmadı otopsi de yaptırmadım elletmek istemedim açıkçası
Ben kafayı yiycem resmen yada benle oyun oynuyor işten çıktım arıyor eve ekmek al gel die gece gece fırın aradım şimdi eve girdim girdigime bin pişman oldum ev resmen kurtarın beni die feryat ediyor her yerde bir bardak mutfak desen bulaşık dolmuş ayarlarim la oynadı resmen şimdi etrafı toplarım bulasiklari yıkarım hopp uyuya geri kalırım moralimi sıfıra çevirdi konusucak muhabbet edicek kimsem de yok derlesemiyorum kimseyle içime KAP'ana kapana rsmen kilo alicagim yerde kilo verir oldum sitresten

Kuzum özelden de yazabilirsin istersen bana eşin mi bu kadar çok dağıtan evi

Canım çok özür dileyerek soyluyorum gercekten 3 cocuk var esın hıc yardımcı degıl mı? Inanılmaz sınırlenıyorum, sen bunca şeyin altından nasıl kalkacaksın

Allah yardımcınız olsun inşallah işteyken çocuklarla kim ilgileniyor o birazcık yardımcı olsa size keşke yükünüz azalır

Canım çok özür dileyerek soyluyorum gercekten 3 cocuk var esın hıc yardımcı degıl mı? Inanılmaz sınırlenıyorum, sen bunca şeyin altından nasıl kalkacaksın
Kız o değilde bebeğe çorba koydum kız dışı yok ama içine küçük küçük ekmek doğradım bir kaseyi bitirdi ya

Allah yardımcınız olsun inşallah işteyken çocuklarla kim ilgileniyor o birazcık yardımcı olsa size keşke yükünüz azalır
Kızla oğlanı kendi annem bakıyor zaten onlar büyük kız 11 oğlan 10 yaşında bebisimede kaynanam bakıyor o konuda çok rahatım

Kızla oğlanı kendi annem bakıyor zaten onlar büyük kız 11 oğlan 10 yaşında bebisimede kaynanam bakıyor o konuda çok rahatım
İyi bari kuzum en azından yardımcın var yoksa çok zor benim hamileliğim hep zor geçiyor mesela geçen sefer hep hastanelerde yata yata geçirdim annem zaten rahatsız kv yaşlılar çok yardımcı olacak kimse yok herşeyi kendim yapmaya çalışıyorum bi yandan düşünmüyor değilim çocuk doğunca nasıl bakacağım bi başıma diye

Kız valla şu mesaja kadar korkarak okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…