2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Çatlar diye korkuyorum ya daha önce göbek yok diye mi geriliyor acaba kafam karıştı şimdi

Kızlar doktordan geldim herşey yolunda 11+3 doktor bir tahminde bulundu erkek olursa şaşırmayın dedi sanırım bizi bi erkek bebiş bekliyor nuba göre de sanki öyle @Tali89 sen ne diyorsn
Yaaa maşallah size ne kadar belli tüh size ay gittiğimde böyle görürüm inşallah bende bebeğimi herşey daha da güzel desin inşallah kuzum bu bildiğin bana da erkek gibi geldi

Ya en son gittiğim doktor benim bebeğimide 1 hafta geriden tarih verdi o kadar üzüldüm ki inşallah bu gittiğimde tam vakit verir, sen doktoruna git kuzum gerçekten doktor çok önemli

Çevre çok önemli bebeğim ablam 22 saat sancı çekti zor bir doğumdu malesef hep yanındaydım basur da doğumun hediyesi oldu o yüzden çok korkuyorum normal doğumdan hatta ödüm kopuyor inşallah hepimiz sağlıkla ve kolaylıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

Anlamadım canım her gittiğinde 2 gün geriden mi tarih veriyorlar

Kuzum bende bende 2li tarama yaptıracağım haftaya 12 haftalık oluyoruz bizde eğer riskli bir durum olursa fetal dna yaptıracağız ama ortada bişey yokken yaptırmak istemedim yoksa 10. Haftadan itibaren fetal testi yapıyorlarmış

Cnm en başından beri sanki sen ben Burcu yengeç ayniydik yanlışımi hatırlıyorum hatta konuşmuştuk ta
Fatmaben Canım benim SAT:11.12.2023' tü normalde. İlk kontrolüm özelde kendi doktorumda yaptırmıştım 2 gün gerideydi, sonraki kontrolde 1 gün daha geriye düşmüştü ancak doktorum rahat ol ilk haftalarda çok normal dedi. Ancak bugün devlet hastanesine gittim. 2 gün daha geriye düşmüş görünüyor. Yani toplamda 5 gün. Bugün SAT'a göre 9+3 olması gerekiyorken düşe düşe 8+5 olduk, ki önceki doktorumun hesabına göre tam 9 haftalığım diye gittim.

Ben de hep böyle diyorum sezaryen ürkütüyor ama yine hayırlısı olsun

Kizlar doktorumun istediği tahliller var ama devlette randevu bulamıyorum. Acaba sabahtan gitsem bakarlar mi bilgisi olan var mı ? Randevu asla yok
Canım arada mhrs uygulamasında gir çık yani o sayfaya. Özellikle gece vakti ya da sabah erken saatte randevularını iptal edenler oluyor. Ben o şekilde alıyorum hep randevuları

BEN ikisini de yaptırdım ikiside temiz cıkmıştı. bence de en azından ikili gerekli

Benkm.kafa rahat ben hiç birini yaptirmiycam ikiliyi yaptır istersen ikilide birşey çıkmazsa uclude çıkıyor illaki birşeyler çıkarıyorlar

Senin 20 eylül benim 19 eylül çıkması lazım yavrum Sen 8+6 ben 9+0. Tabi bugünki doktor doğru ölçtüyse ben 8+5'e geri döndüm :/
aynen ben regl uzunlugumu 26 gun girince 19 eylul cıkıyor 27 girince 20 eylul yazıyor. normalde 26. gun regl oluyorum ben duzenli. arası 25 gün . kadınlar kulubu takvimi de girdiğimiz haftayı gosteriyor ya ondan 9dan fazla değilsindir die dusundum kız 2gün var doktorun olcumuyle aranda ozaman nıe panik yaptın 5 gün falan. relax ol. ilk haftalarda bişey olmaz okadardan

Yaaa maşallah size ne kadar belli tüh size ay gittiğimde böyle görürüm inşallah bende bebeğimi herşey daha da güzel desin inşallah kuzum bu bildiğin bana da erkek gibi geldi
Bacak arasını görmedi büyük ihtimalle oda duruşa göre söyledi bakalım haftaya belki daha net olur kontrol sürem dolmadan gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…