Amin kuzum sağlıkla al kucağına inşallahEvt buyuk ıhtımalle ekım annesıyım masallh sızınkı ılerlemıs baya darısı bana
Ay canım erkek mi tahmin etti doktor o zaman kesin erkektir bence ya sen ne hissediyordun pekiNeden kimse bize cevap vermedi darıldım
Çatlar diye korkuyorum ya daha önce göbek yok diye mi geriliyor acaba kafam karıştı şimdiGünaydın canım benimde randevuma tam 14 gün var. Bende iple çekiyorum seni çok iyi anlarım. Benim karnım çıktı sanki çünkü öncesinde de azcık göbiş vardı çıkıntılı. Henüz bende gerilme vs olmadı banada bekle dediler kuzucum
Yaaa maşallah size ne kadar belli tüh sizeKızlar doktordan geldim herşey yolunda 11+3 doktor bir tahminde bulundu erkek olursa şaşırmayın dedi sanırım bizi bi erkek bebiş bekliyor nuba göre de sanki öyle@Tali89 sen ne diyorsn
Ya en son gittiğim doktor benim bebeğimide 1 hafta geriden tarih verdi o kadar üzüldüm ki inşallah bu gittiğimde tam vakit verir, sen doktoruna git kuzum gerçekten doktor çok önemliBana da göstermedi bile bebeğimi göremedim bı tuhaftı kalp atışını dinletti sadece benimkini de sata göre 6 gün geriden ölçtü ultrason fotoğrafi da vermedi hiç memnun kalmadım bende bugün gittim en iyisi kendi doktorumu beklemek
Çevre çok önemli bebeğim ablam 22 saat sancı çekti zor bir doğumdu malesef hep yanındaydım basur da doğumun hediyesi oldu o yüzden çok korkuyorum normal doğumdan hatta ödüm kopuyor inşallah hepimiz sağlıkla ve kolaylıkla alırız bebeklerimizi kucağımızaBenim de bugün 10+6. Beni sezeryan daha çok korkuyor o yüzden normal doğum istiyorum bir aksilik olmazsa. Çevremde normal doğum ve sezeryan yapanları değerlendirdiğimde sezeryan doğuranların doğum sonrası daha zor iyileştiklerini gördüm hep. Bir de karnımın deşilip dikilmesi fikri bana daha korkutucu geliyor, bilmiyorum. İnşallah herkesin gönlüne göre olur doğum tecrübesi
Anlamadım canım her gittiğinde 2 gün geriden mi tarih veriyorlarValla ben hiç hoşlanmadım bu deneyimden benim şansızlığıma demek ki. Bebeğim önce 2 gün sonra 1 gün şimdi de 2 gün tekrar geriden gelmiş oluyor sata göre hatalı değilse şayet cihazları. Normal mi bu?
Kuzum bende bende 2li tarama yaptıracağım haftaya 12 haftalık oluyoruz bizde eğer riskli bir durum olursa fetal dna yaptıracağız ama ortada bişey yokken yaptırmak istemedim yoksa 10. Haftadan itibaren fetal testi yapıyorlarmışKızlar ikili test zamanım geliyor benim haftaya randevum var 12 haftalık olacağız inşallah. Ben önceden fetal dna yaptırmayı düşünüyordum ama sonra ikili test yaptırıp ona göre karar verelim dedim. Sizce mantıklı mı?
Kız dedi doktor canımCinsiyeti neydi maşallah darısı bize inşallah
Cnm en başından beri sanki sen ben Burcu yengeç ayniydik yanlışımi hatırlıyorum hatta konuşmuştuk ta
Kesin söyledi değil mi ay ne kadar erken söylüyorlar ne güzel yaKız dedi doktor canım
Ben de hep böyle diyorum sezaryen ürkütüyor ama yine hayırlısı olsunBenim de bugün 10+6. Beni sezeryan daha çok korkuyor o yüzden normal doğum istiyorum bir aksilik olmazsa. Çevremde normal doğum ve sezeryan yapanları değerlendirdiğimde sezeryan doğuranların doğum sonrası daha zor iyileştiklerini gördüm hep. Bir de karnımın deşilip dikilmesi fikri bana daha korkutucu geliyor, bilmiyorum. İnşallah herkesin gönlüne göre olur doğum tecrübesi
Canım arada mhrs uygulamasında gir çık yani o sayfaya. Özellikle gece vakti ya da sabah erken saatte randevularını iptal edenler oluyor. Ben o şekilde alıyorum hep randevularıKizlar doktorumun istediği tahliller var ama devlette randevu bulamıyorum. Acaba sabahtan gitsem bakarlar mi bilgisi olan var mı ? Randevu asla yok
Benkm.kafa rahat ben hiç birini yaptirmiycamikiliyi yaptır istersen ikilide birşey çıkmazsa uclude çıkıyor illaki birşeyler çıkarıyorlar
Çok haklısın bende senin gibi düşünüyorum ikiliyi yaptırıp kenara çekileceğim geçen sene bin tutmuştu tahlil bu sene 2 bin olmuştur diye tahmin ediyorum bide doktorumu ve hastaneyi de değiştirdim buranın fiyatlarını hiç bilmiyorum ama ikili şart bence mutlaka yaptırıcam
kız ben sata göre 8+6 yım doğum tarihim 19-20 eylül cıkıyor. biz nasıl aynı gun doguruyozSAT'a göre 9+3 olmam gerekiyor ama ben 9 haftalıktım kendi doktor takibimde. Şimdi 8+5'e düşürdü devlet.
Benim bebeğim büyükmüş canım 13 hafta olmuş nerdeyse hatta olmuşturKesin söyledi değil mi ay ne kadar erken söylüyorlar ne güzel ya
Senin 20 eylül benim 19 eylül çıkması lazım yavrumkız ben sata göre 8+6 yım doğum tarihim 19-20 eylül cıkıyor. biz nasıl aynı gun doguruyoz
aynen ben regl uzunlugumu 26 gun girince 19 eylul cıkıyor 27 girince 20 eylul yazıyor. normalde 26. gun regl oluyorum ben duzenli. arası 25 günSenin 20 eylül benim 19 eylül çıkması lazım yavrumSen 8+6 ben 9+0. Tabi bugünki doktor doğru ölçtüyse ben 8+5'e geri döndüm :/
Bacak arasını görmedi büyük ihtimalle oda duruşa göre söyledi bakalım haftaya belki daha net olur kontrol sürem dolmadan gidicemYaaa maşallah size ne kadar belli tüh sizeay gittiğimde böyle görürüm inşallah bende bebeğimi herşey daha da güzel desin inşallah kuzum bu bildiğin bana da erkek gibi geldi