2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
İçini ferah tut canım doktor gerekli müdahaleyi yapmış korkma bol bol dua oku

Benim de 6 çıktı. 10+3 teyim. İnşallah bebişlerimiz iyidir ....
Lekeli akintim geldi suan acile gidiyorum aksam 5 te az bisey geldi dedim bi bakiyim nokta bile değildi çünkü az once tekrar gittim wc ye ve baya akinti kahverengi seklindeydi ve az da değildi. Cok korkuyorum gidiyoruz suan acile

Canım bol bol dinlen kalkma bende dün kahve akıntı oldu iğne verdi 1 ay da heyet raporu kalkma dedi

Ay kızlar noluyor hepimiz aynı anda kahverengi lekeler görüyoruz acaba bu haftalarda normal mi

Eğer ilk çocuksa ben beraber öğrenmeyi tercih ederdim canım ama kurban bayramına kadar da öğrenilemeyecekse daha çok var bilemedim arada kaldım

Kızlarım dün akşam arkadaşlarla kafeye gitmiştik ayaklarım üşüdü biraz. Üşüttüm sanırım hani üşütünce karın şişer,tuvaletiniz yokken bile varmış gibi hissedersiniz ya öyle oldum. Bir de özür dileyerek yazıyorum uzayan sarı akıntım var dünden beri. Sizce ne yapabilirim? Ayaklarıma sıcak su koysam fayda eder mi?

İ

İdrar yolu enfeksiyonuna benziyorbelirti.

Evet sanırım ama bi üşüdüm diye hemen olur mu bilemedim
Hemen olmaz tabi de. Ben bir hafta içinde oldum. Tertemizdi. Sarı akinti gördüm bir hafta sonra gittim idrar yolu baslamis. Şu an vücudumuz çok hassas. Ama dert edecek bir şey değil. Yine de umarım yoktur.
Ben üromisin içtim toz. Biraz daha iyi oldu

Kan testi verdim amaİdrar testi istenmedi benden. Devam ederse gider bi baktırırm teşekkür ederim,inşallah yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…