- 1 Nisan 2022
- 13.481
- 16.045
- 248
Hemen baktım sezeryan dikişin üstünde haraket gördümBelkıde senın bebıs gecelerı uyuyodurevt bıde gunduzlerı dene belkı hıssedersın.artık hareketlerde artmalar baslar haftalar ılerledıkce

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen baktım sezeryan dikişin üstünde haraket gördümBelkıde senın bebıs gecelerı uyuyodurevt bıde gunduzlerı dene belkı hıssedersın.artık hareketlerde artmalar baslar haftalar ılerledıkce
gözle görülüyor muHemen baktım sezeryan dikişin üstünde haraket gördümdemekki her gün hiss ettiğim içerden bebek haraketi sadece açıp bakmadığım için alıştım
![]()
İnşallah güzel haberler alırsınBir önceki randevuda doktorum doğuma kadar her randevuyu planlayarak verdi bana. Ve birsonraki randevunda 20. haftaya gireceğin için detaylı ultrason yapacağız dedi. Herşeyine bakacağını söyledi. Perşembe günü gideceğim, çok heyecenalıyım, Rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin hepimize
Doktorun belki dememiştir ama salı günü detaylı bakabilir. Randevuya gittiğinde sor bence, detaylımı olucak diye. Ona göre sende rahat edersin. Veya birsonrakindede olabilir detaylı. Salı günü tam kaç haftalık oluyorsun?
İlk gebeliğin için erken daha :)) birkaç hafta daha beklersin benceKızlar ne güzel bebişlerinizi hissediyorsunuz bende tık yok16+5'teyim, ilk gebeliğim. hareketleri ne zaman hissetmeyi beklemeliyim?
Görülüyor evetgözle görülüyor mu
bu normal değil mi canım ya? bacak aramı yastıkla bastırmadan uyuyamadım resmenVar olmazmı dışarı çıkınca daha fazla oluyor ağrı
aslında yiyorum da maşallah15+1im benim genelde 10 a 6çikiyor canim
Sık yemek yemiyorsan ondan dusuyor olabilir yinede sen takip et doktoruna soyle canim
Yani şöyle söyleyim düzenli ağrım yok ama bak dışarı çıkınca yürüdüğümde her iki kasıkta ağrılar oluyor ve sanki 8 aylık gibi yürüyorum çok yavaştanki ağrı hiss etmeğim ilk gebeliğimdede vardı doktora diyordum bebek büyüyor diyordu ama tamam büyüyorda hamile olarak yurt dışına giden var ben normal yürüyüş yapamıyorumbu normal değil mi canım ya? bacak aramı yastıkla bastırmadan uyuyamadım resmen
Evet aynn o bolgede oluyor genelde orta alt kısımdaHemen baktım sezeryan dikişin üstünde haraket gördümdemekki her gün hiss ettiğim içerden bebek haraketi sadece açıp bakmadığım için alıştım
![]()
Amin hepimiz alırız İnşaallah. Evet hatırlıyorum, iyiki o doktoru bıraktın. Zaten annelik hep endişe etmekle geçiyor birde doktorun negatifliği ne kötü hissettirir.. Hayır ya eziklik değil tam tersi ANNE OLMAK diyorum ben buna. Tabiki her istediğin soruyu soracaksın, bunun için para alıyorlar meslekleri bu (sadece muayene etmek değil). Benim doktorum kendisi diyor soruların varsa hepsini yaz geldiğinde unutmazsın diye (maşaallah, çok severim kendisini). Rabbim hepimize iyi doktorlar hemşireler nasip etsin.İnşallah güzel haberler alırsın
Benim diğer doktor agresifti bir şey soramıyordu bu Türk doktorda beni kabul ettiği için çok mutluydum ilk randevudan çok soru sormak istemedimböyle ezik bir şey oldum sizden öğreniyorum , haftaya randevuda soracağım ama :))
KızlarrrrrKızlar tiroid t4 dusuklugu yaşayan var mı beni korkuttu zeka geriliği falan deniliyor![]()
geçmiş olsun canım kolaylaşır umarım. benim ilk gebeliğim. pazar günü yürüyüşe çıktım açtım ağrı kanallarınıYani şöyle söyleyim düzenli ağrım yok ama bak dışarı çıkınca yürüdüğümde her iki kasıkta ağrılar oluyor ve sanki 8 aylık gibi yürüyorum çok yavaştanki ağrı hiss etmeğim ilk gebeliğimdede vardı doktora diyordum bebek büyüyor diyordu ama tamam büyüyorda hamile olarak yurt dışına giden var ben normal yürüyüş yapamıyorumartık alıştım
![]()
Bende de var ama o değerler tek başına çok fazla şey ifade etmiyor. Doktor beni endokrinoloji uzmanına yönlendirdi. Endokrin doktoru bana ek testler yaptı. Tedaviye gerek görmedi. Arada kontrole gidicem. Ne panik olmak iyi ne de umursamamak. Bence siz de uzmana görünebilirsinizKızlar tiroid t4 dusuklugu yaşayan var mı beni korkuttu zeka geriliği falan deniliyor![]()
Teşekkür ederim yarın dahileyeye göstereceğim o zaman benimde büyük ihtimalle yönlendirir kadın doğum doktorum endişe etme dedi ama insan ister istemez endişeleniyor inşallah hepimiz bebislerimizle sağlıklı olalımBende de var ama o değerler tek başına çok fazla şey ifade etmiyor. Doktor beni endokrinoloji uzmanına yönlendirdi. Endokrin doktoru bana ek testler yaptı. Tedaviye gerek görmedi. Arada kontrole gidicem. Ne panik olmak iyi ne de umursamamak. Bence siz de uzmana görünebilirsiniz
Doğuma gidene kadar böyleydim ben bebişler iyi olsunda biz sabır ederizgeçmiş olsun canım kolaylaşır umarım. benim ilk gebeliğim. pazar günü yürüyüşe çıktım açtım ağrı kanallarınıaynen devamlı bi ağrı değil
Aman bu patronun insanın yakınları bile söylüyor bazen üzüldüğün şeye bak..banada mesela diyorlar 1 yaş olmadan gebe kaldın ve ya nasıl bakıcan diye ama yaşımı göstermiyorum yaş olmuş 37 kendileri 20 yaşlarda patır patır doğurdular ondan asla takmabiraz iç dökmeye geldim. patronuma hamile olduğumu söyledim. "sende bi tane yok muydu" dedi bu ikinci dedim. bu ne demek şimdi. sende bi tane yok muydu niye bi daha yaptın
makine miyim ben , sadece çalış mı, bi tane yaptın yeter mi
bu nasıl bi bakış açısı oldu ben anlamıyorum.
üzüldüm açıkçası , motivasyonum düştü
evet öğrendim, eyyüp ekici 4000 tl dedi, hüseyin dumanlı 3500 tl nakit, karta 4000 tl dediBunların ücretleri ne kadar öğrendiniz mi? Ben de Özgür Deren hocaya gitmeyi düşünüyorum detaylı ultrason için alaninin en iyisi diye biliyorum kendisini
ya oda öyle ama ne bileyim ya. sinir oldum , hayırlı olsun deyip geçmek varkenAman bu patronun insanın yakınları bile söylüyor bazen üzüldüğün şeye bak..banada mesela diyorlar 1 yaş olmadan gebe kaldın ve ya nasıl bakıcan diye ama yaşımı göstermiyorum yaş olmuş 37 kendileri 20 yaşlarda patır patır doğurdular ondan asla takma
bence çokta kafaya takacak bişey değil ama yinede ne tavırla sorduğunu bilmediğim için.. sizi incittiğine göre tavırlı veya alaylı sormuş olmalı diye düşünüyorum .biraz iç dökmeye geldim. patronuma hamile olduğumu söyledim. "sende bi tane yok muydu" dedi bu ikinci dedim. bu ne demek şimdi. sende bi tane yok muydu niye bi daha yaptın
makine miyim ben , sadece çalış mı, bi tane yaptın yeter mi
bu nasıl bi bakış açısı oldu ben anlamıyorum.
üzüldüm açıkçası , motivasyonum düştü