Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Kızlar selamlar ben de 9+3 olmuşum geçen cuma doktorumuza gittik. Aklınızda olsun randevu tarihlerinizden önce gazlı yiyecekler yemeyin 😂 bizim görüntü 360p ye düştü 🤣🤣 iki hafta sonra tekrar gittiğimizde ultrasonda daha detaylı bakacağını ve Fetal DNA mı, diğer tarama testlerimi onlara karar vereceğiz dedi. Umarım genetik ve doğum öncesi sebeplere bağlı herhangi bir engelimiz de çıkmaz 🙏🏻🙏🏻 hepimizin testleri sonuçları güzel gelsin 🪬 ilginç bir şekilde bulantılarım bir anda azaldı enerji düzeyim de hafif bir artış başladı 🥴 bu seferde bir gariplik mi var diyorum 😂😂

1000007282.webp

Selam kizlar sonunda bebegimin kalp atisini duydum cok mutluyum 😊 bu gec dollenmede ne illet biseymis yaa 2 aydr hamileyim hala 7.haftaya gelemedik 😅😅 neyse saglik olsun bidaha bir ay sonra ikili test icin gidicem, simdilik bu kadar 🤗🤗

Eki Görüntüle 3577246
Selam kizlar sonunda bebegimin kalp atisini duydum cok mutluyum 😊 bu gec dollenmede ne illet biseymis yaa 2 aydr hamileyim hala 7.haftaya gelemedik 😅😅 neyse saglik olsun bidaha bir ay sonra ikili test icin gidicem, simdilik bu kadar 🤗🤗
Gozunuz aydin😍 olsun her sey yolunda ya ha gec ha vaktinde🌸🥰

Kızlar ben de hiç kusma olmadı ama mide bulantım hâlâ devam ediyor. Mesela çikolataya ölen ben çikolatadan sigara kokusu geliyor gibi hissediyorum. Yiyemiyorum. Bu iyiye işarettir değil mi? Düşük tehdidim olduğu için kendime her yerden bir umut çıkarmaya çalışıyorum 😅
Tiksinmişsin işte kız bak ne güzel bir belirti sen iyisin şuan endişelenme dinlenmek sana da iyi gelecek canım benim dualarını ihmal etme 🙏

Kızlar selamlar ben de 9+3 olmuşum geçen cuma doktorumuza gittik. Aklınızda olsun randevu tarihlerinizden önce gazlı yiyecekler yemeyin 😂 bizim görüntü 360p ye düştü 🤣🤣 iki hafta sonra tekrar gittiğimizde ultrasonda daha detaylı bakacağını ve Fetal DNA mı, diğer tarama testlerimi onlara karar vereceğiz dedi. Umarım genetik ve doğum öncesi sebeplere bağlı herhangi bir engelimiz de çıkmaz 🙏🏻🙏🏻 hepimizin testleri sonuçları güzel gelsin 🪬 ilginç bir şekilde bulantılarım bir anda azaldı enerji düzeyim de hafif bir artış başladı 🥴 bu seferde bir gariplik mi var diyorum 😂😂
Gozun aydin canim guzel haberler almissin sen de☺️ insallah bebislerimizin hepsi sagliklidir tum sonuclari olcumleri tertemiz cikar en cok buna dua ediyorum ben de 🙏🏼 bulantilarin azalmasi cok guzel haber, ben de rahata erdim sanki derken basa dondum 11.haftayla beraber 🙈 enerjimi ben de geri istiyorum iki aydir hasta gibi yatiyorum kanepeden yataga aktarim ahdjdjdj

Eki Görüntüle 3577246
Gözün aydın canım sonunda sesini duyabildin minnoşunun 😍 1 ay çok uzun değil mi yahu neden hep böyle gel randevu veriyorlar

Yahu bu çubuk krakerlerin eskisi gibi tuzu yokmu yoksa benim ağzımın tadı mı kalmadı? 😏

Allahim sen gebelikte kusanlarin da rabbisin 🙏🏼🙏🏼😆😆 gor de aci ya rabbim
Hemsireme yazdim yiyip icemiyorum diye, cok susuz veya ac kalirsaniz lutfen acilden giris yapip serum taktirin diyor🙈 of
Kusmaktan tansiyonum fırladı benim acilde serum taktılar bı kaç gün önce susuz kalmışim diye sudan tiksinir mi insan ilaç zor yutuyordum.ayrica tebrik ederim iğneleriniz bitmiş darısı başımıza 💕🥰

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-11-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ÜYE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ
Puxhu Puxhu 34222 ocak5 martErkek5 Kasım 2025
@maviss_34323.29 ocak3 Kasım 2025
@Green girls11 şubatKız18 Kasım
@ErabiaE294.2 şubat9 Kasım
P poncikobella 39130 Ocak14 martKız6 Kasım
@minikkminik281.13 şubat20 Kasım
@Nefertitiiii281.3 şubatKız10 Kasım
C cilekcanavari 301.1 şubat
@MelinaTur361.3 şubatKız9 Kasım
@Nurse9535291.3 şubat13 Mart21 MartKız10 Kasım
simlumina simlumina 311.29 Ocak5 Kasım
@zeydli267 şubat14 Kasım
@selime6135351.27 şubat17 Kasım
@terapotikbiri29121 ocak28 Ekim
@it is time361.6 şubat7 mart13 kasım
Synonyms Synonyms 36226 ocak2 Kasım
N naz-nazz 30126 ocak2 Kasım
@Ruhezgisi2814 Şubat11 Kasım
@Faylinn271.28 ŞubatKız🌸29 Ekim
@HeySero303.29 OcakErkek
@DaisyBrn301.30 Ocak4+17+1
@byz2642281.3 Şubat24 Mart
@brccrk321.14 Şubat20 Mart 4+1
@Lady Hacer321.18 şubatKız
@memurhanim (ikiz bebiş annesi)352.27 Ocak5+16+4Erkek
@Nebileyim2328383.18 Şubat5+1Kız18 Kasım
@kurabik362.30 Ocak5. Hafta7+16 Kasım
@lina0711251.26 Ocak11 mart18 mart7 Kasım
@nonstoplearning1 Şubat5+17+0Kız
@pamukusu241.22 Ocak5+36+6Erkek
@lilo0030 Ocak6+66 Kasım
@MoriAy341.11 şubat22 Mart5 Nisan18 Kasım
@kirmizipatiklikiz332.3 Şubat
@teacherlife251.3 Şubat5+46+3Kız10 Kasım
@papatya182848251.1 Şubat10 martErkek8 Kasım
@kubraumt333.19 Şubat25 Kasım
@hlyg271.18 Şubat7 Nisan25 Kasım
@claret07321.31 Ocak6 Mart15 MartKız7 Kasım
@deryaderya232122 Şubat26 Şubat8 NisanKız
@duygusal biranne (ikiz gebelik)3813 Mart9 Nisan18 Nisan
Tüm annelere merhaba beni de eklerseniz çok mutlu olurum o kadar çok listeye eklendim ki artık dedim olacağına varır. Yaş 42 ilk çocuk sat 6 Şubat tahmini cinsiyet erkek beklenen doğum tarihi 12 Kasım Puxhu Puxhu 💕

Şimdi listeye baktım da eklenmemişim ben. Aslında etiketleyerek yazmıştım bilgilerimi baya oldu gözden kaçtı heralde💁🏻‍♀️ Puxhu Puxhu
SAT 4 şubat
Yaş 31
2. Çocuk
Beklenen doğum tarihi 11.11

Selam kızlar bugün doktor randevum vardı. Bebiş gayet iyi çok şükür 🙏 8+6 haftalık hamişim, geç döllenmeydi benim zaten tahminimle uyumlu çıktı 19 Kasım doğum tarihi dedi doktor. 🫠
Kusma için 2 haftaya geçer ama bi guatrına baktır normal değil böyle kusman dedi.
Cinsiyet ben sormadım ama erkek Galiba biraz yorucak annesini dedi biz şok tabi😂
Gerçekten mi hocam dedim Galiba öyle gözüküyor kesin demiyorum dedi. 🙈
6 mayısa randevu verdi 🥰
Canım tebrik ederimmmm ♥️♥️
Cinsiyet tahminini çoook erken yapmış bence doğruluğu tartışılırrr, ama tabi ne olursa olsun sağlıkla gelsin yeter ki 🙏

Kusmaktan tansiyonum fırladı benim acilde serum taktılar bı kaç gün önce susuz kalmışim diye sudan tiksinir mi insan ilaç zor yutuyordum.ayrica tebrik ederim iğneleriniz bitmiş darısı başımıza 💕🥰
Oy cok gecmis olsun, hepimiz benzer sureclerden geciyoruz bir sekilde iste keske boyle yogun olmasa prenses gibi yasasak🥰🙈 bugunku vitaminlerimden biri eksik kaldi hala yutamadim 😆 bakisiyoruz oyle paketiyle djdjfjf
Cok tesekkur ederim, insan bir ignenin azalmasina bile mutlu olabiliyormus vallahi☺️ darisi hepinizin basina olsun💫

Selam kızlar bugün doktor randevum vardı. Bebiş gayet iyi çok şükür 🙏 8+6 haftalık hamişim, geç döllenmeydi benim zaten tahminimle uyumlu çıktı 19 Kasım doğum tarihi dedi doktor. 🫠
Kusma için 2 haftaya geçer ama bi guatrına baktır normal değil böyle kusman dedi.
Cinsiyet ben sormadım ama erkek Galiba biraz yorucak annesini dedi biz şok tabi😂
Gerçekten mi hocam dedim Galiba öyle gözüküyor kesin demiyorum dedi. 🙈
6 mayısa randevu verdi 🥰
Gozun aydin canim bebis gayet iyiymis💫🥰 insallah bulantilarin kusmalarin da bitecek az daha sabir🙏🏼 ayy ne kadar erken bir cinsiyet tahmini olmus bu super 😍 bence 6 mayistan once de bir kere git iyice belli olur cinsiyeti ☺️☺️

Yahu bu çubuk krakerlerin eskisi gibi tuzu yokmu yoksa benim ağzımın tadı mı kalmadı? 😏
ben 4 kg dan fazla verdim 😐 malesef
Bende 2bucuk kilo verdim. İştah yok mecburiyetten atistiriyorum midem daha fazla bulanmasin diye de erkenden uyuyorum. Ilac da kar etmedi

Canım tebrik ederimmmm ♥️♥️
Cinsiyet tahminini çoook erken yapmış bence doğruluğu tartışılırrr, ama tabi ne olursa olsun sağlıkla gelsin yeter ki 🙏
Teşekkür ederim canım evet bence de çok çok erken tahmin için bakalım bidahaki gittiğimde daha çok belli olur 🥰
Gozun aydin canim bebis gayet iyiymis💫🥰 insallah bulantilarin kusmalarin da bitecek az daha sabir🙏🏼 ayy ne kadar erken bir cinsiyet tahmini olmus bu super 😍 bence 6 mayistan once de bir kere git iyice belli olur cinsiyeti ☺️☺️
İnşallah geçsin gitsin canım hepimiz gün yüzü görelim şu bulantılardan kusmalardan kurtulalım hamileliğin keyfini çıkaralım bi an önce 🥰 çok erken oldu gerçekten biz de erkek tahmin ediyorduk zaten bakalım hayırlısı olsun 😍

Back
X