İlk defa baktı benimdeBenim doktorum hep siyah beyaz bakiyor her hastane farkli demekki renkli daha net gorunuyor cunku.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk defa baktı benimdeBenim doktorum hep siyah beyaz bakiyor her hastane farkli demekki renkli daha net gorunuyor cunku.![]()
Ayy inşallah benimkinede oyle bakarİlk defa baktı benimde
perinataloji uzmanıydı bu canım eğer varsa ultrasonunda her hafta bakıyorlarMerhaba 15.haftalarda renkli usg ile bakiyormu doktor
Otizim geçiyor mu şuan nasıl veya nasıl anliyoruzMerhaba hanımlar benim de bugün 13+0 ikili test için gittim, kan tahlili falan verdim 2 hafta sonra çıkacakmış sonuçlar. kalp atşını duydum bugün. BU ikinci çocuğum ,ama 10 yıl aradan sonra oldu ve oğlum otizmliydi uzun seneler çok korktum bebek yapmaya.Oğlumda büyüdü artık çok şükür güzelde yetişti :) Çok şükür şimdi bebeğimiz kendisi geldi hayatımıza. Bize de bol bol dua edin. İlk bebek gibi o kadar heycanlıyım ki anlatamam :)
Kız azda olsa yesek diyon sonra bi dürüm diyonKızlar selam hamilelikte neler yemek yasak çiğ köfte kelle paça fln azda olsak yenir mi 1 dürümü bitirsem olur mu
Ben işkembe içtim çok hastaydım çok güvendiğim tertemiz biri yapmıştı yarım kase iki kez içtim bir şey olmadı, doktoruma sordum sakatat yiyebilir miyim diye o da ciğer pek önermiyorum ama diğerleri çok iyi pişmişe abartmamak kaydıyla yiyebilirsin demişti. Üç ayda toplam bir kase içmedim diyebilirimKızlar selam hamilelikte neler yemek yasak çiğ köfte kelle paça fln azda olsak yenir mi 1 dürümü bitirsem olur mu
Kan tahlili için bir şey demediler ama ense kalınlığını ölçen doktor aç olmamalısın demişti açken bebek hareket etmiyormuş. Ben yanımda çikolata götürmüştüm hemen onu yedimMerhaba bende haftaya yaptırıcam aç karnına mı gitmek gerekiyor?
Ya maydanozdan nefret ederim, her hamile kaldığımda canım maydanoz istiyo deliriyorumKız azda olsa yesek diyon sonra bi dürüm diyonvalla benim doktorum onları yasakladı. Bazıları yesem ne olur diyor ama virüs kaptın mı geçmiş olsun. Benim doktorum çiğ süt ve ürünlerini, çiğ ve az pişmiş yumurta et ve tavuğu, çiğ maydanoz yasakladı suan için
Çiğ köfte etsiz olursa yine de sıkıntılı mı?Kız azda olsa yesek diyon sonra bi dürüm diyonvalla benim doktorum onları yasakladı. Bazıları yesem ne olur diyor ama virüs kaptın mı geçmiş olsun. Benim doktorum çiğ süt ve ürünlerini, çiğ ve az pişmiş yumurta et ve tavuğu, çiğ maydanoz yasakladı suan için
Ben toktum sormadılar, gebelikte sadece şeker yüklemesinde sanırım aç gel diyolarlar onun haricinde genelde tok istiyordu benim doktorum. Şimdi ne derler bilmiyorumKızlar ikili tarama testine aç karnına mı gitmek gerekiyor?
Bugün ikili test ve ense kalınlığı için yakınımdaki hastaneye gittim aç gittim tsh değerime de baktırmak için benmki çok hareketliydi adam doğru düzgün bakamadı bile ama çok şükür normal çıktıKan tahlili için bir şey demediler ama ense kalınlığını ölçen doktor aç olmamalısın demişti açken bebek hareket etmiyormuş. Ben yanımda çikolata götürmüştüm hemen onu yedim
YaaBugün ikili test ve ense kalınlığı için yakınımdaki hastaneye gittim aç gittim tsh değerime de baktırmak için benmki çok hareketliydi adam doğru düzgün bakamadı bile ama çok şükür normal çıktıikili test için şehir hastanesine gidicem
Ahahah hamileyken ne yasaksa onu çekiyor canımızYa maydanozdan nefret ederim, her hamile kaldığımda canım maydanoz istiyo deliriyorumkokusundan bile nefret ederim
Evet sadece etten değil ısıyla pişiyor yani ısı dediğim elinle ova ova ısıtıp yapıyorsun oda sıcaklıkta virüs oluşumuna neden oluyorÇiğ köfte etsiz olursa yine de sıkıntılı mı?
Benim ilk kızımda 9 ay kustum keşke midem bulansaydi dedim o dereceTelefona bakmak benim midemi bulandırıyorbulantılarım devam ediyor en zorlandığım konu bu benim. Prilam içiyorum yine de kusmaya devam ediyorum. Kendimi sadece hasta ve yorgun hissediyorum.
bazen msjları okuyorum bi tek ben mi bu kadar hevessizim anlamıyorum
![]()
Sakatat yasak, çiğ köfte yasak, mayonez, az pişmiş yumurta ve et yasak. Yenmemesinde fayda var, riske atmaya bence gerek yok. Etsiz çiğ köfte dahi olsa doktorum yasakladı.Kızlar selam hamilelikte neler yemek yasak çiğ köfte kelle paça fln azda olsak yenir mi 1 dürümü bitirsem olur mu
hayır malesef geçmiyor, ama atipik otizm çok hafif bizim çok şükür. :)Otizim geçiyor mu şuan nasıl veya nasıl anliyoruz