Yaa bizimkide kaşıgı redd diyor gibi eliyle tutup kendi sokuyor agzına. Benim blw ye sabrım ve vaktim yok gibi. 1 gun diyorum ayy ne güzel yiyo oldu galiba ertesi gün agzına lokma koymuyo. Bugun tarhanalı yumurta yaptım ilk defa agzını açtı reddetmeden biraz yer gibi oldu sonra almadı tarhanayı yaparken de eline pankek kalmıstı onu verdim baya agzınana gopturup gpturup parçaladı ama yedi mi bence hayır. Yumurtayı iyi yicek heralde derken öğürmeye başladı baktım bi ara iyice kızardı goz yaşardı hışımla aldım sandalyede garibimi masaya yuzu koyun carpmış gibi oldum

sırtına vırdum falan hemen duzeldi. Aman dedim kalsın. 2 gundur yogurt corbası yediriyorum pirinçli akşamları ilk gun pek yemedi de dün baya yedi. Bugun verdim bagırıp durdu yemedi ama uykusu da gelmiş hemen uyudu. Zaten 2 saatten sonra hiçbişey yapamıyoz uyku yuzunden. Huysuz oluyo istemıyo.
Aynısını yaşadık

bayramdayken misafirlikte nerde uyuyup kaldıysa kpydugum yerde uyudu da uyudu. Uyudu da uyudu. Yalan söyluyorum cünkü ben uyumuyo 30 dk gecmez die. Koltuk yer minderi yatak ne bulduysa uyudu. Bide diomki yok yok yarım saate uyanır zaten.