2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
gece uykusu da kötüye gidiyor. bu gece feryat figan etti sürekli. kesin diş geliyor diyorum ama yokkkk 🤦‍♀️ damaklar şişmiş bir türlü çıkmıyor
Ben de sürekli diş dediğim için eşim inanmıyor artık ama bizim 20lik dişler gibi düşünüyorum artık ben, yukarı doğru ilerledikçe ağrı yapıyor heralde ama biz görmüyoruz. Bize yeni kulak çekme eklendi bi de ama bakalım ne zaman patlayacak 🥹

Sizin bebişlere de herşeyi yere atıp attığına bakma güncellemesi geldi mi 😅 Yere atıp arkasından bakıyoruz, bi de tekrar alıp tekrar atıyoruz. Kızım yapamadığım tüm squatları yaptırıyor sağolsun 🤣

desteksiz otururken dimdik duruyor mu seninki? bizimki de bu ara baya kendi başına oturuyor ama çok öne doğru eğiliyor. yorulduğundan mı yoksa ayaklarıyla mı oynamak istiyor emin olamadım.
Aşırı dik değil ama dik yani fotoğraf ekliyorum bak istersen
1000019817.webp

Hazır değiller mi taneliye acaba ya. Aslında şimdiye kadar verdiklerim pürüzsüz değildi hep çatalla ezdim.
ben de hep çatalla ezdim baya da pütürlü bıraktım ama pirinci hiç ezmedim. belki de yeterince yumuşamamıştı. kendisi damağıyla ezip yutar diye düşünmüştüm. demek ki hazır değil şu an taneliye dediğin gibi

Şehriyeli verdin mi hiç ben önce şehriyeli denemeyi düşünüyorum

Benimki de bir süre sonra öne eğiliyor sırt kasları tam gelişmedi bence yoruluyorlar dediğin gibi
yok canım şehriye denemedim. arpa şehriye diyosun di mi? daha mı kolay yutar onu? o daha büyük olur sanki bilemedim.
evet ayaklarına doğru eğiliyor baya. ilk başta dik duruyor sonra git gide eğiliyor 😅 çok zorlamamak lazım galiba. ama yatırdığım an doğrulmaya çalışıyor 🤦‍♀️

Ben de sürekli diş dediğim için eşim inanmıyor artık ama bizim 20lik dişler gibi düşünüyorum artık ben, yukarı doğru ilerledikçe ağrı yapıyor heralde ama biz görmüyoruz. Bize yeni kulak çekme eklendi bi de ama bakalım ne zaman patlayacak 🥹
aynen aynen 🤣 bu sefer gerçekten diş galiba diyorum kfjcjf kulak çekme de birkaç haftadır var galiba. hadi gelsin artık diş kardeşler 🥹

bu şekilde sütten yapılan peynir lor olmuyormuş, çökelek oluyormuş ama yoğurtla yapılan da aynı mı acaba? sen hangisini yaptın?
Ben sütten değil yoğurttan yaptım tutmayan yoğurt vardı onu kullandım. Lor mu yoksa başka bir şey mi bilmiyorum yaptığım ama bu kitapta görünce güvendim açıkçası öyle yaptım.

desteksiz otururken dimdik duruyor mu seninki? bizimki de bu ara baya kendi başına oturuyor ama çok öne doğru eğiliyor. yorulduğundan mı yoksa ayaklarıyla mı oynamak istiyor emin olamadım.
Doktor bize oturmayı öğrenirken önce ayaklarına uzanacak sonra zamanla tam dik duracak demişti bizimki de başta böyle dimdik duruyordu şimdi öne uzanmaya başladı. Doktorun dediği gibi olursa yakında tekrar dik durmaya başlayacak

Doktor bize oturmayı öğrenirken önce ayaklarına uzanacak sonra zamanla tam dik duracak demişti bizimki de başta böyle dimdik duruyordu şimdi öne uzanmaya başladı. Doktorun dediği gibi olursa yakında tekrar dik durmaya başlayacak
evet bizim de başta daha dik duruyordu. hatta fizyoterapist gövdesi baya iyi demişti. şimdi desteksiz oturmaya başladıkça öne eğilmeye başladı. acaba fazla mı yüklendim diye düşünüyordum ben de. demek ki böyle böyle alışacak

Back
X