En başta iftara kalmasını teklif eden benKaynanalardan bahsetmemizin üzerine olaya bakınoğlanı sevmeye geldi öğlen ben de hazır sen gelmişken yenek yapayım dedim. Bu saat oldu gitmeyince yemeğin var mıydı iftara dedim hani var var diyecek sanıyorum yok iftara burdayım demez mi kendime göre yemek hazırlıyodum desene en baştan be kadın ona göre yapayım
Yok kız nerden olcakEn başta iftara kalmasını teklif eden bengeleceğinden haberin bar mıydı
Kaynanam şu an evde makarna var sadece evde iftara kalmıcam dedi kalcak hdjdjdj eşime dedim çevirme tavuk al salata yapim bariYok kız nerden olcakmevzu yemeğe kalması değil zaten gelince dese ona göre hazırlık yaparım hiç yemeğim yoktu
Ay bende böyleyimm the happyy happyyy diye kıvırtıyorum o da götüme bakıyorŞarkılar söylüyorum sürekli uydura uydura yoksa durmaz
Ya bak işte tam bir ahmaklarKaynanalardan bahsetmemizin üzerine olaya bakınoğlanı sevmeye geldi öğlen ben de hazır sen gelmişken yenek yapayım dedim. Bu saat oldu gitmeyince yemeğin var mıydı iftara dedim hani var var diyecek sanıyorum yok iftara burdayım demez mi kendime göre yemek hazırlıyodum desene en baştan be kadın ona göre yapayım
Kaynana çevirme yap iftara zjdndndmKaynanam şu an evde makarna var sadece evde iftara kalmıcam dedi kalcak hdjdjdj eşime dedim çevirme tavuk al salata yapim bari
Hee öyle olduKaynana çevirme yap iftara zjdndndm
Şarkılar bitti artık uyduruk şeyler söylüyorumAy bende böyleyimm the happyy happyyy diye kıvırtıyorum o da götüme bakıyor
Yanından ayrılamama bizde de yeni başladı ya çok zorAyy bu bebe aşırı hareketlendi gittikçe zorlaşıyorbeş dakika yalnız kalamıyor dönüp duruyor şimdi bide oturma çalışmalari yapıyor yerde pat pat düşüp ağlıyor asla yalnız kalkmak istemiyor devamlı yanında olucam ama o yine mızmızlanacak gece uykuda da bu modu açtı yatakta yuvarlak çiziyor resmen tabii uykular yalan oluyor
1 saat ana kucağında kendi başına duruyor mu maşallahBenim kızım sallanan ana kucağında yaklaşık 1 saat duruyor sonra sıkılıyor. O ara işte ilk uyandığında ben birşeyler atıştırıyorum sonra uyuyunca kahbaltı hazırlıyorum bize mutfağı topluyorum. Sonraki uykusunda çamaşır varsa ev dağınıksa topluyorum öğlen yemeğini hazırlıyorum salata yapıyorum ana yemek hazırlığı yapıyorum. Uyanınca emziriyorum keyifliyken mutfağa alıyorum devam ediyorum. Biz hiç dışarda yiyemedik misafirliğede gitmedik her günüm böyle stresti koşturmaca. Son uykusunda çorba pilav yapıyorum. 6 7 den sonra huysuz oluyor eşim yetişiyor imdadına
ben bunu çok yaşadığım için artık en baştan soruyorum yemeğe kalıyor musun diyeKaynanalardan bahsetmemizin üzerine olaya bakınoğlanı sevmeye geldi öğlen ben de hazır sen gelmişken yenek yapayım dedim. Bu saat oldu gitmeyince yemeğin var mıydı iftara dedim hani var var diyecek sanıyorum yok iftara burdayım demez mi kendime göre yemek hazırlıyodum desene en baştan be kadın ona göre yapayım
Benimki pek kalmaz da şaşırdımben bunu çok yaşadığım için artık en baştan soruyorum yemeğe kalıyor musun diyesürpriz yapmayı çok seviyor da kendisi
Ay sorma ya onun çocuğu 2 yaşına girecek, durup durup ben sormadığım halde herşeye tavsiye veriyor. Uykusunu soruyor, sık uyanıyor diyorum bizimki o zamanlardayken ben bi koyardım sabah uyanırdı diyo ama yalan, o zaman da beni arayıp bu çocuk beni mahvetti hiç uyuyamıyoruz falan diyordu. Geçen uyuturken eşim pişpiş açıp yanımıza geldi, aa siz telefondan pişpiş mi açıyorsunuz biz ağzımızla söylüyoduk diyo. Eşim de farkı ne dedi boş boş bakıyor. Kızım başkalarını yabancılıyor gitmek istemiyor diye tövbe estağfirullah bi sağlık sorunu var gibi olsun ya çocuk da napsın hiç çıkamadı evden falan diyor. Geçende sorgusuz sualsiz çocuğun ağzına elini soktu dişine bakıyo, şok olmuşum napıyosun ya dedim. Ben kendim bile sokmuyorum elimi ağzına. Sabrettim sabrettim de artık son noktamdayım, gık dese yerin dibine sokucam. Kayınvalidem de farketti. Bi daha bir araya getirmeyelim sizi diyo bana, iyi olur valla yoksa kalbini kırıcam dedim. Manyak mıdır nedir, doğum yaptığım zaman da iki güne bir eve gelmeye çalışıyorduHhahah napıyor ki engellemek istiyorsun
Ay yaaaa yicem siziburnumu sıkmadan uyuyamaz hale geldi bu bebebıraktırınca ağlıyo naneyi yedim galiba
Offf gerçekten kolaylaşacağına zorlaşıyor yaaa. Alt değişimi, kıyafet giydirme, banyo hepsi tam bi mücadele. Doğruluyor, dönüyor, tekme atıyorAyy bu bebe aşırı hareketlendi gittikçe zorlaşıyorbeş dakika yalnız kalamıyor dönüp duruyor şimdi bide oturma çalışmalari yapıyor yerde pat pat düşüp ağlıyor asla yalnız kalkmak istemiyor devamlı yanında olucam ama o yine mızmızlanacak gece uykuda da bu modu açtı yatakta yuvarlak çiziyor resmen tabii uykular yalan oluyor
Ay sorma ya onun çocuğu 2 yaşına girecek, durup durup ben sormadığım halde herşeye tavsiye veriyor. Uykusunu soruyor, sık uyanıyor diyorum bizimki o zamanlardayken ben bi koyardım sabah uyanırdı diyo ama yalan, o zaman da beni arayıp bu çocuk beni mahvetti hiç uyuyamıyoruz falan diyordu. Geçen uyuturken eşim pişpiş açıp yanımıza geldi, aa siz telefondan pişpiş mi açıyorsunuz biz ağzımızla söylüyoduk diyo. Eşim de farkı ne dedi boş boş bakıyor. Kızım başkalarını yabancılıyor gitmek istemiyor diye tövbe estağfirullah bi sağlık sorunu var gibi olsun ya çocuk da napsın hiç çıkamadı evden falan diyor. Geçende sorgusuz sualsiz çocuğun ağzına elini soktu dişine bakıyo, şok olmuşum napıyosun ya dedim. Ben kendim bile sokmuyorum elimi ağzına. Sabrettim sabrettim de artık son noktamdayım, gık dese yerin dibine sokucam. Kayınvalidem de farketti. Bi daha bir araya getirmeyelim sizi diyo bana, iyi olur valla yoksa kalbini kırıcam dedim. Manyak mıdır nedir, doğum yaptığım zaman da iki güne bir eve gelmeye çalışıyorduo zamandan bu zamana iyi bile geldik yani elti başa bela bacım. Seninki nasıl?
Ay yaaaa yicem sizigün gün yeni bişey çıkarıyorlar, merak etme bırakır bunu da. Bizimki de ben kucağıma alır oturursam emmiyor da mememi açıp beklersem, eşim verirse kucağıma öyle emiyor herşey çok kolay gibi bi de bu çıktı benim de başıma
Offf gerçekten kolaylaşacağına zorlaşıyor yaaa. Alt değişimi, kıyafet giydirme, banyo hepsi tam bi mücadele. Doğruluyor, dönüyor, tekme atıyorBiz eşimle ve annemle bütün gün evde tiyatro ekibi gibiyiz, şarkılar türküler oyunlar, 1 dk durmak yok biz napcaz bu bebelerleee?
İki günde bir eve gelen elti miAy sorma ya onun çocuğu 2 yaşına girecek, durup durup ben sormadığım halde herşeye tavsiye veriyor. Uykusunu soruyor, sık uyanıyor diyorum bizimki o zamanlardayken ben bi koyardım sabah uyanırdı diyo ama yalan, o zaman da beni arayıp bu çocuk beni mahvetti hiç uyuyamıyoruz falan diyordu. Geçen uyuturken eşim pişpiş açıp yanımıza geldi, aa siz telefondan pişpiş mi açıyorsunuz biz ağzımızla söylüyoduk diyo. Eşim de farkı ne dedi boş boş bakıyor. Kızım başkalarını yabancılıyor gitmek istemiyor diye tövbe estağfirullah bi sağlık sorunu var gibi olsun ya çocuk da napsın hiç çıkamadı evden falan diyor. Geçende sorgusuz sualsiz çocuğun ağzına elini soktu dişine bakıyo, şok olmuşum napıyosun ya dedim. Ben kendim bile sokmuyorum elimi ağzına. Sabrettim sabrettim de artık son noktamdayım, gık dese yerin dibine sokucam. Kayınvalidem de farketti. Bi daha bir araya getirmeyelim sizi diyo bana, iyi olur valla yoksa kalbini kırıcam dedim. Manyak mıdır nedir, doğum yaptığım zaman da iki güne bir eve gelmeye çalışıyorduo zamandan bu zamana iyi bile geldik yani elti başa bela bacım. Seninki nasıl?
Ay yaaaa yicem sizigün gün yeni bişey çıkarıyorlar, merak etme bırakır bunu da. Bizimki de ben kucağıma alır oturursam emmiyor da mememi açıp beklersem, eşim verirse kucağıma öyle emiyor herşey çok kolay gibi bi de bu çıktı benim de başıma
Offf gerçekten kolaylaşacağına zorlaşıyor yaaa. Alt değişimi, kıyafet giydirme, banyo hepsi tam bi mücadele. Doğruluyor, dönüyor, tekme atıyorBiz eşimle ve annemle bütün gün evde tiyatro ekibi gibiyiz, şarkılar türküler oyunlar, 1 dk durmak yok biz napcaz bu bebelerleee?
Kız iyi dayanmışsın ağzına iki tane çakmak lazımmış onunAy sorma ya onun çocuğu 2 yaşına girecek, durup durup ben sormadığım halde herşeye tavsiye veriyor. Uykusunu soruyor, sık uyanıyor diyorum bizimki o zamanlardayken ben bi koyardım sabah uyanırdı diyo ama yalan, o zaman da beni arayıp bu çocuk beni mahvetti hiç uyuyamıyoruz falan diyordu. Geçen uyuturken eşim pişpiş açıp yanımıza geldi, aa siz telefondan pişpiş mi açıyorsunuz biz ağzımızla söylüyoduk diyo. Eşim de farkı ne dedi boş boş bakıyor. Kızım başkalarını yabancılıyor gitmek istemiyor diye tövbe estağfirullah bi sağlık sorunu var gibi olsun ya çocuk da napsın hiç çıkamadı evden falan diyor. Geçende sorgusuz sualsiz çocuğun ağzına elini soktu dişine bakıyo, şok olmuşum napıyosun ya dedim. Ben kendim bile sokmuyorum elimi ağzına. Sabrettim sabrettim de artık son noktamdayım, gık dese yerin dibine sokucam. Kayınvalidem de farketti. Bi daha bir araya getirmeyelim sizi diyo bana, iyi olur valla yoksa kalbini kırıcam dedim. Manyak mıdır nedir, doğum yaptığım zaman da iki güne bir eve gelmeye çalışıyorduo zamandan bu zamana iyi bile geldik yani elti başa bela bacım. Seninki nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?