• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Merhaba inşallah ikinci kez kasım annesi olacağım ben de. bugün kaset test pozitif çıktı kan tahlilim beta hcg ise 8400. bu kadar yüksek beklemiyordum. son adet tarihim 20 şubat 4. gün gecikince test yaptım. 4 ay önce 10 haftalıkken düşük yaptım. hayırlısı umarım bu defa sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım. hepinize merhaba demiş olayım bu kısa özgeçmişle :)

Kızlar Merhaba, ben de 7+2 deyim. Doktorum bana ikili testi yapacağız üçlü testi duruma göre yaparız dedi ikili testin sonucuna göre yaparız dedi. Ve fetal dna testini önermedi. Sizler de durum nasıl fetal dna testini öneriyor mu doktorunuz ve ikili testin sonucuna göre mi üçlü testi yapacakmış?
Merhaba. fetal dna testi imkan dahilinde bence kesinlikle yapılması gereken bir test. tarama testleri sonuç değil olasılık verir. sonucunda boşuna stres ve 3,4 lü şeklinde testlerle devam ediyor. fetal dna ise %99 doğruluk oranına sahip. ilk bebeğimde yaptırmıştım cinsiyeti de 12. haftada öğrenmiş oluyorsunuz

Merhaba. fetal dna testi imkan dahilinde bence kesinlikle yapılması gereken bir test. tarama testleri sonuç değil olasılık verir. sonucunda boşuna stres ve 3,4 lü şeklinde testlerle devam ediyor. fetal dna ise %99 doğruluk oranına sahip. ilk bebeğimde yaptırmıştım cinsiyeti de 12. haftada öğrenmiş oluyorsunuz
Kaçıncı haftada yapılıyor peki bu test fetal dna ?

Merhabalar daha önce gruba Kasım annesi olacağımı yazmıştım fakat beta hcg değerlerim pek iyi gitmiyor. 2 günde bir 2 katı artıyordu ama son 2 tahlil verdim aralarında 4 gün var ve 300’den 400’e gelmiş değer sadece. Ertesi gün tekrar verdim 560 olmustu. İnanılmaz üzüldüm böyle ilerleyip sağlıklı olan neredeyse hiç yok sanırım. Sizce umutlanmalı mıyım? Doktor kan ver hergun sonuçları konuşuruz dedi ne olumlu ne olumsuz bi şey söylemedi
Merhaba, dün ki sonucunuz mu 560? Her gün değil de 2 gün arayla verin bence insanın kollarıda mahvoluyor. Sizin yarın 1200 civarında olmalı bazen tam iki katıda olmayabiliyor. %60ınıda normal kabul ediyorlar.

en zayif benim galiba😆 57 i ile basladim 2 kq verdim cabuk zayiflayip zor kq alan biriyim oglumda 12 kq almistim. simdi de kilo almak istiyorum 12 kiloyuda son 3 ayda almistim o zamanlar canavar gibi istahim vardi son 3 ayi 🤣🤣 gece kalkip biseyler yiyordum

Topuzlu Topuzlu merhaba beni de ekler misin? 24 yaş, ilk çocuk, sat 20 şubat, daha doktor kontrolüne gitmedim. Dün kan verdim 3020 geldi sonuç elhamdulillah. İnşallah hayırlısıyla bebeklerimizi sağlıkla kucaklarız hepimiz.

400’ün ertesi günü 560 çıktı ama hergün vermemi doktor istedi o sebeple verdim. Bi iyi artıyor bi kötü ve evet kollarım kötü durumda
Merhaba, dün ki sonucunuz mu 560? Her gün değil de 2 gün arayla verin bence insanın kollarıda mahvoluyor. Sizin yarın 1200 civarında olmalı bazen tam iki katıda olmayabiliyor. %60ınıda normal kabul ediyorlar.

Hayırlı kandiller rabbim evlatlarımızı sağ Salim kucağımıza alabilmeyi nasip etsin .. Olmayanlara da sağlıklı hayırlı evlatlar versin .
Kandiliniz mübarek olsun 🌹
İyi kandiller canim🙏🏼 allah hepimizin yardimcisi olsun, dualarimizi kabul etsin. Evlat isteyen herkese duamdir tez vakitte saglikla nasip etsin. Bizler de insallah sagsalim vaktiyle kucagimiza alir buyuturuz bebeklerimizi❤️

Topuzlu Topuzlu merhaba beni de ekler misin? 24 yaş, ilk çocuk, sat 20 şubat, daha doktor kontrolüne gitmedim. Dün kan verdim 3020 geldi sonuç elhamdulillah. İnşallah hayırlısıyla bebeklerimizi sağlıkla kucaklarız hepimiz.
Canım biraz yoğunum akşam ekleyim olur mu ? Hayırlı olsun, hoşgeldin

Bende yaptıracağım. Henüz araştırma yapmadım. Devlet hastanesi de yaşım sebebiyle yaptırmamı tavsiye etti. Siz nereye yaptırdınız?

Back
X