20 günde nasıl verdiniz dikkat etmiş miydiniz ?sağlıklı olsunlar da kilo verilir ya ilk kızımda 17 kilo aldım . 20 günde vermiştim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 günde nasıl verdiniz dikkat etmiş miydiniz ?sağlıklı olsunlar da kilo verilir ya ilk kızımda 17 kilo aldım . 20 günde vermiştim
Merhaba. fetal dna testi imkan dahilinde bence kesinlikle yapılması gereken bir test. tarama testleri sonuç değil olasılık verir. sonucunda boşuna stres ve 3,4 lü şeklinde testlerle devam ediyor. fetal dna ise %99 doğruluk oranına sahip. ilk bebeğimde yaptırmıştım cinsiyeti de 12. haftada öğrenmiş oluyorsunuzKızlar Merhaba, ben de 7+2 deyim. Doktorum bana ikili testi yapacağız üçlü testi duruma göre yaparız dedi ikili testin sonucuna göre yaparız dedi. Ve fetal dna testini önermedi. Sizler de durum nasıl fetal dna testini öneriyor mu doktorunuz ve ikili testin sonucuna göre mi üçlü testi yapacakmış?
Kaçıncı haftada yapılıyor peki bu test fetal dna ?Merhaba. fetal dna testi imkan dahilinde bence kesinlikle yapılması gereken bir test. tarama testleri sonuç değil olasılık verir. sonucunda boşuna stres ve 3,4 lü şeklinde testlerle devam ediyor. fetal dna ise %99 doğruluk oranına sahip. ilk bebeğimde yaptırmıştım cinsiyeti de 12. haftada öğrenmiş oluyorsunuz
12. haftada öneriliyor geneldeKaçıncı haftada yapılıyor peki bu test fetal dna ?
Merhaba, dün ki sonucunuz mu 560? Her gün değil de 2 gün arayla verin bence insanın kollarıda mahvoluyor. Sizin yarın 1200 civarında olmalı bazen tam iki katıda olmayabiliyor. %60ınıda normal kabul ediyorlar.Merhabalar daha önce gruba Kasım annesi olacağımı yazmıştım fakat beta hcg değerlerim pek iyi gitmiyor. 2 günde bir 2 katı artıyordu ama son 2 tahlil verdim aralarında 4 gün var ve 300’den 400’e gelmiş değer sadece. Ertesi gün tekrar verdim 560 olmustu. İnanılmaz üzüldüm böyle ilerleyip sağlıklı olan neredeyse hiç yok sanırım. Sizce umutlanmalı mıyım? Doktor kan ver hergun sonuçları konuşuruz dedi ne olumlu ne olumsuz bi şey söylemedi
Evet canimGünaydın kızlar
Az önce hapşurdum rahmime sancı girdi kısa süreli geçti. Yatıyordum sanırım ondan oldu. Sizin de oluyor mu?
Senin kontrol ne zamandı balımEvet canim
Normal kramp gibi ağrı giriyor
2 Nisan da devlette kuzum 5 Nisan da özel deSenin kontrol ne zamandı balım
kızım emmedi beni hep süt sağdım birde uyut altını değiştir süt sağ yemek bile yiyememiştim . Annem 10 gün kaldı yanımda bebekle hep hareket halindeydim20 günde nasıl verdiniz dikkat etmiş miydiniz ?
Merhaba, dün ki sonucunuz mu 560? Her gün değil de 2 gün arayla verin bence insanın kollarıda mahvoluyor. Sizin yarın 1200 civarında olmalı bazen tam iki katıda olmayabiliyor. %60ınıda normal kabul ediyorlar.
İyi kandiller canimHayırlı kandiller rabbim evlatlarımızı sağ Salim kucağımıza alabilmeyi nasip etsin .. Olmayanlara da sağlıklı hayırlı evlatlar versin .
Kandiliniz mübarek olsun![]()
Anladım, yarın 800e yakın olur muhtemelen inşallah böyle güzel ilerler400’ün ertesi günü 560 çıktı ama hergün vermemi doktor istedi o sebeple verdim. Bi iyi artıyor bi kötü ve evet kollarım kötü durumda
İnşallah teşekkür ederimAnladım, yarın 800e yakın olur muhtemelen inşallah böyle güzel ilerler![]()
Canım biraz yoğunum akşam ekleyim olur mu ? Hayırlı olsun, hoşgeldinTopuzlu merhaba beni de ekler misin? 24 yaş, ilk çocuk, sat 20 şubat, daha doktor kontrolüne gitmedim. Dün kan verdim 3020 geldi sonuç elhamdulillah. İnşallah hayırlısıyla bebeklerimizi sağlıkla kucaklarız hepimiz.
hangi ildesiniz peki?kızlar 7 nisan için fetal dna kan alım gününe anlaştım, eğer memnun kalırsam firma ismini sizlere de iletirim
Bende yaptıracağım. Henüz araştırma yapmadım. Devlet hastanesi de yaşım sebebiyle yaptırmamı tavsiye etti. Siz nereye yaptırdınız?Merhaba. fetal dna testi imkan dahilinde bence kesinlikle yapılması gereken bir test. tarama testleri sonuç değil olasılık verir. sonucunda boşuna stres ve 3,4 lü şeklinde testlerle devam ediyor. fetal dna ise %99 doğruluk oranına sahip. ilk bebeğimde yaptırmıştım cinsiyeti de 12. haftada öğrenmiş oluyorsunuz