2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Gözün aydın cnm pirenses sana uğur getirsin inşallah

Merhaba kızlar bulantılarınız ne durumda benim gibi aşırı olan var mı

Hapşırımca kasığım ağrıyor canım evet
Bende çok korkuyorum banada ufaktan bir sancı giriyor hatta korkudan bacaklarımı kendime çekiyorum sanki bişey olacak gibi koruma refleksi sanırım ama doktorlar bir sorun olmaz diyorlar. yani bebişinizle beraber hapşurursanız bebişinize çok yaşa derseniz hiç birşey olmazzzz

Kız renkli renkli ne guzel anlatmıs. Plesanta bebegin sagındaysa kız solundaysa erkek. Vajinaldede tam tersi. ama gen plesantayı herxaman amlamıyorum. Benim attıgım resimlerde sag taraftaki parlaklık mı plesanta

Kizlar merhaba hamile olan arkadaşlar hamileliginizi öğrenmeden önce ve sonra ateş basmasi yasadinizmi böyle gece uyurken bile ayaklarınızı altı falan yandimi belirti oldumu boyle
Bu ben öğrenmeden önce ve ilk haftalarda aşırı sıcak basması oluyodu bana bı ara doğalgazı filan kapatiyodum o soğuklarda. Hatta geceleri terleyerek uyaniyodum

Öksürünce, hapşırınca , esnerken vesaire sancı hisseden var mı kızlar normalmiş ama bazen korkutuyor bu sancılar beni.
2 gündür sık sık oluyor canım bana uzanırken falan sanırım geriliyor artık o yüzdendir diye düşünüyorum perşembe sorucam

Bugün iş yerinde stresli ve mutsuz bir gün geçiriyorum. Galiba inceden mobinglere başladılar, miniğim etkilenmesin diye sakin kalmaya çalışıyorum ama ağladım bayaa. Yarın sabahtan gidecektim kontrole şimdi düşünüyorum yine bir şey derler mi diye.

Yaa hiç kendini ve bebisini üzme lütfen. Özel sektor sorunsalı malesef her yerde aynı degismiyor. Seni çok iyi anlıyorum. Önceden banka calisaniydim. Mobingin her türlüsünü gördüm diyebilirim. Bir süre hiç bisekilde iş aramadım. Şimdi bende evden özel ders veriyorum. Ufak çaplı yetiyor bana. Bu günler gececek. Sen ve bebişin herşeyden daha önemlisiniz. Bu noktada bencillik yapıp kendini ve bebeğini dusunmeni tavsiye ederim

Aşkım benim sadece bebişi ve kendini düşün başka hiçbir şey düşünme boşver her şeyi

Aşkım benim sadece bebişi ve kendini düşün başka hiçbir şey düşünme boşver her şeyi
Deniyorum ama ne mümkün kızlar. La havle diyorum başka bir şey demiyorum. Onları da Allaha havale ediyorum hamile kadından büyük ah aldılar.

Deniyorum ama ne mümkün kızlar. La havle diyorum başka bir şey demiyorum. Onları da Allaha havale ediyorum hamile kadından büyük ah aldılar.
Kim üzdü benim kuzumu moralini bozma ya Allah'a havale et

Canım bırakma şansın varsa dene bence.Xidden çekilir gibi değil ben öğretmenim diyorum heyet alıp gitmeyeyim günde 2 saat yok çekilir gibi değil

Canım bırakma şansın varsa dene bence.Xidden çekilir gibi değil ben öğretmenim diyorum heyet alıp gitmeyeyim günde 2 saat yok çekilir gibi değil
Keşke bırakma şansım olsa ancak yok. Kiradayız ve çalışmak zorundayım bir de doğum parasını vs de almak istiyorum. Tek istediğim insani bir çalışma şartı ama deccal gibiler maalesef.

Keşke bırakma şansım olsa ancak yok. Kiradayız ve çalışmak zorundayım bir de doğum parasını vs de almak istiyorum. Tek istediğim insani bir çalışma şartı ama deccal gibiler maalesef.
İnşallah insani şekilde yaklaşmayı öğrenirler takma, düşünme demek faydasız canım biliyorum çünkü ayni ortamdasın ve sen yaşıyorsun. Bebeğini düşün kendini onunla sakinleştir maalesef elinden başka bir şey gelmiyor

Bilmez miyim canım 5 sene en ağır mobbinglere maruz kalan biri olarak seni çok iyi anlıyorum istfanın eşiğine bile g3lmiş tim.Allah bu insanlara hidayet versin yola getirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…