2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
32.13.11.2023 9+4 kayseri

Anladımm tamam direkt arayıp öğrenmek en mantıklısı o zaman teşekkürler yarın ilk işim Allianzla bi görüşeyim
Sigortam net in bı kampanyasi vardı ben aradığımda öğrendim muayeneler ve doğum 30 bin TL dediler sadcee Medicana da geçerliydi ben ondan istemedim mesela.

Kızlar merhaba, İstanbul Avrupa yakasında olup doktorundan çok memnun olan var mıdır? ben özellikle kadın olması (rahatlık açısından) ve normal doğum destekçisi olmasını öncelikli buluyorum.. fikir paylaşabilirsek sevinirim :) şuan medipol sefaköy var oraya gittim 2 defa ama tülay hanım biraz az bilgi veriyor gibime geldi. ben sormadan daha fazla şey söyleyen bi doktor görmek isterim. ilk doktorum bahat hastanesindeki ahmet yavaş hocamdı onun bilgi paylaşımı gerçekten çok iyidi ama bu defa farklı bir doktor düşünüyorum

Kizlar merhaba hamile olan arkadaşlar hamileliginizi öğrenmeden önce ve sonra ateş basmasi yasadinizmi böyle gece uyurken bile ayaklarınızı altı falan yandimi belirti oldumu boyle

Kizlar merhaba hamile olan arkadaşlar hamileliginizi öğrenmeden önce ve sonra ateş basmasi yasadinizmi böyle gece uyurken bile ayaklarınızı altı falan yandimi belirti oldumu boyle
Dün gece bana oldu bu ayaklarımın altı yandı ilk defa

kızlar umarım hepimizin gönlüne göre ve sağlıklı minnakları olur ben yeni aday olarak ilk verdiğimde öğrendiğimde betam 34 tü , 4 gün sonra 133 oldu 2 gün sonra 221 ve yarın tekrar 4 gün sonra vermiş olacağım sizce nasıl tecrübeli anneler

İyi bence yüzde 60 artış yeterle gayet iyi artisinix yarın 800 900 arası çıkarsa iyi olur

Ay grubumuzun ilk prensesi belli oldu demekk Rabbim hepimize bu duyguları tattırsın

Yumurtlama olduktan sonra ateş yükselir canım gebelik varsa adetten sonrada devam eder.Ama yoksa adet olmadan 1 gün önce düşüşe geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…