Yaaa mükemmelmiş ama öyle bişeyim olsa onunla yaşarım benÇok zor beklemek ya.. Benim de en uzun bekleyişim bu 2 hafta oldu
Instagram'da gezerken bi yurtdışı sayfasında bi cihaz gördüm, cihaza telefonu takıyorlar, cihazın altı ultrason başlığı, telefonun ekranından bebeklerini görüyorlar, bayağı evde ultrason yapıyor annelerhatta 5 dk görüntü alıp doktora gönderiyorlar, facetime ile doktorla konuşuyorlar doktor yönlendiriyor falan müthiş bi alet gördüğümden beri nasıl bulur da alırım diye düşünüyorum
Tuzlu yeşil elmaKızlar bu mide bulantısına çözümü olan yok mu ilaç falan hiç bişey etki etmiyor bana hiç bişey yiyemiyorum zorla yediğim de geri çıkıyor
Hayr hayr alianze, sigortam net gibi sigortaları araynBen de 65 bine buldum aslında özel hastaneleri de arayarak öğrenebilirim evet ama üç ay sonra başka bir şehre taşınma ihtimalimiz var
Bu şuanda 55.000 TL ama mesela benm doktorum Ali İhsan Gonenc o bu kampanyaya dahil değilmiş ben o yüzden istemedm mesela
Anladımm tamam direkt arayıp öğrenmek en mantıklısı o zaman teşekkürler yarın ilk işim Allianzla bi görüşeyimBu şuanda 55.000 TL ama mesela benm doktorum Ali İhsan Gonenc o bu kampanyaya dahil değilmiş ben o yüzden istemedm mesela
Daha çok erken değil mi alışveriş için yaKızlar ben henüz tam anlamıyla alışverişe başlamadım ama böyle bakıyorum her şeye fikir olsun diyebüyük ve pahalı parçalardan başlamayı düşünüyorum bebek kamerası baktım da şimdi çok fazla seçenek var sizler hangisini düşünüyorsunuz? Tecrübeli anneler acil destek
Benim birinci çocuğum 8.5 aylıkken karnımda kalbi durdu sezeryanla aldılar ve ben herşeyini almıştım eve geldiğimde o eşyalar bana o kadar koymuştu ki hepsini anneme kamyonla geri yollamıştım o yüzden çok bişey almayın derim Allah korusun evlatlarımızı ama diğer şeyleri de düşünmek gerek şimdi ikinciye hamileyim eğer kız olursa diyorum mavi mavi o eşyaları ne yapacağım diye düşünüyorum açıkçasıKızlar ben henüz tam anlamıyla alışverişe başlamadım ama böyle bakıyorum her şeye fikir olsun diyebüyük ve pahalı parçalardan başlamayı düşünüyorum bebek kamerası baktım da şimdi çok fazla seçenek var sizler hangisini düşünüyorsunuz? Tecrübeli anneler acil destek
en azından şu dört aylık zamanı bi atlatalım derim ben onun yerine bi kumbara aldım her ay şuan bi tane çeyrek altın atıyorum onunla tüm alışverişi yapıcam eksikleri alıcamBenim birinci çocuğum 8.5 aylıkken karnımda kalbi durdu sezeryanla aldılar ve ben herşeyini almıştım eve geldiğimde o eşyalar bana o kadar koymuştu ki hepsini anneme kamyonla geri yollamıştım o yüzden çok bişey almayın derim Allah korusun evlatlarımızı ama diğer şeyleri de düşünmek gerek şimdi ikinciye hamileyim eğer kız olursa diyorum mavi mavi o eşyaları ne yapacağım diye düşünüyorum açıkçası
Veririm tabi bidahaki oontrole daha coook var ama :) 22 martBana da haber verin inşallah
Karpuzlu sakız var bana çok iyi geldi dene istersen BiKızlar bu mide bulantısına çözümü olan yok mu ilaç falan hiç bişey etki etmiyor bana hiç bişey yiyemiyorum zorla yediğim de geri çıkıyor
Keşke öyle bir şansım olsaydı gerçekten nefret ettim bunlardanBen hamile olduğumu öğrendiğim gün istifa ettim
Ben dün 9+5 idim normalde ultrasonda 12+6 çıktı cinsiyeti kız mış pipi yok bu bebek kız yapısı da kız kemikleride kız bebek kemikleri dedi ayyy o kadar ağladım ki aksam eve geldiğimde başım çatlıyordu 6 da yattım yazamadım burayada. Son adet tarihini degistiricez dedi doktor bu bebek kocaman 9 haftalık değil dedi ben şok oldum hiç beklemiyordum cinsiyetide öğreneceğimiNasıl yaniii kaç haftalık çıktı ne dedileerr
A a nasıl oldu öyleeBen dün 9+5 idim normalde ultrasonda 12+6 çıktı cinsiyeti kız mış pipi yok bu bebek kız yapısı da kız kemikleride kız bebek kemikleri dedi ayyy o kadar ağladım ki aksam eve geldiğimde başım çatlıyordu 6 da yattım yazamadım burayada. Son adet tarihini degistiricez dedi doktor bu bebek kocaman 9 haftalık değil dedi ben şok oldum hiç beklemiyordum cinsiyetide öğreneceğimi
Çin takvimi tuttu kız diyordu çin takvimi ramsey tutmadı vajinal ultrason olduğu için erkek o zaman demişti arkadaşımız benim 2 tanede oğlum var şuan kız dedi doktor kesinlikle kız hemde dedi bakalımYaaa kaç haftalıksın canımçok merak ettim cinsiyeti tahminin tuttu mu? Çin takvimi falan yapmış mıydın ayy haftaya gidicem dayanamıyorum her an gidebilirim
Son adet tarihini yanlış biliyorsun dedi 1 2 hafta olsa bebek büyük derdim ama 3 hafta fazla dedi . Benim adet tarihimde yanlış değil takvimim var olduğum dakika işaretlerim hatta ilişki günlerini bile not ederim bi yanlışlık var ama nerde belki adetten önce tuttu üstüne de adet günün geldi dedi doktorun açıklaması böyle oldu 21inde bir daha gidicem bakalım ne diyecekler o zamandaA a nasıl oldu öyleemaşallah nazar değmesin minik kızına doktorun bir açıklama yaptı mı 3 hafta kadar ileride olmasıyla alakalı
Aa bak o da olabilir doğruuu. Hay Allah mucizeye bak yaSon adet tarihini yanlış biliyorsun dedi 1 2 hafta olsa bebek büyük derdim ama 3 hafta fazla dedi . Benim adet tarihimde yanlış değil takvimim var olduğum dakika işaretlerim hatta ilişki günlerini bile not ederim bi yanlışlık var ama nerde belki adetten önce tuttu üstüne de adet günün geldi dedi doktorun açıklaması böyle oldu 21inde bir daha gidicem bakalım ne diyecekler o zamanda
Otomatik çin takvimi mi tuttu canımÇin takvimi tuttu kız diyordu çin takvimi ramsey tutmadı vajinal ultrason olduğu için erkek o zaman demişti arkadaşımız benim 2 tanede oğlum var şuan kız dedi doktor kesinlikle kız hemde dedi bakalım
Plesantayı nasıl goruyosun resim attım 2 tane nerede plesantalarRamzi teorisine göre söylüyorum canım. Google dan bak anlamadığın yeri söylerim