2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Mrbb arkadaşlar hepinize hayırlı gebelikler dilerim.Tüp bebek tedavisi olup elinde transfer ilaçları kalanlar varsa bana verebilir mi

10 haftalık tan itibaren tahmin yapıyorlar. Azıcık ısrar et. Az kaldı 20 sine. Biz ne yapalım daha benim ki 7 haftalık pfffff
Gerçi zaman hızlı geçiyor Allah'ın izniyle göz açıp kapiyincaya kadar doğmuş bile olucaklar

Merhaba! Kizlar eylul anneleri suan kac haftalik oluyor bugun hamile oldugumu ogrendim galiba 3 yada 4 haftaligim

Kızlar nasıl gidiyor randevuma 10 gün kaldı ama zaman geçmiyor biran önce görmek istiyorum siz neler yapıyorsunuz karnım henüz çıkmadı ama 1 bardak su içsem karnım çok geriliyor çatlak için yap kullanmam gerekir mi sizce 4 aya kadar bekle dediler bana

Ben emin olamıyorum alt tarafta sertleşme ve şişlik bir minik başladı gibi ama dediğim gibi emin olamıyorum hiç benim de devlet hastanesinde bugündü randevum hem minnoşu özledim hem de idrar ve kan tahlili vereyim diye ama işle ilgili durumlardan dolayı yarın sabah gidebileceğim. Sonra zaten 24 ünde kendi doktorumuzda randevumuz var. En son ayın 1 inde gördük minnoşu bu iki hafta bile bana zor geçti

Medipol sefaköye gittim serife Tuğba hanımı severim ama hastane yeterliliği için florya medicalpark ayşegül hanımlayım. İstemediğim kadar çok şey anlatıyor

Deniyorum ama ne mümkün kızlar. La havle diyorum başka bir şey demiyorum. Onları da Allaha havale ediyorum hamile kadından büyük ah aldılar.
Bende iş konusunda o kadar kaygılıyım ki lily hepsi geçicek öyle inanıyorum. Devam edicekmisin doğumdan sonra ?

Bende iş konusunda o kadar kaygılıyım ki lily hepsi geçicek öyle inanıyorum. Devam edicekmisin doğumdan sonra ?
O konuyu zaten hiç bilmiyorum evet çalışmaya devam etmem gerekecek ama muhtemelen bu çalıştığım iş yerinde devam etmeyeceğim. Tek istediğim temmuz ayına kadar çalışıp sonra izne ayrılmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…