2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar merhaba bugün 7. Haftama girdim uygulama 1 ekim gösteriyor ama belli olmaz eylül annesi de olabilirim biraz geç geldim sanırım buralara bugün ilk kalp atışlarını duymaya ve tahlillerimi yapmaya gitcektik ama kimliğimi unuttuğum için giremedik bir haftadır bekliyordum her saniye bir yıl gibi geçiyordu devlet hastanesiyiz kurallarımız var dediler e devletten belge indirdim fotoğrafını gösterim kimliğimin kabul etmediler öylece döndük geri o yüzden biraz araştırdım da aranızda hamileyken sigorta yaptıran var mı bu demir hayat sigorta yapıyormuş biraz pahalı geldi ama doğumu da özelde düşünüyorum zaten yedi sekiz ay sonraya her şeyin fiyatı artar mantığıyla yaptırsam mı dedim

Ben hamile kalmadan yaptırdım şuan çok rahat oluyor devletle hiç uğraşmıyorum Allianz sigortanın ismi ben memnunum ama tamamen karşılamıyor doğumu bir kısmını karşılıyor benim ama gene de çok uyguna geliyor bi doğuma 18-20 bin vereceğime 5-6 gibi bir rakamla kurtarmış oluyorum

Aa çok güzelmiş oo ben de yaptıracaktım ama bir yıl bekleme süresi istediler benim planlara çok tutmadı siz çok mantıklı yapmışsınız

Çok teşekkür ediyorum siz de sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi

Aşırı pahalı yapıyor sadece doğum teminatı 49 bin. Muayeneleri kapsayanlar 109 falan. Normal sigortaları ara bazi özel hastanelere özel sigortalar oluyor hepsini tek tek ara hamileyim de fırsat yakalayabilirsn

Aşırı pahalı yapıyor sadece doğum teminatı 49 bin. Muayeneleri kapsayanlar 109 falan. Normal sigortaları ara bazi özel hastanelere özel sigortalar oluyor hepsini tek tek ara hamileyim de fırsat yakalayabilirsn
Ben de 65 bine buldum aslında özel hastaneleri de arayarak öğrenebilirim evet ama üç ay sonra başka bir şehre taşınma ihtimalimiz var

Özel sektör çalışanı olmaktan nefret ediyorum. Bugün bulantıdan çalışamadım ve 2-3 saat kadar işyerimden erken çıktım. Patronumda bir tafralar bir şeyler. Azıcık aklım olsaydı da memur olsaydım kasıp. Canım çok sıkıldı.

Bende Gebelikten önce tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım iyiki yaptım diyorum doğum teminatlı olduğu için doğumu da karşılıyor.tahlil muyane.Ama bildiğim kadarıyla gebeyken yapılamıyor bu canım

Evet gebeyken yapılamıyormış şimdilik ben de araştıramaya devam etcem belki hastanelerden bulurum çok sağolun

canım benim memurlukta da aynı benim memur arkadaşım da hamileliğin başlarında çok kötüydü mide bulantısı kusmadan lavabodan çıkamazdı amiri onu zorla işe getirtmişti ve inadına çalıştırıyordu izin alacağı zaman iznini imzalamıyordu hastaneden rapor alıyordu kız her defasında sen en azından iki üç saat önce çıkabilmişsin artık kulak arkası yap patronunu çok zorlamadığı müddetçe her yerde anlayışsız insanlar var malesef bugün ben de benzer durumu hastanede yaşadım artık birbirimize dua edelim Allah iyi insanları çıkarsın yolumuza inşallah

Kızlar bu mide bulantısına çözümü olan yok mu ilaç falan hiç bişey etki etmiyor bana hiç bişey yiyemiyorum zorla yediğim de geri çıkıyor

Kızlar bu mide bulantısına çözümü olan yok mu ilaç falan hiç bişey etki etmiyor bana hiç bişey yiyemiyorum zorla yediğim de geri çıkıyor
Az az ve sık sık ye canım bide tuzlu çubuk kraker bide leblebi çok iyi geliyor şuan onlarla idare ediyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…