2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
ay ayyynı şekilde emeklemeye çaloşıyor ama ilerleyemiyor. ilerlemeyince de bas bas bağırıyor (şu an bile) diş mi diye bakıyorum herrrrr zaman ama ne gelen var ne giden. sanki böyle dişin çıkacağı yerlerde çizgiler oluşmuş hani boşluk gibi acaba gelecek mi ya

Bizimki de aynı sanki boşluk var gibi ama diş yok bir de beyazlık var damakta. Emeklemeye çalışması gece bile uykusunu engelliyor çünkü uyanıp emeklemek istiyor

Bizimki de aynı sanki boşluk var gibi ama diş yok bir de beyazlık var damakta. Emeklemeye çalışması gece bile uykusunu engelliyor çünkü uyanıp emeklemek isistiyor
evet 2 tane beyazlık var ama o beyazlık nerdeyse 1 aydır var dikkate almıyorum o yüzden gece emeklemeye çalışmıyo da yataktan kalkmaya çalışıyor çok komik bi an büyük bi çocuk gibi geliyor gözüme sanki kalkıp gidecek kbggjj

Doktorumuz irmikiktir pirinç unudur o tarz şeyler önermedi mesela çorba yaparken içine nohut kat ya da kıyma kat dedi kuzu kıyması muhallebiye falan çok kaçma çok katık olmasın dedi ama ne yapsam kızlar

3 ölçek mama içiyor ama fazla yaparsamda kabul etmiyor
90 ml veriyorsunuz o zaman 4 ölçekten Bi kere iyice acımasını bekleyip sabredip verseniz öyle düzene giriyor ben böyle yapıyorum 2 saatte ağlasa bile biraz sabrediyoruz sonrasında bütün gün düzenli yiyor

90 ml veriyorsunuz o zaman 4 ölçekten Bi kere iyice acımasını bekleyip sabredip verseniz öyle düzene giriyor ben böyle yapıyorum 2 saatte ağlasa bile biraz sabrediyoruz sonrasında bütün gün düzenli yiyor
Siz kaç ölçek veriyorsunuz 4 saatte bir peki

ben de bundan aldım sallanma özelliği nasıl kullanılır acaba ?
Bize orda gösterdiler mağazada ama eve gelince beceremedik YouTube da videoları var ordan baka baka açtık yaptık sallanma özelliğini ama benim bebe devriliyor ondan kullanamadık modelini yazınca çıkıyor videoları

Siz kaç ölçek veriyorsunuz 4 saatte bir peki
150 içiyoruz şuan 5 ölçek ama arada çok acıktığı zaman 180 yani 6 ölçek içiyor ama ağlamadığı sürece ben vermiyorum iyice huysuzlaşıyor öyle veriyorum mesela 4 saat oluyor bazen acıkmıyor oynuyoruz sonra hafif çığrınmaya başlıyor belli ediyor kendini o zaman yapıyorum

Doktorumuz irmikiktir pirinç unudur o tarz şeyler önermedi mesela çorba yaparken içine nohut kat ya da kıyma kat dedi kuzu kıyması muhallebiye falan çok kaçma çok katık olmasın dedi ama ne yapsam kızlar
Ya benim doktorum da irmik verme demişti nedenini soramadım kaynadı arada, niye acaba

kızlar bu gece ağlayarak uykuya geçme durumu beni iyice perişan etti ya. şaka gibi çocuk 10 kere ağlıyor anlamıyorum.

kızlar bu gece ağlayarak uykuya geçme durumu beni iyice perişan etti ya. şaka gibi çocuk 10 kere ağlıyor anlamıyorum.
Ben artık çözüm bulamadım araştırmayı da bıraktım. Doktora sordum gündüz TV izliyorsa ondan korkuyordur ağlıyordur dedi TV yüzü görmüyor kızım

Benim kızım çok içiyor ya gece yatmadan mama veriyorum 150 180 cc içiyor. Ben o kadar sütü nereme çıkarayım. İştahından mı doymadığından mı çözemedim.

Benim kızım çok içiyor ya gece yatmadan mama veriyorum 150 180 cc içiyor. Ben o kadar sütü nereme çıkarayım. İştahından mı doymadığından mı çözemedim.
Doydular mı içmiyorlar valla onla alakası yok bence dün akşamdan beri benimkine de bişeyler oldu anlamadım ateşlendi ya geçen gün ondan sonra çocuk değişti anlamadım dün gece 3.30 da süt içti sabaha oldu sabah verdim bir yudum bile almadı mamadan öğlen oldu gene yaptım gene içmedi aç acına duruyor en sonda dayanamadım balkabağı çorbası yaptım yanına yoğurt onu komple yedi baya da çok yapmıştım ikindi oldu yok gene süt içmiyor akşam oldu gene yok resmen günü mamasız bitirdik şimdi yaptım gene 100 cc içti bıraktı gerisini ve uyudu şimdi ben ne yapayım anlamadım ya

Keyfi demekki. Uyuduğunda uyku sersemi vermeyi denesen canım?

Bende aglamadıgı takdirde vermiyorum ama çok sık acıkıyor 2 saate bir dogdugundan beri süre artmadı anlamadım bu nasıl iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…