- 5 Mart 2024
- 369
- 353
- 23
Evet tabi alışmaları lazım artık en başından beri izole büyütmemeye çalıştım aslında ama benim bebiş prematüre onun hassasiyetini henüz atamadım galibaYaa artık buyuduler. Eskisi kadar dikkat etmemize gerek yok. Tabiki bebek neticede öpülmez bi uçuk vs hala çok onemli. Ama kendimize falan nasıl dikkat ediyorsak omada oyşe dikkat etmek gerek ufaktan ufaktan çevreye karşı bagısıklık kazanmalı. Tabiki yalayıp yutmayı haklı cıkarmazama elini yuzunu sabunlamak banyo yaptırmak. Yeterli olabilir
Bizde saç tıraşi için makine vardi. Onun saçına gelmeyecek şekilde ucu vardı onunla kesti. Ama çok pişman oldum. Oğlum çok yakışıklıydi. Saçları kesince keçi çobanı olduYok canım kepçelik yok bence. Nasıl kestiniz ya bizim arada upuzun saçlar var tel tel kesmek lazım ama kıyamıyorum
Ay teşekkürler içime su serptiniz. Ama kepçelik görürseniz söyleyin bir Bandana falan takayımbence kepçe kulak değil canım. büyüdükçe daha orantılı görünecek muhtemelen
Uykusunu tam alamıyordur. Bizimki de çözemediğim bir şekilde öğleden sonra uyumuyor. 1.30 dan 9 a kadar uyumadı. 11 de tekrar uyandı. Hiç adeti değildi. Uykusunu alamadığı için de hep huysuzbenim oğlan aşırı huysuuuzz ne yapsam memnun olmuyorçıngırağı istiyor ağlıyor ama kendisi eline almıyor ben veriyorum. eline alıp parmaklarını açıp kapatıyor yine ağlıyor. ne istiyor asla anlayamıyorum şaka gibi ya emziğe de aynısını yapıyor. sesli sesli bağırıyor bir şey istiyor sanki ama çözemiyorum. gündüz uykusu da aşırı azaldı. normalde minimum 1 buçuk saat uyuyan çocuk şu an yarım saatte gözünü açıyor
Keşke yürüme arkadaşı alsaydınız ama, benim Osman gonuladan dinlediğim kadarıyla kanitlanmis bir faydası yok ama zarar olarak bir yere çarpıp düşme riski varmış. Bir de ayak arkasındaki aşil tendonu kisa kalıyormus yere parmak ucunda basarlarsa. Sanırım çok önemli şeyler değil. Benim şahsi görüşüm bacak kaslarını geliştirir gibi duruyor. Ama m şeklinde durması vs. Kalça vs. Bir zararı var mı acaba diye şüpheliyim. Siz nasıl aldınız nerden karar verdiniz?Kızlar biz dün akşam prego bunny yürüteç aldık sallanma özelliği de var bizim kızçe mutluluktan ne yapacağını şaşırdı ilk defa böyle gördüm onu hele oyuncaklarına bayıldı müzikli aynı zamanda düşünenlere belki fikir olurEki Görüntüle 3552405
acaba çok mu sıcakta bekletmek gerekiyormuş? daha önce yapmadığın ne yaptın da tuttu? ben de dereceyle değil parmağımla bakıcam bundan sonra çünkü geçen sefer dereceyle 44 derece gösterirken parmağımla da kontrol ettim, aşırı soğuk geldi önceden yaptıklarıma göre. derece bozuk mu die düşündüm. son 1 şans daha vericem mayayaPastörize jersey sütü aldım evde marka probiyotikli mayayla mayaladım. Kaynatmadım ısıttım sadece sütü. Isısına dereceyle değil parmakla baktım 7 8 saniye sonra yakar gibi oluyo işte. Kapaklarını sıkıca kapatıp peteğin üstüne koydum sardım sarmaladım kat kat 6 saat sonra ters çevirdim oynamadı valla göbek atcaktım sgsgshsbuzdolabına koydum sabah bakcam tadına
Çok biliyorlar ya şimdidenCaba
Bugün domates tadımı yaptırdım 3 gün bir şey olmazsa ben de domatessiz gelene kadar evdekinden vereyim hiçbir şey beğenmiyor bizimki sadece meyveli yoğurt yiyor
Kızım ateşliyken geniz akıntısı varken böyle yapmıştı kontrol et bi istersen canımŞimdi onu denedim gene içmedi bak ya öğürüyor
Aman iyi yapmışsınız. Yüz bulunca millet bokunu çıkarıyor.bugün elini sokar yarın yüzünü öper. Siz tepki verince naptı ? Benim kaynanam arsız o da bana tepki gösterirdi ne var bee sanki diyeŞokla karışık kızdım zaten hajsjsjs ayy onu ben de yapıyorum ekşi kokulu ayak favorim artık ama evet o benim çocuğum yanibaşkası yapınca sanki vücudundaki tüm pislik çocuğuma geçmiş gibi hissediyorum
Hatasını anlaması iyi canım. Umarım dikkat eder bundan sonra.Kızlar :) benim koca hatalarını anlamış. Dualarim kabul olmuş. Yani inşallah. Arkadaşları ile arası açılmış biraz biraz. Sebepte onların ne kadar boş olduğunu anlamış. Yalan.İnanmak istediği bu. En son ekipten biri kocasını bosamaya karar verdi. Bizimki bunun bir parçası olmaktan korktu. Halbuki ben onu boşamak üzereydim. O kadar kırgınım ki buna. Biraz da o ekibin gazına gelip borsa, bitcoin vs işlerine giriyordu. 10,20 bin gitti. Şimdi adamların bir cacık kazanmadigini yalan söylediklerini anladı. Karısı isyan edince. Ben hep söylemiştim ama beni asla dinlememişti. :/ bu da 3. "bir gün beni anlayıp bana hak vereceksin ama o gün seni affetmeyeceğim" vakamiz oldu :')
Aynı şeyler benim bebede de var kulağa dokunma ağlama uykusunda ağlama yeni doktora gittik daha dişler yok diyor gelmiyor diyor o zaman neden oluyor anlamadımaynısını yaşadım. karnı tok olduğuna eminim ama feryat figan ağlıyor. banyo yaptım rahatlasın diye ama ne çare. gündüz de böyleydişimdi uyudu ayağımda ama 10 dkda bir içli içli ağlayarak uyanıyor elini tutuyorum sakinleşiyor :/
bizim evde tv bile yok. diş bence ya. çünkü uykudan uyanınca elini kulaklarına götürüyor. kulak ağrısı mı yaptı anlamadım. sizde var mı kulağa dokunma?
Kendi şampuanından azıcık alıp köpürtüyorum ben bebeğinSelam kızlar burayı okuyorum fikir alıyorum ama işim düşünce yazıyormuşum gibi bi durum var ben de ahahahahh
Bir şey sormak istiyorum size cinlerim tepemde kaç saattir zaten de. Bugün kv bebeğimi severken elini komple aldı ağzına soktu şoka girdim o an napıyosun bu çocuk ellerini parmaklarını emiyor diye çıkıştım aldım götürdüm yıkadım elini amaaa sadece su yetti mi diye de saatlerdir içim içimi yiyor. Siz bebişlerin ellerini neyle yıkıyorsunuz? Islak mendil kullanıyor musunuz ya da? Hiç böyle saçma sapan bi durum yaşamadığım için su kullanıyordum sadece ama şimdi bilemedim.
Kuşum diş ağrısı birden olmuyo çok uzun sürüyo hatta ben buraya şey yazmıştım orta kulak enf falan olmasın doktora götüreyim. Dişmiş meğerAynı şeyler benim bebede de var kulağa dokunma ağlama uykusunda ağlama yeni doktora gittik daha dişler yok diyor gelmiyor diyor o zaman neden oluyor anlamadım
Biz de uzun süredir uykuları yitirdik diştir diye düşünüyorum bazen gaz diye de düşünüyorumKuşum diş ağrısı birden olmuyo çok uzun sürüyo hatta ben buraya şey yazmıştım orta kulak enf falan olmasın doktora götüreyim. Dişmiş meğer
Ağlıyor çok huzursuzlanıyor biberonu görünce hemen heyecanlanıyor2 saat sonunda vermediğinde ne yapıyor açlıktan dolayı bağırdığına emin misin çünkü 2 saat çok kısa bir sürü şuan böyle olmamalı ben kademe kademe yükseltmiştim saat aralıklarını
Aynen bende dereceyle baktığımda 45 46 gösteriyodu ama parmakla bakınca hiç sıcak değildi biraz daha ısıttım hatta. Süt farklı bi de ben kapağını kapatmıyodum bez örtüyodum sadece sözde sulanmasın diye. Şimdi sıkı sıkı kapattım kapakları öyle sardım. Daha bakmadım bakcam inş uzama yokturacaba çok mu sıcakta bekletmek gerekiyormuş? daha önce yapmadığın ne yaptın da tuttu? ben de dereceyle değil parmağımla bakıcam bundan sonra çünkü geçen sefer dereceyle 44 derece gösterirken parmağımla da kontrol ettim, aşırı soğuk geldi önceden yaptıklarıma göre. derece bozuk mu die düşündüm. son 1 şans daha vericem mayayapeki uzama sünme hiç olmadı mı?
Merakla bekliyorumAynen bende dereceyle baktığımda 45 46 gösteriyodu ama parmakla bakınca hiç sıcak değildi biraz daha ısıttım hatta. Süt farklı bi de ben kapağını kapatmıyodum bez örtüyodum sadece sözde sulanmasın diye. Şimdi sıkı sıkı kapattım kapakları öyle sardım. Daha bakmadım bakcam inş uzama yoktur
Benim kızımda hicbirseyi beğenmiyor inşallah alışır ya. İlk kızım böyle değildi çok istekliydi bu hanım efendi ne versem tiksiniyor tükürüyor. Bugün yoğurt deneyeceğim bakalım beğenecek miKızlar ya benim bebiş elma armut muz hiçbirini beğenmedi yoğurtladım verdim yine beğenmedi böyle ekşitiyor suratını ama avokadoyu çok beğendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?