2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Evet tabi alışmaları lazım artık en başından beri izole büyütmemeye çalıştım aslında ama benim bebiş prematüre onun hassasiyetini henüz atamadım galiba

B
Yok canım kepçelik yok bence. Nasıl kestiniz ya bizim arada upuzun saçlar var tel tel kesmek lazım ama kıyamıyorum
Bizde saç tıraşi için makine vardi. Onun saçına gelmeyecek şekilde ucu vardı onunla kesti. Ama çok pişman oldum. Oğlum çok yakışıklıydi. Saçları kesince keçi çobanı oldu

Uykusunu tam alamıyordur. Bizimki de çözemediğim bir şekilde öğleden sonra uyumuyor. 1.30 dan 9 a kadar uyumadı. 11 de tekrar uyandı. Hiç adeti değildi. Uykusunu alamadığı için de hep huysuz

Keşke yürüme arkadaşı alsaydınız ama, benim Osman gonuladan dinlediğim kadarıyla kanitlanmis bir faydası yok ama zarar olarak bir yere çarpıp düşme riski varmış. Bir de ayak arkasındaki aşil tendonu kisa kalıyormus yere parmak ucunda basarlarsa. Sanırım çok önemli şeyler değil. Benim şahsi görüşüm bacak kaslarını geliştirir gibi duruyor. Ama m şeklinde durması vs. Kalça vs. Bir zararı var mı acaba diye şüpheliyim. Siz nasıl aldınız nerden karar verdiniz?

acaba çok mu sıcakta bekletmek gerekiyormuş? daha önce yapmadığın ne yaptın da tuttu? ben de dereceyle değil parmağımla bakıcam bundan sonra çünkü geçen sefer dereceyle 44 derece gösterirken parmağımla da kontrol ettim, aşırı soğuk geldi önceden yaptıklarıma göre. derece bozuk mu die düşündüm. son 1 şans daha vericem mayaya peki uzama sünme hiç olmadı mı?

Kızlar :) benim koca hatalarını anlamış. Dualarim kabul olmuş. Yani inşallah. Arkadaşları ile arası açılmış biraz biraz. Sebepte onların ne kadar boş olduğunu anlamış. Yalan. İnanmak istediği bu. En son ekipten biri kocasını bosamaya karar verdi. Bizimki bunun bir parçası olmaktan korktu. Halbuki ben onu boşamak üzereydim. O kadar kırgınım ki buna. Biraz da o ekibin gazına gelip borsa, bitcoin vs işlerine giriyordu. 10,20 bin gitti. Şimdi adamların bir cacık kazanmadigini yalan söylediklerini anladı. Karısı isyan edince. Ben hep söylemiştim ama beni asla dinlememişti. :/ bu da 3. "bir gün beni anlayıp bana hak vereceksin ama o gün seni affetmeyeceğim" vakamiz oldu :')

Aman iyi yapmışsınız. Yüz bulunca millet bokunu çıkarıyor.bugün elini sokar yarın yüzünü öper. Siz tepki verince naptı ? Benim kaynanam arsız o da bana tepki gösterirdi ne var bee sanki diye

Hatasını anlaması iyi canım. Umarım dikkat eder bundan sonra.

Aynı şeyler benim bebede de var kulağa dokunma ağlama uykusunda ağlama yeni doktora gittik daha dişler yok diyor gelmiyor diyor o zaman neden oluyor anlamadım

Kendi şampuanından azıcık alıp köpürtüyorum ben bebeğin

Aynı şeyler benim bebede de var kulağa dokunma ağlama uykusunda ağlama yeni doktora gittik daha dişler yok diyor gelmiyor diyor o zaman neden oluyor anlamadım
Kuşum diş ağrısı birden olmuyo çok uzun sürüyo hatta ben buraya şey yazmıştım orta kulak enf falan olmasın doktora götüreyim. Dişmiş meğer

Ya benden kızıma grip geçmiş. Kuzum hapşurup duruyor burnu da tıkalı ne yapacağım

Kuşum diş ağrısı birden olmuyo çok uzun sürüyo hatta ben buraya şey yazmıştım orta kulak enf falan olmasın doktora götüreyim. Dişmiş meğer
Biz de uzun süredir uykuları yitirdik diştir diye düşünüyorum bazen gaz diye de düşünüyorum şu dişler çıksa rahatlasak gerçekten ne kadar uzun sürüyormuş çıkması. Tek tesellim gece bir kez 2 saat aralıksız uyku yapıyor gece.

Ağlıyor çok huzursuzlanıyor biberonu görünce hemen heyecanlanıyor

Aynen bende dereceyle baktığımda 45 46 gösteriyodu ama parmakla bakınca hiç sıcak değildi biraz daha ısıttım hatta. Süt farklı bi de ben kapağını kapatmıyodum bez örtüyodum sadece sözde sulanmasın diye. Şimdi sıkı sıkı kapattım kapakları öyle sardım. Daha bakmadım bakcam inş uzama yoktur

Merakla bekliyorum

Kızlar ya benim bebiş elma armut muz hiçbirini beğenmedi yoğurtladım verdim yine beğenmedi böyle ekşitiyor suratını ama avokadoyu çok beğendi
Benim kızımda hicbirseyi beğenmiyor inşallah alışır ya. İlk kızım böyle değildi çok istekliydi bu hanım efendi ne versem tiksiniyor tükürüyor. Bugün yoğurt deneyeceğim bakalım beğenecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…