- 19 Şubat 2024
- 1.635
- 1.362
- 53
- 32
aynısını yaşadım. karnı tok olduğuna eminim ama feryat figan ağlıyor. banyo yaptım rahatlasın diye ama ne çare. gündüz de böyleydikızlar bu gece ağlayarak uykuya geçme durumu beni iyice perişan etti ya. şaka gibi çocuk 10 kere ağlıyor anlamıyorum.
bizim evde tv bile yok. diş bence ya. çünkü uykudan uyanınca elini kulaklarına götürüyor. kulak ağrısı mı yaptı anlamadım. sizde var mı kulağa dokunma?Ben artık çözüm bulamadım araştırmayı da bıraktım. Doktora sordum gündüz TV izliyorsa ondan korkuyordur ağlıyordur dedi TV yüzü görmüyor kızım
Evet bizimki de sürekli kulağına dokunuyor ve gece gündüz böyle uykuya dalarken kıyamet kopuyor. Geçen gün mecbur dışarı çıkardım da uyuttum bebek arabasında uyur diyeaynısını yaşadım. karnı tok olduğuna eminim ama feryat figan ağlıyor. banyo yaptım rahatlasın diye ama ne çare. gündüz de böyleydişimdi uyudu ayağımda ama 10 dkda bir içli içli ağlayarak uyanıyor elini tutuyorum sakinleşiyor :/
bizim evde tv bile yok. diş bence ya. çünkü uykudan uyanınca elini kulaklarına götürüyor. kulak ağrısı mı yaptı anlamadım. sizde var mı kulağa dokunma?
Doğru mu emin olmamakla birlikte beyaz sabun olabilir. Ben cilt şampuanıyla yıkıyorum sonra bol suyla duruyorumSelam kızlar burayı okuyorum fikir alıyorum ama işim düşünce yazıyormuşum gibi bi durum var ben de ahahahahh
Bir şey sormak istiyorum size cinlerim tepemde kaç saattir zaten de. Bugün kv bebeğimi severken elini komple aldı ağzına soktu şoka girdim o an napıyosun bu çocuk ellerini parmaklarını emiyor diye çıkıştım aldım götürdüm yıkadım elini amaaa sadece su yetti mi diye de saatlerdir içim içimi yiyor. Siz bebişlerin ellerini neyle yıkıyorsunuz? Islak mendil kullanıyor musunuz ya da? Hiç böyle saçma sapan bi durum yaşamadığım için su kullanıyordum sadece ama şimdi bilemedim.
Ayy sinirden düşünemedim ben de şampuanını kullanayım o zamanDoğru mu emin olmamakla birlikte beyaz sabun olabilir. Ben cilt şampuanıyla yıkıyorum sonra bol suyla duruyorum
Şimdi onu denedim gene içmedi bak ya öğürüyorKeyfi demekki. Uyuduğunda uyku sersemi vermeyi denesen canım?
Gagsgaga. Cok komik değil miSelam kızlar burayı okuyorum fikir alıyorum ama işim düşünce yazıyormuşum gibi bi durum var ben de ahahahahh
Bir şey sormak istiyorum size cinlerim tepemde kaç saattir zaten de. Bugün kv bebeğimi severken elini komple aldı ağzına soktu şoka girdim o an napıyosun bu çocuk ellerini parmaklarını emiyor diye çıkıştım aldım götürdüm yıkadım elini amaaa sadece su yetti mi diye de saatlerdir içim içimi yiyor. Siz bebişlerin ellerini neyle yıkıyorsunuz? Islak mendil kullanıyor musunuz ya da? Hiç böyle saçma sapan bi durum yaşamadığım için su kullanıyordum sadece ama şimdi bilemedim.
2 saat sonunda vermediğinde ne yapıyor açlıktan dolayı bağırdığına emin misin çünkü 2 saat çok kısa bir sürü şuan böyle olmamalı ben kademe kademe yükseltmiştim saat aralıklarınıBende aglamadıgı takdirde vermiyorum ama çok sık acıkıyor 2 saate bir dogdugundan beri süre artmadı anlamadım bu nasıl iş
teşekkür edermmm :)Bize orda gösterdiler mağazada ama eve gelince beceremedik YouTube da videoları var ordan baka baka açtık yaptık sallanma özelliğini ama benim bebe devriliyor ondan kullanamadık modelini yazınca çıkıyor videoları
Bizim kaka da bozuldu ilk defakabızlık yapıyo olabilir. kakası düzelmişti 2 günde 1 yapıyordu, bu hafta irmik verdim yine 3 günü geçtik
Komik mi ciddi soruyorum gülüp geçmeli miydim acaba ajajajja analık iç güdülerim beni sinir krizlerine soktu akşamdan beri ayyyGagsgaga. Cok komik değil mi
ay hemen anlat nasıl yaptınYoğurdum tutmuşbu gurur hepimizin shsh
İçinden gül. Dısından “ napıyosunuz siz hastalanınca nasıl vicdanınız rahat uyuycaksınız Sizde ne mikrop varsa şimdi ona geçti değiyormu yaptıgımıza “ falan deKomik mi ciddi soruyorum gülüp geçmeli miydim acaba ajajajja analık iç güdülerim beni sinir krizlerine soktu akşamdan beri ayyy
bizim de çok öpüyorlar ellerini. bir de hani yüzünü öpmüyoruz bak dikkat ediyoruz der gibi ellerini öpüyorlar sjjsshhshhs suyla yıkıyorum geçiyorum ya. durduk yere okb sahibi olmayalımSelam kızlar burayı okuyorum fikir alıyorum ama işim düşünce yazıyormuşum gibi bi durum var ben de ahahahahh
Şokla karışık kızdım zaten hajsjsjs ayy onu ben de yapıyorum ekşi kokulu ayak favorim artık ama evet o benim çocuğum yaniİçinden gül. Dısından “ napıyosunuz siz hastalanınca nasıl vicdanınız rahat uyuycaksınız Sizde ne mikrop varsa şimdi ona geçti değiyormu yaptıgımıza “ falan deama evet haklısın bebeğin elini bile öpmek yanlış. Bide yalamak o deilde bende oğlumun ayagını agzıma sokuyorum bazen. Yerim seni diye ama o benim oğlum ben oluşturdıgum antikorları sütümden veririm ona
evet bir de o var yüzünü öpmeyelim yaaa elini öpelimcilerbizim de çok öpüyorlar ellerini. bir de hani yüzünü öpmüyoruz bak dikkat ediyoruz der gibi ellerini öpüyorlar sjjsshhshhs suyla yıkıyorum geçiyorum ya. durduk yere okb sahibi olmayalım
Yaa artık buyuduler. Eskisi kadar dikkat etmemize gerek yok. Tabiki bebek neticede öpülmez bi uçuk vs hala çok onemli. Ama kendimize falan nasıl dikkat ediyorsak omada oyşe dikkat etmek gerek ufaktan ufaktan çevreye karşı bagısıklık kazanmalı. Tabiki yalayıp yutmayı haklı cıkarmazŞokla karışık kızdım zaten hajsjsjs ayy onu ben de yapıyorum ekşi kokulu ayak favorim artık ama evet o benim çocuğum yanibaşkası yapınca sanki vücudundaki tüm pislik çocuğuma geçmiş gibi hissediyorum
Pastörize jersey sütü aldım evde marka probiyotikli mayayla mayaladım. Kaynatmadım ısıttım sadece sütü. Isısına dereceyle değil parmakla baktım 7 8 saniye sonra yakar gibi oluyo işte. Kapaklarını sıkıca kapatıp peteğin üstüne koydum sardım sarmaladım kat kat 6 saat sonra ters çevirdim oynamadı valla göbek atcaktım sgsgshsay hemen anlat nasıl yaptınprobiyotikli maya tuttu di mi?
Bi de onun burnunu yalatan versiyonu var ve bunu komik buluyolar cinnetim geliyo bazenİçinden gül. Dısından “ napıyosunuz siz hastalanınca nasıl vicdanınız rahat uyuycaksınız Sizde ne mikrop varsa şimdi ona geçti değiyormu yaptıgımıza “ falan deama evet haklısın bebeğin elini bile öpmek yanlış. Bide yalamak o deilde bende oğlumun ayagını agzıma sokuyorum bazen. Yerim seni diye ama o benim oğlum ben oluşturdıgum antikorları sütümden veririm ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?