Benim kızımda hicbirseyi beğenmiyor inşallah alışır ya. İlk kızım böyle değildi çok istekliydi bu hanım efendi ne versem tiksiniyor tükürüyor. Bugün yoğurt deneyeceğim bakalım beğenecek mi
Aman iyi yapmışsınız. Yüz bulunca millet bokunu çıkarıyor.bugün elini sokar yarın yüzünü öper. Siz tepki verince naptı ? Benim kaynanam arsız o da bana tepki gösterirdi ne var bee sanki diye
Benimki tadına bile bakmak istemiyor zorla sokuyorum ağzına ağlıyor tiksiniyor. Az önce yoğurt verdim yine istemedi ağladı tükürdü. Nolcak böyle bilemiyorum inşallah alışırlar
Benimki tadına bile bakmak istemiyor zorla sokuyorum ağzına ağlıyor tiksiniyor. Az önce yoğurt verdim yine istemedi ağladı tükürdü. Nolcak böyle bilemiyorum inşallah alışırlar
Biz de uzun süredir uykuları yitirdik diştir diye düşünüyorum bazen gaz diye de düşünüyorum şu dişler çıksa rahatlasak gerçekten ne kadar uzun sürüyormuş çıkması. Tek tesellim gece bir kez 2 saat aralıksız uyku yapıyor gece.
Size kötü bir haber vereyim. Benim kızım 4. Ayına kadar geceleri sadece iki kere uyanıyordu. Saatleri bile aynıydı hatta. 4. Ayda her şey değişti. Çnce uyku gerilemesi falan dedik 4,5 aylıkken dişini çıkardı. Şu an 6 aylığız o kadar uyumuyordu ki artık benim psikolojim bozulmaya başlamıştı. uyku eğitimi alıyoruz şu an inşallah işe yarar ve bozulmaz düzenimiz
Amiin❤ pastörize jersey sütü+evde marka maya kullandım. Sütü kaynatmadım ısıttım derece kullanmadım parmakla baktım eski usul. Mayayı aktifleştirmek için 15 20 dk bekleyin yazıyodu ama bebo ağladığı için bekletemedim bardakta biraz sütle karıştırıp tencereye ekledim karıştırdım. Kavanozlara böldüm ağızlarını kapattım kat kat sardım peteğin üstünde 6 saat beklettim. Gece kapaklarını açıp dolaba kaldırdım sabaha taş gibi olmuş valla ben de şok oldum
Keşke yürüme arkadaşı alsaydınız ama, benim Osman gonuladan dinlediğim kadarıyla kanitlanmis bir faydası yok ama zarar olarak bir yere çarpıp düşme riski varmış. Bir de ayak arkasındaki aşil tendonu kisa kalıyormus yere parmak ucunda basarlarsa. Sanırım çok önemli şeyler değil. Benim şahsi görüşüm bacak kaslarını geliştirir gibi duruyor. Ama m şeklinde durması vs. Kalça vs. Bir zararı var mı acaba diye şüpheliyim. Siz nasıl aldınız nerden karar verdiniz?
Biz öyle büyümüşüz çevremde de çok kullanan insan var hiçbirinde bişey görmedim benim araştırmam göre bu dediğin şeyler sürekli yürüteçin üstünde durursa meydana gelecek şeyler ayrıca yürüteçin kullanma kılavuzunda bile 20 dk yı geçmeyin yazıyor bebek sağlığı için düzgün kullandıktan sonra birşey olacağını sanmıyorum ileriki zamanlarda yürüme arkadaşı da alıcam her ikisini de kullanmayı düşünüyorum. E bebeğe gitmiştik gezerken eşimle çok beğendik neden almıyoruz dedik aldık aniden oldu yani zaten şuanda daha yapamıyor sadece oyuncaklarıyla oynuyor şimdilik 5 er dk koyuyorum üstüne