2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Ay bu biz ya, ilk kızımın önünden alırdım çok yedi diye bu ağzını bile açmıyor, sadece ilk kaşığın tadına bakıyor tamam

Aman iyi yapmışsınız. Yüz bulunca millet bokunu çıkarıyor.bugün elini sokar yarın yüzünü öper. Siz tepki verince naptı ? Benim kaynanam arsız o da bana tepki gösterirdi ne var bee sanki diye
Evet ben de onu düşündüm o hareketi yapınca benim kucağımdaydı kızım bu çocukla yalnız kalırsa napar acaba diye Güldü sadece çok komik sanki

Ay bu biz ya, ilk kızımın önünden alırdım çok yedi diye bu ağzını bile açmıyor, sadece ilk kaşığın tadına bakıyor tamam
Benimki tadına bile bakmak istemiyor zorla sokuyorum ağzına ağlıyor tiksiniyor. Az önce yoğurt verdim yine istemedi ağladı tükürdü. Nolcak böyle bilemiyorum inşallah alışırlar

Benimki tadına bile bakmak istemiyor zorla sokuyorum ağzına ağlıyor tiksiniyor. Az önce yoğurt verdim yine istemedi ağladı tükürdü. Nolcak böyle bilemiyorum inşallah alışırlar
Ayyy inşallah yoğurt nasıl sevmezler ya, her çocuk yoğurt sever

Size kötü bir haber vereyim. Benim kızım 4. Ayına kadar geceleri sadece iki kere uyanıyordu. Saatleri bile aynıydı hatta. 4. Ayda her şey değişti. Çnce uyku gerilemesi falan dedik 4,5 aylıkken dişini çıkardı. Şu an 6 aylığız o kadar uyumuyordu ki artık benim psikolojim bozulmaya başlamıştı. uyku eğitimi alıyoruz şu an inşallah işe yarar ve bozulmaz düzenimiz

Ay maşallaaaah afiyet bal şifa olsun
Önceki konuşmaları takip edemedim de tarifini paylaşabilir misin
Amiin❤ pastörize jersey sütü+evde marka maya kullandım. Sütü kaynatmadım ısıttım derece kullanmadım parmakla baktım eski usul. Mayayı aktifleştirmek için 15 20 dk bekleyin yazıyodu ama bebo ağladığı için bekletemedim bardakta biraz sütle karıştırıp tencereye ekledim karıştırdım. Kavanozlara böldüm ağızlarını kapattım kat kat sardım peteğin üstünde 6 saat beklettim. Gece kapaklarını açıp dolaba kaldırdım sabaha taş gibi olmuş valla ben de şok oldum

Biz öyle büyümüşüz çevremde de çok kullanan insan var hiçbirinde bişey görmedim benim araştırmam göre bu dediğin şeyler sürekli yürüteçin üstünde durursa meydana gelecek şeyler ayrıca yürüteçin kullanma kılavuzunda bile 20 dk yı geçmeyin yazıyor bebek sağlığı için düzgün kullandıktan sonra birşey olacağını sanmıyorum ileriki zamanlarda yürüme arkadaşı da alıcam her ikisini de kullanmayı düşünüyorum. E bebeğe gitmiştik gezerken eşimle çok beğendik neden almıyoruz dedik aldık aniden oldu yani zaten şuanda daha yapamıyor sadece oyuncaklarıyla oynuyor şimdilik 5 er dk koyuyorum üstüne

Ben bu aylarda çok uyuyacaklar sanıyordum bizim de 2. Ve 3. Ay çok güzeldi 4 ayda başladı gece kısa uyanmalar 5 de zirve yaptı bakalım 6 nasıl olacak

Kızlar siz emzirme örtüsüyle emzirebiliyomusunuz bizimkinin elleri hiç durmuyo ya sütyenimi ya sacımı ya kıyafetimi ya örtüyü ya elimi sürekli tutuyo cekiyo itiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…