2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Bebeklerin istekleri gerçekten dönem dönem değişiyor bence. Acaba memnun olmadığı bir durum mu var ki?Oturarak değil de yanına uzanarak emzirsen hem sen de uyursun onu da mı kabul etmiyor bu bebişş?Seni çok iyi anlıyorum bir dönem biz de böyleydi çok yıpranmıştım inşallah düzelir diyelim

Kusan bebekler ne alemde ya benimki hala devam ediyor. Bir ara azalmıştı 1 2 gün idare eder durumdaydık şimdi tekrar başa döndük
bizim nerdeyse bitti ya çok mutluyum artık o kadar alışmıştık ki hayatın normal rutini gibiydi ama azala azala bitti galiba. şu an günde bir ya da iki kere o da karnı yeni doymuşken yüzüstü koyarsam falan kusuyor. katı gıda iyi geldi bize gerçekten. diyelim emzirdim, üzerine de sebze yedirdim. kustuğunda sebzeyi değil de sütü kusuyor yine. çok tuhaf. galiba katı olanlar geri gelmiyor ama süt hemen geri gelebiliyor

Benim bebenin kakası bal kabağı kokuyodu bugün sizde de öyle bir şey oldu mu

O kadar özeniyorum ki kusması geçen bebeklere benimki hala kusuyor özellikle elma falan verdiğimde elmayı da kustuğunu gördüm ek kadar da nasıl bir süreç izliyorsunuz siz? Ben de bugün sadece mama vermeyi denedim çünkü birkaç kez mama verdiğimde kusmadığını fark etmiştim gerçekten şu ana de kusmadı acaba sütünden bir problem var diye düşünmeye başladım

Zaten alerjiden şüphelenmemiş miydiniz siz belki bu yüzdendir kakasında bir gariplik var mıydı
Kaka yapmadı yoğurttan sonra, evet alerjiden şüpheleniyorduk ama diyetler işe yaramadı hiç doktor da tadım yapalım tepkiye göre karar veririz dedi bakalım doktordan dönüş bekliyorum

Yok kuzum, önceleri öyle ara ara uyuyordum da artık istemiyor, o yüzden yatarak emziremiyorum. Bu dönem de böyle hepsi geçici, her ay başka başka ilerliyor

Yok hayır sadece poposunda var kantron yağı sürdüm bolca. Pipisinin altında da çok minik kızarıklık vardı
Doktor ne diyecek bakalım. Kızarıklık geçene kadar vermeyip tekrar verdiğinde yine aynısı olursa yoğurttan diyebiliriz. Ben de biraz zaman geçince tekrar patates vercem bakalım ne olacak

Doktor ne diyecek bakalım. Kızarıklık geçene kadar vermeyip tekrar verdiğinde yine aynısı olursa yoğurttan diyebiliriz. Ben de biraz zaman geçince tekrar patates vercem bakalım ne olacak
Çok canım sıkıldı ya yoğurt veremezsem ne veririm çocuğa bu alerji işi ne kadar sıkıntı yaa

Market yoğurdu yiyodum hazır yani oğlan isteyince az bi şey verdim şapır şupur nasıl yiyo devamını istedi. Benim yaptığımı beğenmiyomuş onu ben de beğenmedim aslında hiç yoğurt tadı yok sası sası değişik bi şey oluyo ya

Benimkine de market yoğurdu veriyorum çünkü bizim yaptığımızı o iştahla yemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…