- 1 Eylül 2022
- 507
- 440
- 33
Bebeklerin istekleri gerçekten dönem dönem değişiyor bence. Acaba memnun olmadığı bir durum mu var ki?Oturarak değil de yanına uzanarak emzirsen hem sen de uyursun onu da mı kabul etmiyor bu bebişş?Seni çok iyi anlıyorum bir dönem biz de böyleydi çok yıpranmıştım inşallah düzelir diyelimBizimki ona da direnmeye başladı, mecbur yerine yatırıyorum ama saat başı ayaktayız
En başta gece uykumuz çok bozuk. Kesinlikle derin uykuya dalamıyor, saat başı uyanıyor. Oturarak emzireyim meme ağzında uyusun istiyor. Aralarda mamayla uyutmaya çalışıyor eşim, o zaman uyumaya çalışıyorum ama her zaman olmuyor. Uyuyamadığım için çok yorgunum. Gündüzleri bazen çok direnç gösteriyor uykuya. Hem yorgun hem de oyun oynamak istiyor. Ama öyle oynatınca da mızmızlanıyor hep, sürekli söyleniyor. Altını alırken, burnunu açarken, giyinirken hepsine direnç göstermeye başladı. Günün sonuna doğru tükeniyorum. 4.ay atağından daha çok zorluyor bu ay beni
bizim nerdeyse bitti ya çok mutluyumKusan bebekler ne alemde ya benimki hala devam ediyor. Bir ara azalmıştı 1 2 gün idare eder durumdaydık şimdi tekrar başa döndük
Benim bebenin kakası bal kabağı kokuyodu bugün sizde de öyle bir şey oldu mubizim nerdeyse bitti ya çok mutluyumartık o kadar alışmıştık ki hayatın normal rutini gibiydi ama azala azala bitti galiba. şu an günde bir ya da iki kere o da karnı yeni doymuşken yüzüstü koyarsam falan kusuyor. katı gıda iyi geldi bize gerçekten. diyelim emzirdim, üzerine de sebze yedirdim. kustuğunda sebzeyi değil de sütü kusuyor yine. çok tuhaf. galiba katı olanlar geri gelmiyor ama süt hemen geri gelebiliyor
Benim bebenin kakası bal kabağı kokuyodu bugün sizde de öyle bir şey oldu mu
Bi açtım bezi baya bal kabağı kokuyodu turuncuydu kakasıkız kakadan onu nasıl ayırt ettin? ben kakasında ne yedirdiysem onu görüyorum en son brokoli gördüm kdjdjd ama koklamıyorum genelde
O kadar özeniyorum ki kusması geçen bebeklere benimki hala kusuyor özellikle elma falan verdiğimde elmayı da kustuğunu gördüm ek kadar da nasıl bir süreç izliyorsunuz siz? Ben de bugün sadece mama vermeyi denedim çünkü birkaç kez mama verdiğimde kusmadığını fark etmiştim gerçekten şu ana de kusmadı acaba sütünden bir problem var diye düşünmeye başladımbizim nerdeyse bitti ya çok mutluyumartık o kadar alışmıştık ki hayatın normal rutini gibiydi ama azala azala bitti galiba. şu an günde bir ya da iki kere o da karnı yeni doymuşken yüzüstü koyarsam falan kusuyor. katı gıda iyi geldi bize gerçekten. diyelim emzirdim, üzerine de sebze yedirdim. kustuğunda sebzeyi değil de sütü kusuyor yine. çok tuhaf. galiba katı olanlar geri gelmiyor ama süt hemen geri gelebiliyor
Zaten alerjiden şüphelenmemiş miydiniz siz belki bu yüzdendir kakasında bir gariplik var mıydıKızlar bugün yoğurt verdim bir çay kaşığı ve bebeğimin makat çevresi kıpkırmızı olmuşdoktora mesaj attık bakalım bekliyoruz
Ağız kenarlarında kızarma oldu mu yerken?Kızlar bugün yoğurt verdim bir çay kaşığı ve bebeğimin makat çevresi kıpkırmızı olmuşdoktora mesaj attık bakalım bekliyoruz
Yok hayır sadece poposunda var kantron yağı sürdüm bolca. Pipisinin altında da çok minik kızarıklık vardıAğız kenarlarında kızarma oldu mu yerken?
Kaka yapmadı yoğurttan sonra, evet alerjiden şüpheleniyorduk ama diyetler işe yaramadı hiç doktor da tadım yapalım tepkiye göre karar veririz dedi bakalım doktordan dönüş bekliyorumZaten alerjiden şüphelenmemiş miydiniz siz belki bu yüzdendir kakasında bir gariplik var mıydı
Yok kuzum, önceleri öyle ara ara uyuyordum da artık istemiyor, o yüzden yatarak emziremiyorum. Bu dönem de böyleBebeklerin istekleri gerçekten dönem dönem değişiyor bence. Acaba memnun olmadığı bir durum mu var ki?Oturarak değil de yanına uzanarak emzirsen hem sen de uyursun onu da mı kabul etmiyor bu bebişş?Seni çok iyi anlıyorum bir dönem biz de böyleydi çok yıpranmıştım inşallah düzelir diyelim
Doktor ne diyecek bakalım. Kızarıklık geçene kadar vermeyip tekrar verdiğinde yine aynısı olursa yoğurttan diyebiliriz. Ben de biraz zaman geçince tekrar patates vercem bakalım ne olacakYok hayır sadece poposunda var kantron yağı sürdüm bolca. Pipisinin altında da çok minik kızarıklık vardı
Çok canım sıkıldı ya yoğurt veremezsem ne veririm çocuğaDoktor ne diyecek bakalım. Kızarıklık geçene kadar vermeyip tekrar verdiğinde yine aynısı olursa yoğurttan diyebiliriz. Ben de biraz zaman geçince tekrar patates vercem bakalım ne olacak
Belki denk gelmiştir sebzeden devam edersin sonra tekrar yoğurt denersin. Üzülme çoğu besin alerjisi 1 yaş civarında gerilemeye başlıyomuşÇok canım sıkıldı ya yoğurt veremezsem ne veririm çocuğabu alerji işi ne kadar sıkıntı yaa
Ay inşallah yaBelki denk gelmiştir sebzeden devam edersin sonra tekrar yoğurt denersin. Üzülme çoğu besin alerjisi 1 yaş civarında gerilemeye başlıyomuş
Benimkine de market yoğurdu veriyorum çünkü bizim yaptığımızı o iştahla yemediMarket yoğurdu yiyodum hazır yani oğlan isteyince az bi şey verdim şapır şupur nasıl yiyo devamını istedi. Benim yaptığımı beğenmiyomuşonu ben de beğenmedim aslında hiç yoğurt tadı yok sası sası değişik bi şey oluyo ya
Niye acaba ya tadı yüzünden miBenimkine de market yoğurdu veriyorum çünkü bizim yaptığımızı o iştahla yemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?