Benimki asla uyumuyor ayakta sallayınca ya koyduğum an kıyamet kopuyorayakta sallamayı istemiyor musunuz? ayakta sallamanın bi sakıncası mı var, genel olarak olumsuz bir tavır görüyorum sanki ayakta sallamaya karşı. ben 3. aydan itibaren öyle uyutuyorum ve çok memnunum çünküayağıma koyuyorum aynı anda önüme tepsiyi alıp kahvaltı yapıyorum, kulaklıkla dizi izliyorum, uyanacak gibi olursa da hemen azıcık sallıyorum uzun uyuyor böylece
Gece uykusunu öne çekip 5 deki uykuyu atlamalısınKızlar benim oğlum günde 4 uyku yapıyor hepsi 30 dk ya da 40 ama bir haftadır 17.00 da yaptığı uykuyu asla istemiyor uyumazsa da akşam çok mızırdanıyor acaba artık bu uykuyu istemiyor mu anlamadım
Valla bende üstüni falan çıkarmıyorum terler merler die. Goze alamıyorum uyusun dieEeen güzelini yapıyosun ben de artık böyle yapıyorum yoksa bu dayatmalar bana kafayı yedirtecekti. Bebek arabasında uyursa arabayı da eve sokuyorum uyanana kadar öyle bırakıyorum. Çocuğun uyku saati var diye kendimi kısıtlamaya devam etseydim psikolojim bozulacaktı. Gittiğim her yerse bir şekilde uyutuyorum tek dikkat ettiğim şey uykuyu atlamaması yoksa sinirli oluyobir de benim bebe de akşamları babayla uyuyo ya nası yapıyosa şıp diye uyutuyo biz de beşiği boşuna almışız zaten hiç içinde göremedik kendisini
Bizim de öyle durumlar. Ah büyüdü azaldı demiştim ki bir haftaya geriye döndük. Doktora sordum araştırılması gerekir mi diye hala çok fazla kustuğu için. Dokuz aya kadar beklenir azalır dediKusan bebekler ne alemde ya benimki hala devam ediyor. Bir ara azalmıştı 1 2 gün idare eder durumdaydık şimdi tekrar başa döndük
Evet bende hergun kendime bunu diyorum ekmek ve tatlıyı kesersem en azından kilo alımım durur. Çünkü ben doğumdan önce öyle ekmekte yemezdim, tatlı da. Çok kaliteli bir tatlı olursa filan yerdim. Simdi çayı bile şekerli içiyorum delilik :/Ben tatlıyı ve karbonhidratı kestim 4 günde 1 kilo vermişim bile
Bence tam zamanı ya artık başlanırBenim doğum kiloma dönemem için 10 kilo vermem gerek ama bakalım nasıl vericez önümüz yaz
Çok çığrınıyor ağlıyor bu sefer
Gece de mi böyle ? Biz bu şekilde 10 gün geçirdik 40 dakikada bir gecede uyanıyordu şimdi biraz daha iyi diyebilirim. En azından 2 saatlik bir uyku yapıyor sonra saat başı uyanıyor. Ben kime sorsam diş huzursuzluğu diyor bazı bebekler daha zor atlatıyormuşUykusu aşırı hafifledi son zamanlarda hemen uyanıyor. Yarım saat maksimum 40 dakika uyuyor sonra açılıyor gözleri
Yani herkesin düzeni farklı tabi canım her çocukta farkli. Sizde öyle düzen oturtmusunuz masallahÇok güzel sıkıntı yaşamamanıza sevindim sizin düzenliymiş zaten 7 bana göre de çok erken. Valla bilmiyorum 3 buçuk saat maks diyorlar bizde ona uyuyoruz
Bizimki ona da direnmeye başladı, mecbur yerine yatırıyorum ama saat başı ayaktayızBenim de öyleydi ben çözümü beraber yatmakta buldum. Yoksa asla dinlenemiyorum
En başta gece uykumuz çok bozuk. Kesinlikle derin uykuya dalamıyor, saat başı uyanıyor. Oturarak emzireyim meme ağzında uyusun istiyor. Aralarda mamayla uyutmaya çalışıyor eşim, o zaman uyumaya çalışıyorum ama her zaman olmuyor. Uyuyamadığım için çok yorgunum. Gündüzleri bazen çok direnç gösteriyor uykuya. Hem yorgun hem de oyun oynamak istiyor. Ama öyle oynatınca da mızmızlanıyor hep, sürekli söyleniyor. Altını alırken, burnunu açarken, giyinirken hepsine direnç göstermeye başladı. Günün sonuna doğru tükeniyorum. 4.ay atağından daha çok zorluyor bu ay beniSizde ne gibi sorunlar var ?
Ben de gastroenterolojiye götüreceğim randevu aldım çocuk doktorumuz oraya yönlendirdiBizim de öyle durumlar. Ah büyüdü azaldı demiştim ki bir haftaya geriye döndük. Doktora sordum araştırılması gerekir mi diye hala çok fazla kustuğu için. Dokuz aya kadar beklenir azalır dedi
3 4 gündür geceleri biraz rahatladı ama şimdi yine ağlayarak uyandı zor sakinleştirdim mesela derdi açlık da değildi bu kez neden uyandı ağladı anlamıyorum bir de yanımda yatıyorduGece de mi böyle ? Biz bu şekilde 10 gün geçirdik 40 dakikada bir gecede uyanıyordu şimdi biraz daha iyi diyebilirim. En azından 2 saatlik bir uyku yapıyor sonra saat başı uyanıyor. Ben kime sorsam diş huzursuzluğu diyor bazı bebekler daha zor atlatıyormuş
Bizimki dalıyor ama sonra nasıl oluyor anlamıyorum 1 saat sonra uyanık. Dün dedim bugün çok derin uyuyor sanki uzun uyuyacak 1 saati asla geçirmedi uyandı bir yeri ağrıdığını düşünmüyorum artık çünkü çabuk avunuyor yoksa emince de rahatlamaz. Gerçekten çok zor gece kesintisiz 3 saat uyusak o bile güçlendirir ama yok öyle olunca gündüzde insanın enerjisi çok düşüyor anlıyorum sizi. Havalarda güzel ben hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum onla hem bana hem ona iyi geliyor.Bizimki ona da direnmeye başladı, mecbur yerine yatırıyorum ama saat başı ayaktayız
En başta gece uykumuz çok bozuk. Kesinlikle derin uykuya dalamıyor, saat başı uyanıyor. Oturarak emzireyim meme ağzında uyusun istiyor. Aralarda mamayla uyutmaya çalışıyor eşim, o zaman uyumaya çalışıyorum ama her zaman olmuyor. Uyuyamadığım için çok yorgunum. Gündüzleri bazen çok direnç gösteriyor uykuya. Hem yorgun hem de oyun oynamak istiyor. Ama öyle oynatınca da mızmızlanıyor hep, sürekli söyleniyor. Altını alırken, burnunu açarken, giyinirken hepsine direnç göstermeye başladı. Günün sonuna doğru tükeniyorum. 4.ay atağından daha çok zorluyor bu ay beni
Bizimde bu gece yine çok kötüydü sabaha kadar her saat başı uyandı. Neyden uyanıyor bende çözemiyorum diş mi gaz mı anlamadım. Uykusuzluğu sadece yaşayan bilir çok uzun süre olunca sinirleri yıpranıyor insanın
Kızlar Osman Gönülal bu konunun sebebi ağrı diyor. Yani basit bir pişik diş kulak vs bir ağrısı vardır bu aylarda diyor.Ben de çözemedim. Diş değil, atak değil, bi değişiklik de yok rutininde, aç değil mama takviyesi de alıyor, çişi kakası normal, döküntüsü yok, kıyafetleri rahat, oda sıcaklığı-nemi iyi, saatleri aynı.. bulamıyorum bulamıyorum.
Ben 1 martta başladım yatırmaya ilk 3 gün çok direndi ama şimdi alıştı öncesinde hep beşiğine koyup oynattım güvenli alan olarak kodladı sanırım şimdi uyuyor maşallah diyeyimValla bende üstüni falan çıkarmıyorum terler merler die. Goze alamıyorum uyusun die. O deilde babası uyutunca uzun da uyuyo. Ben 2 beşik aldım bide park yatagımız var salonda neyse kullancaz yaa. Anakucagına sıgmadıgında mecbur
Nasıl bir ağrısı olabilir ki, benimki sadece uykusu gelince ağlıyor mesela uykusunu alıp uyanırsa sakin oluyor. Sanırım benim hatam kokuma alıştırmak oldu şu an kucağımdayken bir saat uyuyor ama bir yere koysam yarım saate uyanıyorKızlar Osman Gönülal bu konunun sebebi ağrı diyor. Yani basit bir pişik diş kulak vs bir ağrısı vardır bu aylarda diyor.
Ben 1 martta başladım yatırmaya ilk 3 gün çok direndi ama şimdi alıştı öncesinde hep beşiğine koyup oynattım güvenli alan olarak kodladı sanırım şimdi uyuyor maşallah diyeyim
Dalamıyor dediğim benim de bu, 1 saati geçiremiyor. Aynen bana da öyle geliyo, oh diyorum bu sefer rahatça uyuyacak heralde tam 1 saat olunca ağlıyor. Biz de mümkün oldukça dışarı çıkıyoruz. İyi geliyor gerçektenBizimki dalıyor ama sonra nasıl oluyor anlamıyorum 1 saat sonra uyanık. Dün dedim bugün çok derin uyuyor sanki uzun uyuyacak 1 saati asla geçirmedi uyandı bir yeri ağrıdığını düşünmüyorum artık çünkü çabuk avunuyor yoksa emince de rahatlamaz. Gerçekten çok zor gece kesintisiz 3 saat uyusak o bile güçlendirir ama yok öyle olunca gündüzde insanın enerjisi çok düşüyor anlıyorum sizi. Havalarda güzel ben hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum onla hem bana hem ona iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?