2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Benimki asla uyumuyor ayakta sallayınca ya koyduğum an kıyamet kopuyor

Kusan bebekler ne alemde ya benimki hala devam ediyor. Bir ara azalmıştı 1 2 gün idare eder durumdaydık şimdi tekrar başa döndük

Uyku eğitimi yatır kaldır sakinleştir cart curtla başlayan akşam ayağımda sallamayla son buldu Buldu da diyemem gerçi henüz çok erken Ben uyku eğitimi alsam bu iradesizlikle para da boşa gider

Valla bende üstüni falan çıkarmıyorum terler merler die. Goze alamıyorum uyusun die. O deilde babası uyutunca uzun da uyuyo. Ben 2 beşik aldım bide park yatagımız var salonda neyse kullancaz yaa. Anakucagına sıgmadıgında mecbur

Kusan bebekler ne alemde ya benimki hala devam ediyor. Bir ara azalmıştı 1 2 gün idare eder durumdaydık şimdi tekrar başa döndük
Bizim de öyle durumlar. Ah büyüdü azaldı demiştim ki bir haftaya geriye döndük. Doktora sordum araştırılması gerekir mi diye hala çok fazla kustuğu için. Dokuz aya kadar beklenir azalır dedi

Ben tatlıyı ve karbonhidratı kestim 4 günde 1 kilo vermişim bile
Evet bende hergun kendime bunu diyorum ekmek ve tatlıyı kesersem en azından kilo alımım durur. Çünkü ben doğumdan önce öyle ekmekte yemezdim, tatlı da. Çok kaliteli bir tatlı olursa filan yerdim. Simdi çayı bile şekerli içiyorum delilik :/

Uykusu aşırı hafifledi son zamanlarda hemen uyanıyor. Yarım saat maksimum 40 dakika uyuyor sonra açılıyor gözleri
Gece de mi böyle ? Biz bu şekilde 10 gün geçirdik 40 dakikada bir gecede uyanıyordu şimdi biraz daha iyi diyebilirim. En azından 2 saatlik bir uyku yapıyor sonra saat başı uyanıyor. Ben kime sorsam diş huzursuzluğu diyor bazı bebekler daha zor atlatıyormuş

Çok güzel sıkıntı yaşamamanıza sevindim sizin düzenliymiş zaten 7 bana göre de çok erken. Valla bilmiyorum 3 buçuk saat maks diyorlar bizde ona uyuyoruz
Yani herkesin düzeni farklı tabi canım her çocukta farkli. Sizde öyle düzen oturtmusunuz masallah

Benim de öyleydi ben çözümü beraber yatmakta buldum. Yoksa asla dinlenemiyorum
Bizimki ona da direnmeye başladı, mecbur yerine yatırıyorum ama saat başı ayaktayız
Sizde ne gibi sorunlar var ?
En başta gece uykumuz çok bozuk. Kesinlikle derin uykuya dalamıyor, saat başı uyanıyor. Oturarak emzireyim meme ağzında uyusun istiyor. Aralarda mamayla uyutmaya çalışıyor eşim, o zaman uyumaya çalışıyorum ama her zaman olmuyor. Uyuyamadığım için çok yorgunum. Gündüzleri bazen çok direnç gösteriyor uykuya. Hem yorgun hem de oyun oynamak istiyor. Ama öyle oynatınca da mızmızlanıyor hep, sürekli söyleniyor. Altını alırken, burnunu açarken, giyinirken hepsine direnç göstermeye başladı. Günün sonuna doğru tükeniyorum. 4.ay atağından daha çok zorluyor bu ay beni

Bizim de öyle durumlar. Ah büyüdü azaldı demiştim ki bir haftaya geriye döndük. Doktora sordum araştırılması gerekir mi diye hala çok fazla kustuğu için. Dokuz aya kadar beklenir azalır dedi
Ben de gastroenterolojiye götüreceğim randevu aldım çocuk doktorumuz oraya yönlendirdi

3 4 gündür geceleri biraz rahatladı ama şimdi yine ağlayarak uyandı zor sakinleştirdim mesela derdi açlık da değildi bu kez neden uyandı ağladı anlamıyorum bir de yanımda yatıyordu

Arkadaşlar çok mesaj birikmiş okuyamadım hepsini sizi özledim bir de gece uykularımız yine mahvolmuş durumda bir ara baya düzelmişti yine bozuldu. Yeni adetimiz çıktı meme emerken uyuyakalmak değil memede uyumak. Vallahi uyuyakalmışım bir baktım tam 1 saat dur em dur em yapa yapa gece memede uyuyor.

Bizimki dalıyor ama sonra nasıl oluyor anlamıyorum 1 saat sonra uyanık. Dün dedim bugün çok derin uyuyor sanki uzun uyuyacak 1 saati asla geçirmedi uyandı bir yeri ağrıdığını düşünmüyorum artık çünkü çabuk avunuyor yoksa emince de rahatlamaz. Gerçekten çok zor gece kesintisiz 3 saat uyusak o bile güçlendirir ama yok öyle olunca gündüzde insanın enerjisi çok düşüyor anlıyorum sizi. Havalarda güzel ben hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum onla hem bana hem ona iyi geliyor.

Kızlar Osman Gönülal bu konunun sebebi ağrı diyor. Yani basit bir pişik diş kulak vs bir ağrısı vardır bu aylarda diyor.
Ben 1 martta başladım yatırmaya ilk 3 gün çok direndi ama şimdi alıştı öncesinde hep beşiğine koyup oynattım güvenli alan olarak kodladı sanırım şimdi uyuyor maşallah diyeyim

Nasıl bir ağrısı olabilir ki, benimki sadece uykusu gelince ağlıyor mesela uykusunu alıp uyanırsa sakin oluyor. Sanırım benim hatam kokuma alıştırmak oldu şu an kucağımdayken bir saat uyuyor ama bir yere koysam yarım saate uyanıyor

Dalamıyor dediğim benim de bu, 1 saati geçiremiyor. Aynen bana da öyle geliyo, oh diyorum bu sefer rahatça uyuyacak heralde tam 1 saat olunca ağlıyor. Biz de mümkün oldukça dışarı çıkıyoruz. İyi geliyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…