Ya bence ortada bir aldatma yoksa güvensizlik fiziksel şiddet yoksa ve sevgi bitmemişse her sorun halledilebilir gibi geliyor bana, psikolojik şiddetin bile üstünden gelinebilir güçlü kalınabilir. Hemen vurup kapıyı çıkamıyorsun ortada çocuk varsa. Ben ne ucuz sebeplere ilişki bitirdiğimi bilirim ama şimdi unutuyorum ertesi güne, çözülüyor bir şekilde. Dediklerin doğru. Şu aşamada boşanmak bir tek erkeğe yarar. Öğretmenler nafaka bile alamıyor diye biliyorum. Ama en önemlisi sevgi devam ediyor mu? Ki etmese bile bu sevmek dediğimiz olay bile dinamik. Tekrar sevilebilir ilk başta saydığım sebepler yoksa karşılıklı çabayla. Erkekleri yontmak biraz zor olabiliyor. Ben evi kaç defa terketme girişiminde bulundum saymadım. Ama her daim “sensiz de yapabilirim” enerjisini hissettirmek gerekiyor bu erkeklere en güçsüz hissettiğimizde bile. Hayatın acımasız yüzü.Bazen düşünüyorum da ama benim boşanmış ailesi olan çok öğrencim oldu ve hiç iyi değillerdi malesef. Çok saldırgan, şımarık ve hep sevgimi sorgularlardi. Sevgiye açlardi ama bu konuda tatminsizlerdi de. Hepsi böyleydi. Boşanınca da mutlu olmam. Maddi olarakta kötü olacak. Sonuçta çocuk bende olur ve su an para ortak daha çok paraya sahip oluyorum. Ama ayrılırsak her şeyi sadece kendi maaşımla karşılamam gerekecdk. Oğlum o konforu göremeyecek. Oğluma kötü davransa ya da parayı çar cur etse 1 dk bile düşünmem. Ama hiç harcamaz, yatırım yapar ve benim harcamama da karışmaz. Ondan bu keyfi bozmaya da çekiniyorum. Sonra toplum ve baskısı ile uğraşmam gerekecek. Şu an derdim bir ise boşanınca 10 olacak. Kar zarar hesabını oturup ince ince yaptım ama evli kalmak şu an daha karlı benim için
Ben Kiwi Koala aldım ama biz sadece mama yedirmeye kullanmıyoruz. Biz yerken yanımızda oturuyor ben mutfakta iş yaparken koyuyorum akşamları çay içerken koyuyorum gayet işlevsel. Temizliği kolay boy ayarı var katlanıp küçülüyor teker var sürülüyor ben çok memnunum yaniKızlar mama sandalyesi alanlarınız var mı? Varsa neler aldınız? Bu konuyu da bir toparlayalım, ufaktan lazım olacak.
Bizde prego lucca aldık. Magazadan aldık internet fiyatından 1000 lira daha ucuzdu. 3000 gibi. Orada bazı mama sandalyelerüne sıgmazmış gibi geldi bizeKızlar mama sandalyesi alanlarınız var mı? Varsa neler aldınız? Bu konuyu da bir toparlayalım, ufaktan lazım olacak.
Ben chicco polly2 aldım
Bende de o var, ilk kızımda 2,5 yaşına kadar kullandık. Ben çok memnun kaldım
Ben Kiwi Koala aldım ama biz sadece mama yedirmeye kullanmıyoruz. Biz yerken yanımızda oturuyor ben mutfakta iş yaparken koyuyorum akşamları çay içerken koyuyorum gayet işlevsel. Temizliği kolay boy ayarı var katlanıp küçülüyor teker var sürülüyor ben çok memnunum yani
Bizde prego lucca aldık. Magazadan aldık internet fiyatından 1000 lira daha ucuzdu. 3000 gibi. Orada bazı mama sandalyelerüne sıgmazmış gibi geldi bizebizimki kücüktü ama bi bebek geldi tel tek oturtup denediler şekerlik bazılarına sıgmadı öle çok tombiş bişeyede benzemıodu. Eşimde yok bunun kenarı sert bacagını keser yok şurası belini acıtır diye diye lucca ya geldik. Tekerlekli olsun katlansın. Kademesi boy ayarı olsun ayak koyma yeri olsun(bu önemli) tepsisi çıksın. Öyle şimdi bende mutfakta koyuyorum beni izliyo önune oyuncak koyuyorum oynuyo. En cok ıslak mendil paketiyle ama olsun azda olsa oyalıyo masada yemek yerken bizimle oturmak istiyo yuksekten görmek istiyio
Biodermayla 3. Gün kızarıklıkların izi bile kalmadı. En baştaki losyon iyi gelmiyo tespitim doğru çıktı sanırım.
Bize hiç iyi gelmedi mustela. Yediklerim aynı olduğu halde artıyodu losyon tetikliyomuş sanırımÇok sevindim. Bizim kortizonlu krem ile epey bir geçti, sanki hafiften izi var. Yarın da sürüp sonrasında nemlendirici ile devam edeceğim. Stelatopia intense yeterli gelmezse ben de biodermaya bakayım bir.
Çok güzel yazmışsın. Aynı şekilde düşündüğüm için zaten devam ediyorum. Ayrılmak kar-zarar hesabında bana kar ettirmiyor. Geçinemiyoruz sadece. Çünkü ben artık taktik maktik yapamıyorum. Sevmek konusunda da sevgim çok hızlı azaldı.Ya bence ortada bir aldatma yoksa güvensizlik fiziksel şiddet yoksa ve sevgi bitmemişse her sorun halledilebilir gibi geliyor bana, psikolojik şiddetin bile üstünden gelinebilir güçlü kalınabilir. Hemen vurup kapıyı çıkamıyorsun ortada çocuk varsa. Ben ne ucuz sebeplere ilişki bitirdiğimi bilirim ama şimdi unutuyorum ertesi güne, çözülüyor bir şekilde. Dediklerin doğru. Şu aşamada boşanmak bir tek erkeğe yarar. Öğretmenler nafaka bile alamıyor diye biliyorum. Ama en önemlisi sevgi devam ediyor mu? Ki etmese bile bu sevmek dediğimiz olay bile dinamik. Tekrar sevilebilir ilk başta saydığım sebepler yoksa karşılıklı çabayla. Erkekleri yontmak biraz zor olabiliyor. Ben evi kaç defa terketme girişiminde bulundum saymadım. Ama her daim “sensiz de yapabilirim” enerjisini hissettirmek gerekiyor bu erkeklere en güçsüz hissettiğimizde bile. Hayatın acımasız yüzü.ve bu arada ettiğin kavgaların yüzde doksanını ben aileme anlatmayacağım aileler bilmeyecek sözü yüzünden yaşadım. Çok ilginç. En son kavgamızda tek tek tekk hepsini aile içinde açtım onun annesi benim annem kardeşim kardeşi, şok oldu senden beklemezdim nasıl anlatırsın filan dedi???? Pardon???? Sen söylerken sorun olmuyor da ben anlatınca mı sorun. Bundan sonra böyle. Anlatmamı istemiyorsan anlatılcak şeyler yapma. Bu arada bu taktik sadece ailesinden ve ailemizden çekincesi olanlara yarar gibi. Her ilişkinin dinamiği farklı kimseye tavsiye de veremiyorum bu yüzden en iyisini siz bilirsiniz içgüleriniz var ve onlara kulak vermek en iyisi
Ben babyplus aldım ve çok memnunum. Böyle kat kat iniyor ve çıkıyor. Tepsisi çıkıyor. Ayak kısmının uzunluk ayarı var. Kemeri güvenli ve rahat. Ayakları demir(yani öyle bisi) Ama biraz ağır. Tekerleri olsa süper olurmuş. Daha ek gıdaya geçmedik. Sofrada otururken çocuğu yanımıza almak için kullanıyoruz.Ben Kiwi Koala aldım ama biz sadece mama yedirmeye kullanmıyoruz. Biz yerken yanımızda oturuyor ben mutfakta iş yaparken koyuyorum akşamları çay içerken koyuyorum gayet işlevsel. Temizliği kolay boy ayarı var katlanıp küçülüyor teker var sürülüyor ben çok memnunum yani
İnşallah çok mutlu huzurlu olacağınız şekilde ilerler süreciniz.Çok güzel yazmışsın. Aynı şekilde düşündüğüm için zaten devam ediyorum. Ayrılmak kar-zarar hesabında bana kar ettirmiyor. Geçinemiyoruz sadece. Çünkü ben artık taktik maktik yapamıyorum. Sevmek konusunda da sevgim çok hızlı azaldı.
Master modelimiBen babyplus aldım ve çok memnunum. Böyle kat kat iniyor ve çıkıyor. Tepsisi çıkıyor. Ayak kısmının uzunluk ayarı var. Kemeri güvenli ve rahat. Ayakları demir(yani öyle bisi) Ama biraz ağır. Tekerleri olsa süper olurmuş. Daha ek gıdaya geçmedik. Sofrada otururken çocuğu yanımıza almak için kullanıyoruz.
Ek gıdaya geçince sanırım banyoya koyup fıskiye ile yikanacak bir ürün değil. Ama yer sofrasına bile uyarlanir
Bence hafif olacak ya da ağırsa tekerlekli olmalı. Kolay yıkanmalı birde.
Benim bebeğim 6 aylık olacak üç beş güne daha yeni sık sık dönmeye başladı. Hatta son birkaç gündür ciddi ciddi dönüyo ondan önce pek yapmıyodu takma kafana zamanı gelince dönüyolarkızlar 5 ayı geçip bebeği dönmeyen var mı ya? düzenli egzersiz de yapıyoruz ama dönmeye hiçbir faydası olmadı gördüğüm kadarıylaaslında daha vakti var biliyorum ama kafama da takıyorum bazen. karın üstü durmak hiç istemiyor, bekliyorum ki sırt üstü dönsün onu da yapmıyor sadece ağlıyor. ne yapsam faydası olur acaba. öyle ağır, tembel bi bebek de değil bacaklar kollar sürekli hareketli. bilmiyorum valla napsam
Bilemedim bence mutsuz ailelerin çocukları da çok mutsuz. Boşanmış aile çocuklarından daha mutsuz gözlemlerime göre, benim de çok öğrencim var böyle. Çocuğa yansıtmamak mümkün değil. Allah yardımcınız olsunBazen düşünüyorum da ama benim boşanmış ailesi olan çok öğrencim oldu ve hiç iyi değillerdi malesef. Çok saldırgan, şımarık ve hep sevgimi sorgularlardi. Sevgiye açlardi ama bu konuda tatminsizlerdi de. Hepsi böyleydi. Boşanınca da mutlu olmam. Maddi olarakta kötü olacak. Sonuçta çocuk bende olur ve su an para ortak daha çok paraya sahip oluyorum. Ama ayrılırsak her şeyi sadece kendi maaşımla karşılamam gerekecdk. Oğlum o konforu göremeyecek. Oğluma kötü davransa ya da parayı çar cur etse 1 dk bile düşünmem. Ama hiç harcamaz, yatırım yapar ve benim harcamama da karışmaz. Ondan bu keyfi bozmaya da çekiniyorum. Sonra toplum ve baskısı ile uğraşmam gerekecek. Şu an derdim bir ise boşanınca 10 olacak. Kar zarar hesabını oturup ince ince yaptım ama evli kalmak şu an daha karlı benim için
Bebeğin için iki iyi bir arkadaş olacaksınız artık ben öyle yapıyorum aşk sevgi yok yani tükendi artık hele bebekten sonra iyice bittiÇok güzel yazmışsın. Aynı şekilde düşündüğüm için zaten devam ediyorum. Ayrılmak kar-zarar hesabında bana kar ettirmiyor. Geçinemiyoruz sadece. Çünkü ben artık taktik maktik yapamıyorum. Sevmek konusunda da sevgim çok hızlı azaldı.
İlk defa ama ilk defa yanımda uyudu salladım yanıma koydum Bi kaç kere mıkırdandı ama uyudu şok geçirdim 6 aydır bir kere bile yanımda yatıramadım hep özendim ama hep çığrınıyordu bu gece de yatar inşallah bolca amin amin amin1 yeni güncelleme
Yüz üstü durmayı sevmiyor benimki de, ama ısrarla dönerken buluyorum onu. Başta ben hafif döndürür pozisyona getirip dönmesini sağlıyordum şimdi kendi kendine rahat dönebiliyor. Piyano halısındaki motifleri inceliyo şimdi de dönüp fjkfs ilgi çekici görsellerin olduğu zeminde döndürüp baktırabilirsin bi sürekızlar 5 ayı geçip bebeği dönmeyen var mı ya? düzenli egzersiz de yapıyoruz ama dönmeye hiçbir faydası olmadı gördüğüm kadarıylaaslında daha vakti var biliyorum ama kafama da takıyorum bazen. karın üstü durmak hiç istemiyor, bekliyorum ki sırt üstü dönsün onu da yapmıyor sadece ağlıyor. ne yapsam faydası olur acaba. öyle ağır, tembel bi bebek de değil bacaklar kollar sürekli hareketli. bilmiyorum valla napsam
Sma comfort kullanıyoruz başından beri diğerlerini denedik ama benim bebe çok gazlıydı o mamalar yaramadı doktorumuz en son bu mamayı önerdi bunda biraz azalma olmuştuÖyle çok mama denedim ki bizde kusmayı çok arttırdı mamalar. Karşılaştırmayı hipp combiotik için yapmıştım. Çok gaz yapınca golden goat a geçtim. Siz hangisini kullanıyorsunuz?
Benimki de dönmüyor daha ama ayakları kolları görsen o kadar hareketli ki annem bu emeklesin sen bunu tutamıcaksın çok başka Bi çocuk bu diyorlarkızlar 5 ayı geçip bebeği dönmeyen var mı ya? düzenli egzersiz de yapıyoruz ama dönmeye hiçbir faydası olmadı gördüğüm kadarıylaaslında daha vakti var biliyorum ama kafama da takıyorum bazen. karın üstü durmak hiç istemiyor, bekliyorum ki sırt üstü dönsün onu da yapmıyor sadece ağlıyor. ne yapsam faydası olur acaba. öyle ağır, tembel bi bebek de değil bacaklar kollar sürekli hareketli. bilmiyorum valla napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?