2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kullanabilirsinn rennie ve gaviscon sordum ben doktoruma. Ben de içiyorum zaten reflüm vardı mide koruyucu içiyodum çok fenayım ne yesem zehir oluyor

Ay koptum ya benim oğlanın ayağına önden bakınca pes parmağı gözüküyor ama tesr cevince parmağın biri önde kalıyor araya girmiyor

Eklentiler

• IMG-20240210-WA0010.jpeg
    78,6 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG-20240210-WA0012.jpeg
    69,4 KB · Görüntüleme: 55
Cnm maden suyu iç iyi gelir veya ılık süt rennie uzun süre kullanmadığım sürece sorun değil ama devamlı kullanırsan sorun olusturur yüksek dozlu olmasın
Sağ ol canım soda da iyi geliyor haklısın bir ya da iki tane kullanıyorum en fazla ama azaltayım

Adet gününde de oluyor o ağrı adet günü yakın mı canım

Canım hiç sorun olmaz ama gaviscon duo action öneririm o daha etkili

Bende aynı ağrı yaklaşık bir haftadır var. Ben de 10+2’deyim yani seninle aynı zamanda başladı. Sanki böyle çiban çıkar bir yerinde ağrır içten içe öyle bir ağrı gibi hissediyorum. Annem ebe ona söyledim akıntında renk değişikliği falan yoksa korkmana gerek yok rahim büyümesidir dedi. Pazartesi kontrolüm var diye bir daha gitmedim bakalım ikimizde de bir şey yoktur inşallah canım Bir de bol su iç dedi ben suyu biraz az içiyorum eğer sen de benim gibiysen suyu artırabilirsin

Saatlerce sürmesi normal yani dimiii? Benim ilk hamileliğim bir de ikiz bekliyoruz, o yüzden ekstra telaşlıyım da
Canımm ben 9+6 oldum en başından beri ağrım hiç azalmadı günde 4 5 kere mutlaka kramp girer bıçak saplanır. Doktorum normal dediği için endişelenmiyorum artık

Akıntı rengim sarı ama idrarımı yaparken yanma acıma koku falan hiç bir şey yok. Ki günde 2-2.5 lt su içiyorum çok rahat Benim de 3 gün sonra kontrolüm var bi de eşimin ailesinin evinde misafiriz bugün, kimseyi telaşlandırmak istemiyorum çünkü ben daha çok telaşlanırım, o yüzden hani acile gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım bayağı

Ben maalesef eylül annesi olamayacağımı öğrendim dün. Olumsuz şeyler yazıp sizi etkilemek istemiyorum. Sadece kendi mutluluğunuza odaklanın. Rahminizin bir can yetiştirdiği sağlıklı bir insansınız. Gerisi gerçekten önemsiz. Bir daha ne zaman psikolojik sağlığıma kavuşacağım bilmiyorum. Ama bu haftaya kadar burada dertleşmek umutlanmak güzeldi. Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah sevgiler.

Seninki de kıza benziyor. Önceki hamileliğim benimde aynı tarafta idi seninki ile. Karın ultrason la yine. Bilen arkadaşlar Kız demişti. Şimdi benimki solda yani aynalar sak sağda
Nasıl oluyor bu sağ sol işi? Doktorum keseyi solda gördü karından.Ultrason kağıdını elime aldığımda solda görünüyor? Tahmin yapabilir misiniz

Kızlar merhaba. 2023 Nisan annesiyim. 10 aylık bir oğlum var. Geçen hafta tekrar hamile olduğumu öğrendim. 6+3 günlük hamileyim. Sat 4 ocaktı. Çarşamba doktora gittiğimde keseyi gördü 2 hafta sonra gel bebeği ve kalp atışını duymalıyız dedi. Kasık ve karın ağrım çok oluyor. Bir de yorgunluk Beklenen doğum tarihi 9 Ekim görünüyor ancak ilk bebeğim sezaryenle doğduğundan bu da son zamanı beklemeyecektir. Ekim grubundan buraya transfer oldum o yüzden. Herkese sağlıklı ve hayırlı gebelikler diliyorum

Annem 4 doğum yaptı 4 üde belli bile olmadı ben 10 haftalığım - 1 le gidiyorum ablam 2 doğum yaptı ikisindede senin gibiydi doktor ödem dedi tuzu kesti ama yinede 30 kilo aldı etrafımda 5. Ye hamile arkadaşım var yine göbişsiz aşkım sen biraz tuzu kes ama sağlıklısan hiç önemi yok nasılsa Doğurunca verirsin şimdiden çok tatlı görünüyorsun

Kuzum yanlış hatırlamıyorsam ikizdi senin ikizlerde ağrı sızı 2 Kat hissedilir tüm sülalem ikiz dolu ve bebişlerinin konumuna bağlı kramplar girermiş senin için dinlenmek en önemlisi onları sıkıştırma iş falan yapma

Canım geçmiş olsun. Kendini hazır hissettiğin en doğru zamanda Allah bir minik daha nasip etsin inşallah sana. İlk bebeğimde kalp atışı olmadığından kürtaj olmuştum. 6 ay sonra bir bebek daha nasip oldu bana. Ki kürtajdan hemen sonra daha kolay hamile kalınıyor. Ben biraz zaman vermek istediğim için dikkat ettim. Nisan ayında doğum yaptım. Bizimle beraber hamile olup bebeğini kaybeden bir arkadaşımız 4 ay sonra bize yetişti mesela onun da bir bebeği var şimdi. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Bebek istiyorsan bi sonraki adette bile tekrar hamile olabilirsin. Rahmin hazır çünkü. Bol bol dinlen ve yanımıza gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…