2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bu akıntı böyle 1 2 damla gelen devam eden tarzındamı ? Bende kullanıyorum ağızdan aynı ilacı günde yinede 1 damla kahverengi leke görüyorum normalmi bilmiyorum. Fitil olarak mı atsam
Aynen canım ilaç kullanmama rağmen 3 4 gün boyunca belirli aralıklarla geldi özellikle de tuvalete çıktığımda geliyordu. Diğeri yetersiz geldiği için fitille değiştirdiler eğer senin akıntılar da normale dönmezse dokturuna bir danışabilirsin

Benimde karnım çıkmaya başladı kızlar ya çıkmamış gibi ama pantolonum sıkıyor
Ben düğmeli pantolon giymeyi bıraktım valla zaten azıcık ayva göbegim vardı şimdi alt kısmımdan itibaren dahada ovalleşerek çıkıntı oldu lastikli şeyler giyiyorum o hamile şeylerinden alsam olur mu kızlar ya kot falan giymek için hani lastikli oluyor ya beli genişletiyor

Ya ben hiç sevmiyorum onları göbeğin iyice çıkmadığı sürece işe yaramaz bence çünkü göbeğin varken bile düşüyorlar

Kızlar 9. haftama girdim. Bugün akşam 4 ten beri kasığımda ağrı var, ağrı yeri sabit, hep aynı yer ağrıyor. Daha doğrusu kramp gibi birden sancıyor bi 5-10 sn sonra gidiyor. Allah'ıma şükür kanama falan yok. Ama ağrı çok endişelendirdi. Acile gitmeli miyim yoksa normal mi bu sancılar ağrılar?

Rahim büyüdüğü içindir büyük ihtimalle ama çok şiddetli olursa ve alttan baskı falan hissedersen hemen git acile

Canım bence bebek ve rahim büyüyor ondan.bende bugün 8+0 oldum bebek sağda zaten orası sürekli ağrıyor hızla büyüyorlar bu haftadan sonra bence

Canım bence bebek ve rahim büyüyor ondan.bende bugün 8+0 oldum bebek sağda zaten orası sürekli ağrıyor hızla büyüyorlar bu haftadan sonra bence
Hamile kaldığımdan beri ağrım oluyordu dediğin gibi büyüme ağrıları diye düşündüm, bu arada o ağrıların da bugünkü ağrıların da yerleri aynı, bugün uzun süredir devam ettiği için endişelendim içim rahatladı bi nebze

Bı de ben şöyle bı şey duydum doğumdan sonra da çatlak oluyomus bu doğru mu
Resmen yarık gibi duruyor yanlarım iyice genişlemiş sanki zar turuyor gibi duruyor iyice büyüyünce morarmisti benim çatlaklar kiremde işe yaramadı

Rahim büyüdüğü içindir büyük ihtimalle ama çok şiddetli olursa ve alttan baskı falan hissedersen hemen git acile
Alttan baskı gibi bişey yok da aynı noktaya bıçak sokuyorlarmış gibi sancı resmen çizgi şeklinde inşallah normaldir, içimi bi nebze rahatlattınız teşekkür ederim

Alttan baskı gibi bişey yok da aynı noktaya bıçak sokuyorlarmış gibi sancı resmen çizgi şeklinde inşallah normaldir, içimi bi nebze rahatlattınız teşekkür ederim
Bende ilk zaman öyleydi canım normal o ağrılar som üç ay tekrar yasiycaz bu durumu

Ben şunu iyi çözdüm ama gebelik sayısına göre karnın daha çok büyüyor resmen ilk iki hamileliğimde normaldi karnım üçüncüde büyüktü ulan bu ondanda büyük olyrsa tamam ben daha yuruyemem artık yanyan giderim

Kızlar mide yanması için rennie çiğneme tableti kullanmanın bir sakıncası olur mu? Doktoruma sormayı unuttum da tecrübeli anneler bilir belki. Geç saatlerde yediğim zaman hazımsızlık ve yanma oluyor rennie rahatlatıyor sadece.

Cnm maden suyu iç iyi gelir veya ılık süt rennie uzun süre kullanmadığım sürece sorun değil ama devamlı kullanırsan sorun olusturur yüksek dozlu olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…