2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallah zorlukları var ama çok güzel bişey yaaa bir buçuk yıl bekledik şu an içim içime sığmıyor bi an önce doğsun istiyorum
Zaman su misali cnm akıp geçiyor bir bakmışsın kucağında

Kızlar indirime girmiş ben almayı düşünüyorum şimdiden siyah alicam.siz hangi renk düşünüyorsunuz veya nasıl model fikriniz varmı

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-10-16-42-07-350_trendyol.com.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar indirime girmiş ben almayı düşünüyorum şimdiden siyah alicam.siz hangi renk düşünüyorsunuz veya nasıl model fikriniz varmı
Güzel bende bunun uzun kollusunu aldım ama böyle yıkayınca rengi soldu. Baya kötü oldu tüylendi.ama annemde kendine farklı bir yerden almış onunki de penye gibi o kadar güzel ki kumaşı yumuşacık. O yüzden yorumları iyi oku

Bende düğmeli 2 takım vardı Penti 1 al 1 bedavadan almıştım geçen sene düğmeli rahat olur diye düşündüm bide siyah renk iyi olur bemce canım

Bu akıntı böyle 1 2 damla gelen devam eden tarzındamı ? Bende kullanıyorum ağızdan aynı ilacı günde yinede 1 damla kahverengi leke görüyorum normalmi bilmiyorum. Fitil olarak mı atsam

Kızlarrr ben dün bunu aldım alt açması ana kucağı da oluyor yanına ekstra ana kucağı da aldım bir de bebek arabası vardı ama yinede yeni aldım diğerini satarım nasıl sizce

Daha yorumlara bakmadım

Böyle olunca çatlaklar da çoğalmıştır gobus büyüdükçe
Hiç sorma çatlak kiremi fayda bile etmedi resmen doğumdan sonra karnıma baktiydim göbek kısmım çatlak dolmuş eşim gobegimle çok oynamıştı

Benimde karnım çıkmaya başladı kızlar ya çıkmamış gibi ama pantolonum sıkıyor
Sıkıyorsa giyme cnm ne kadar bol olursa bebek daha cok hareket ediyor rahat oluyor kanında dar olunca insan bile daralıyor bir süre sonra

Bı de ben şöyle bı şey duydum doğumdan sonra da çatlak oluyomus bu doğru mu
Aslında onlar doğumdan önce olan çatlaklar gergin olan karından dolayı kırmızıları görünmüyor doğumdan sonra karın şişliği inince kıpkırmızı ortaya çıkıyorlar catlak kremlerinizi sürerken belinize ve baldırlarınıza sürmeyi unutmayın benim ilk doğumda karnımda çatlak olmadı hiç lierac kullanmıştım bacaklarına da sür diyen olmadı bilmiyordum üst bacaklarım harita gibi çatladı

Bı de goguslerde de oluyomus çatlak

Bı de goguslerde de oluyomus çatlak
Kuzum şimdi memeler kalçalar karın geriliyor çünkü büyüyor sen heryerini yağla doğumdan sonra memeler süt geldikçe daha da büyüyor gerçekten çok düzenli yağ krem kullanlarda çatlak olmamış etrafımdakilere sordum

Bizde kremlere doycaz yani doğurana kadar hindistan cevizi kakao badem yağları nasıl işe yarar mı kantaron yağı fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…