Zaman su misali cnm akıp geçiyor bir bakmışsın kucağındaAllah isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallah zorlukları var ama çok güzel bişey yaaabir buçuk yıl bekledik şu an içim içime sığmıyor bi an önce doğsun istiyorum
Evet ben kararsız kaldımEvet ya gayet güzel bir indirim var çöp kutusunu mu diyorsun canım
Güzel bende bunun uzun kollusunu aldım ama böyle yıkayınca rengi soldu. Baya kötü oldu tüylendi.ama annemde kendine farklı bir yerden almış onunki de penye gibi o kadar güzel ki kumaşı yumuşacık. O yüzden yorumları iyi okuKızlar indirime girmiş ben almayı düşünüyorum şimdiden siyah alicam.siz hangi renk düşünüyorsunuz veya nasıl model fikriniz varmı
MaşallahZamani gelince çıkar kuzu
La yok şuan ki halim
Bende düğmeli 2 takım vardı Penti 1 al 1 bedavadan almıştım geçen sene düğmeli rahat olur diye düşündüm bide siyah renk iyi olur bemce canımKızlar indirime girmiş ben almayı düşünüyorum şimdiden siyah alicam.siz hangi renk düşünüyorsunuz veya nasıl model fikriniz varmı
Bu akıntı böyle 1 2 damla gelen devam eden tarzındamı ? Bende kullanıyorum ağızdan aynı ilacı günde yinede 1 damla kahverengi leke görüyorum normalmi bilmiyorum. Fitil olarak mı atsamHaha bende de aynı durum yaşandıbenim kahverengi akıntı kesilmeyince bugün acile gittim progestanı 200 mg fitil olarak değiştirdi diğeri yetersiz gelmiş sanırım yine aynı senin saydıklarını saydı inşallah kocalarımızı kısa sürede bıktırmayız
Daha yorumlara bakmadımGüzel bende bunun uzun kollusunu aldım ama böyle yıkayınca rengi soldu. Baya kötü oldu tüylendi.ama annemde kendine farklı bir yerden almış onunki de penye gibi o kadar güzel ki kumaşı yumuşacık. O yüzden yorumları iyi oku
Böyle olunca çatlaklar da çoğalmıştır gobus büyüdükçeBak mesela burda 37+5 tim hastaneye yatmistim sancı yüzünden ama malesef bizim kinde sancı durdu 42 haftalık doğmuştu ozman bile gören ikizmi diyordu
Aynen en azin dan kan bile çıksa bellinolmazBende düğmeli 2 takım vardı Penti 1 al 1 bedavadan almıştım geçen sene düğmeli rahat olur diye düşündüm bide siyah renk iyi olur bemce canım
Hiç sorma çatlak kiremi fayda bile etmedi resmen doğumdan sonra karnıma baktiydim göbek kısmım çatlak dolmuş eşim gobegimle çok oynamıştıBöyle olunca çatlaklar da çoğalmıştır gobus büyüdükçe
Sıkıyorsa giyme cnm ne kadar bol olursa bebek daha cok hareket ediyor rahat oluyor kanında dar olunca insan bile daralıyor bir süre sonraBenimde karnım çıkmaya başladı kızlar ya çıkmamış gibi ama pantolonum sıkıyor
Hiç sorma çatlak kiremi fayda bile etmedi resmen doğumdan sonra karnıma baktiydim göbek kısmım çatlak dolmuş eşim gobegimle çok oynamıştı
Kuzum kaç haftalıksın senBenim göbek çıktı bile hiç dusunemiyorum artık iyice patlarim
Aslında onlar doğumdan önce olan çatlaklar gergin olan karından dolayı kırmızıları görünmüyor doğumdan sonra karın şişliği inince kıpkırmızı ortaya çıkıyorlar catlak kremlerinizi sürerken belinize ve baldırlarınıza sürmeyi unutmayın benim ilk doğumda karnımda çatlak olmadı hiç lierac kullanmıştım bacaklarına da sür diyen olmadı bilmiyordum üst bacaklarım harita gibi çatladıBı de ben şöyle bı şey duydum doğumdan sonra da çatlak oluyomus bu doğru mu
Bı de goguslerde de oluyomus çatlakAslında onlar doğumdan önce olan çatlaklar gergin olan karından dolayı kırmızıları görünmüyor doğumdan sonra karın şişliği inince kıpkırmızı ortaya çıkıyorlar catlak kremlerinizi sürerken belinize ve baldırlarınıza sürmeyi unutmayın benim ilk doğumda karnımda çatlak olmadı hiç lierac kullanmıştım bacaklarına da sür diyen olmadı bilmiyordum üst bacaklarım harita gibi çatladı
Kuzum şimdi memeler kalçalar karın geriliyor çünkü büyüyor sen heryerini yağlaBı de goguslerde de oluyomus çatlak
Kuzum şimdi memeler kalçalar karın geriliyor çünkü büyüyor sen heryerini yağladoğumdan sonra memeler süt geldikçe daha da büyüyor gerçekten çok düzenli yağ krem kullanlarda çatlak olmamış etrafımdakilere sordum