- 19 Temmuz 2023
- 1.894
- 2.620
- 53
Bizim yanak kulak arası vardı geçti o tamamen. Orası daha da gözle görünür kuruydu mesela. Bioderma daha hızlı geçirdi oradaki kuruluğu stelatopia’ya göreBilmiyodum öyle olduğunu
Ben şimdiye kadar yanaklarına hiç sürmedim vücudunu alnını nemlendiriyorum genelde alnı kuruyo
Şimdi yanlış yönlendirmek de istemem canım en iyisi doktoruna danış. Emziriyoruz ya o yüzden rahat rahat çay falan öneremiyorumKız maydonoz ve ben hayatta yıyemıyorum tıskınıyorum sonra bırde peynır
Kıyamam yaa. Ben de oldum rahatladım valla. Maydonoz falan ye istersen
Kız maydonoz ve ben hayatta yıyemıyorum tıskınıyorum sonra bırde peynır
Maydnoz sütü kesiyor diye biliyorum. Öfem atıcı ürünler süte de negatif etki ediyorŞimdi yanlış yönlendirmek de istemem canım en iyisi doktoruna danış. Emziriyoruz ya o yüzden rahat rahat çay falan öneremiyorum
Hıc sevmiyorum maydonuzu zatenMaydnoz sütü kesiyor diye biliyorum. Öfem atıcı ürünler süte de negatif etki ediyor
Evet çoğu süt için riskli. Östrojen içeren gıdalar regl söktürücü ama süt için riskli. O yüzden en iyisi doktora danışmakMaydnoz sütü kesiyor diye biliyorum. Öfem atıcı ürünler süte de negatif etki ediyor
deneyeceğim. günler kısa aslında ama susuz kalır mıyım diye korkuyorum malum süt hemen azalıyor. ama birkaç gün deneyeceğim.Kızlar siz ramazanda oruç tutcakmısınız
benim bebeğimde de aynı sorun var. ben hiç nemlendirici kullanmıyorum ihtiyaç duymadı çünkü ama bir tek ağız kenarında böyle kuruma hatta kırmızı döküntüler oldu. doktor da tükürükten olur dedi. zaten ne zaman tükürükleri akmaya başladı o zaman oldu bu kuruluk da. ağız çevresine ne kullanıyorsun nemlendirici olarak? hep yalıyor oraları bir şey sürmek istemedim o yüzden ama baya tahriş olmaya da başladı: /Benim bebeğim aşırı salyalı ve eli hep ağzında ağız çevresinde de kuruluk hatta kızarıklık oluyor böyle olan var mı ? Yüzü her şeyde çabuk kızarıyor sürekli de nemlendiriyorum bir gün unutsam bayağı kızarıyor ağız çevresi
bizim seninle aynı şeyler oluyorKızlar emzirirken göğüs ucumu sanki diş varmış gibi ısırıyor böyle mi olur diş çıkarken ve iğne ucu kadar beyazlık var diş yerinde yoksa diş mi çıkıyor erkenden
Ben uykuya geçeceği zaman mustela stelatopia sürüyorum o zaman yalamıyor diye mecbur kullanıyorum çünkü artık yara olacak neredeysebenim bebeğimde de aynı sorun var. ben hiç nemlendirici kullanmıyorum ihtiyaç duymadı çünkü ama bir tek ağız kenarında böyle kuruma hatta kırmızı döküntüler oldu. doktor da tükürükten olur dedi. zaten ne zaman tükürükleri akmaya başladı o zaman oldu bu kuruluk da. ağız çevresine ne kullanıyorsun nemlendirici olarak? hep yalıyor oraları bir şey sürmek istemedim o yüzden ama baya tahriş olmaya da başladı: /
Evet benimki de öyle çekiştiriyor gece ağlayarak uyanıyor ama diş için çok erken gibibizim seninle aynı şeyler oluyordaha bugün baktım dişten dolayı mı ateşlendi diye. minicik bi beyazlık var ama elimi sürdüm sertlik gelmedi. diş olsa sert olurdu herhalde. memeyi ısırmanın yanı sıra diş kaşıyıcı tutarmış gibi tutuyo mememi, çekiştiriyor filan :S
Benim kızımda kucakta emerken öyle emiyor ama yatarak emerken olmuyor. Yatarak emmeyi de denedin mi canım illaki denemişindir de yine de söyleyim dedim. Ben o yüzden genelde yatarak emziriyorum.Amiiiiin inşallahŞimdi sağ memeyi doğru emiyor ama sol memeyi hala eskisi gibi emiyor. E acımadığı halini öğrendim ya artık sol acıyor ve bunun farkındayım malesef inşallah düzelteceğiz amin
Ben lohusalığımın 33. Gününde oldum baya pıhtılıydı bir hafta sürdü. O günden sonra 28 30 günde bir düzenli normal kanamalı adet görüyorum. SezeryanlıyımSlm hanımlar adet olan varmı ve ilk adetınız nasıl oldu
Bizde de var yüzünde özellikle canım. Kaç tane nemlendirici denedim geçmedi 1 haftadır annemdeyim annem arko klasik varya yeşil beyaz ondan sürdü sabah aksam bikac günde geçti. Dedim o kadar paraya kaç krem aldık çözüm bu muymusbu nedir acaba ya ensesinde boynunda da var
Alerji benim çocuğumda da çıktı. Bioderma kullandım 3 günde geçti. Doktor atopik dermatit dedi. Egzama yanibu nedir acaba ya ensesinde boynunda da var
Benimde oluyor kışın kollarım canım esimde bana diyor sana çekmiş diye.Bana çekti heralde benim de kollarım böyle oluyo nemlendirmezsem iyi bi şeyi çekeydi şaşırırıdıö
İyimiş senın kı bakalım duzelıcekmı hafıf bel agrısı var sadece olmazsam artık doktora gıder sorarım acaba hem sezeryan hemde spraılın etkısımı dıyorumBen lohusalığımın 33. Gününde oldum baya pıhtılıydı bir hafta sürdü. O günden sonra 28 30 günde bir düzenli normal kanamalı adet görüyorum. Sezeryanlıyım
Ben doğum yaptım 10. Gün dikişlerimi açtırmaya giderken dogumhsnede alttan ilaç verdiler bana içimde parça kalmıştı içim temizlendi galiba sonrasında ondan da kaynaklı olabilirİyimiş senın kı bakalım duzelıcekmı hafıf bel agrısı var sadece olmazsam artık doktora gıder sorarım acaba hem sezeryan hemde spraılın etkısımı dıyorum
Kasımda spraıl taktırdım ondan sonra ilk defa kanama olmuştu hafıf ıcını felan temızledıler troıt bezının yüksek olduğu söylemişti ler bakalım beklemedeyımBen doğum yaptım 10. Gün dikişlerimi açtırmaya giderken dogumhsnede alttan ilaç verdiler bana içimde parça kalmıştı içim temizlendi galiba sonrasında ondan da kaynaklı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?