Ayyy bu kadar zaman iyi dayanmışsınAcısına alışmışımorada doğru şekilde emdiği zaman farkettim acıdığını. Hafif sızlamanın hep farkındaydım ama süt incisine falan yoruyordum normaldir diyip geçiştiriyordum. Meğer uç emmesi yaptığı içinmiş. Süt incisi de o yüzden olurmuş
Evet evet biliyorum, hep aldığım bi yer var. Hep kaymağımı filan da oradan yapıyorum çok lezzetli ama işte antibiyotik konusu kafa karıştırıcı, onu anlamak mümkün değil gibiJersey dediğimiz de çiğ süt canım eğer çok çok iyi tanıdığın bir yer varsa alabilirsin ama ben büyük şehirde o riski alamam günlük sütten devam
Amiiiiin inşallahAyyy bu kadar zaman iyi dayanmışsınBen kendimi öyle telkin ediyordum hep, yanlış emse canın acır filan diye de ondan sordum canım. İnşallah bundan sonrası güzel olsun
Nerden alıyorsunuz?Ayyy bu kadar zaman iyi dayanmışsınBen kendimi öyle telkin ediyordum hep, yanlış emse canın acır filan diye de ondan sordum canım. İnşallah bundan sonrası güzel olsun
Evet evet biliyorum, hep aldığım bi yer var. Hep kaymağımı filan da oradan yapıyorum çok lezzetli ama işte antibiyotik konusu kafa karıştırıcı, onu anlamak mümkün değil gibihoşgeldin yeni takıntım
Gıda alerjisi de olabilir enfeksiyon da. Ateş kusma vs gibi bir durum varsa muhtemelen enfeksiyondan şüphelenir doktor yoksa gıda alerjisinden diye düşünüyorum. Kültür sonucu çıkmamıştır sanırım daha o çıksın netleşirKızlar bizim tahlilde kakada kökosit 4-5 çıktı böyle bir durum yaşayan var mı ? Doktorumuza mesaj attım ama izinde kapalı telefonu
Ateş kusma yok sadece gaita testi istemişti.Gıda alerjisi de olabilir enfeksiyon da. Ateş kusma vs gibi bir durum varsa muhtemelen enfeksiyondan şüphelenir doktor yoksa gıda alerjisinden diye düşünüyorum. Kültür sonucu çıkmamıştır sanırım daha o çıksın netleşir
Yok biz önden herkese söylüyoruz öpmek yok diye açık açık. Yüzünden de öpen olmadı şimdiye kadar ama millet yüzü değil nasıl olsa diye elinden öpüyor herhalde deli oluyorum eli ağzında oysa sürekli. Bi kere de eşimin babaannesi öpmüştü elinden 2 haftalıktı sinir olmuştum. Yıkıyorum hemen elini. Bi daha eşime bırakmayıp kendim söyleyeceğim kapıdan girerlerken öpme yok diyeay ben buna nasıl çözüm bulucaz bilmiyorum. Kayınpederimde şapur şupur yedi kızımı. Onca yoldan sırf kızım için geldi hevesli diye bşeşy diyemedim. Görümcem öptürme kimseye demişti bende babasını çektim öperken dede torun yazdım bilerek görsünde uyarsın diye eşimede attım. Öpme desem küsücek konuşmayacak gittim sevdirmedi ne olcak olucak laftanda anlamaz. Başkası öpse kesin uyarırdım ama
Ata Peynir’den alıyorumNerden alıyorsunuz?
Allah Allah, huzursuz mu peki? Kontrol ettin mi dişini vs.? Hasta olduysa da yapılacak tek şey burun temizliği ve buhar sanırımsavaştan çıktım sanki.... tüm gece uyanıktım ve hâlâ ateşi düşmedi. 37,3e düşüyor ama başında sıcacık kalıyor
çok huzursuz, ağlama nöbetleri geliyor arada. ama öksürük, burun tıkanıklığı falan yok. bugün de böyle giderse doktora götürürüm :/ idrar yolu enfeksiyonu mu diye düşündüm çünkü çişinin rengi biraz koyu geldi bana. kokusuna da bakıcam birazdanAllah Allah, huzursuz mu peki? Kontrol ettin mi dişini vs.? Hasta olduysa da yapılacak tek şey burun temizliği ve buhar sanırıminşallah olmamıştır kuzum
Benim ki de sol memeyi şarkı söylediğim konustugum zaman emiyor. Mini mini bi kusu defalarca başa sarıp söylüyorum. Her emzirmede bi kriz yaşıyoruz.Amiiiiin inşallahŞimdi sağ memeyi doğru emiyor ama sol memeyi hala eskisi gibi emiyor. E acımadığı halini öğrendim ya artık sol acıyor ve bunun farkındayım malesef inşallah düzelteceğiz amin
Ben oldum 3 gün önce kısa sürdü 2 3 gün falan ve çok afedersiniz siyah minik minik partikül şeklindeydi kırmızı bir kan yoktu yaniSlm hanımlar adet olan varmı ve ilk adetınız nasıl oldu
Bendede kahve rengımı camurmu dıyım anlamadım bır türlü tam kan degıl çok az bır sekılde gelıyor varla yok arası resmenBen oldum 3 gün önce kısa sürdü 2 3 gün falan ve çok afedersiniz siyah minik minik partikül şeklindeydi kırmızı bir kan yoktu yani
Peki nişastanın aslında süt azalttığı gerçeğiAta Peynir’den alıyorumKendi tereyağları, peynirleri, yumurtaları da çok lezzetli. Lohusalığımda annem süt olsun diye muhallebi de yapıyordu, gerçekten kutu sütlerle farklıydı lezzeti.
Allah Allah, huzursuz mu peki? Kontrol ettin mi dişini vs.? Hasta olduysa da yapılacak tek şey burun temizliği ve buhar sanırıminşallah olmamıştır kuzum
Kuruluk diyor benim doktorum canım doğduğundan beri var bizdebu nedir acaba ya ensesinde boynunda da var
bu nedir acaba ya ensesinde boynunda da var
Egzama gibi görünüyo ama kurulukta olmus olabilir takip et biraz nemlendir
Bizimde kulak yanında olmuştu sürekli nemlendirdim mustela ile hemen geçtibu nedir acaba ya ensesinde boynunda da var
ben bebeyi her gün nemlendirmiyorum sadece banyo sonrası krem sürüyorum yanlış mı yapıyorum acabaPeki nişastanın aslında süt azalttığı gerçeğiAnneler hep muhallebi yapıyor ama nişasta süt azaltıyormuş ben kase kase sütlaç yedikten sonra öğrendim
Kuruluk diyor benim doktorum canım doğduğundan beri var bizde
Nemlendirici sürdüm bakıcam ne olcak diye değişim olmazsa bi doktora göstericemEgzama gibi görünüyo ama kurulukta olmus olabilir takip et biraz nemlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?