- 17 Temmuz 2022
- 3.437
- 3.125
- 63
- 30
Bana normal bir şeymiş gibi gelmedi bende öyle bir şey yok ama yanlış hatırlamıyosam senin doğum zor olmuştu. Bence bi git tekrar doktora kaç ay olduEvet. Ayıptır söylemesi büyük abdesti yaparken ikininca oluyor. Saten doktorda dogumda ikininca olmuştur demişti. Düzelir dedi ama bayağı hissediyorum onu orada.
Aynen pazartesi gideceğiz inşallah bakalım. Yarında alerji konusunda bir doktora daha gideceğizGaz bu ayda azalmalıydı. Sorun doktora. Alerji için gidicez yazdınız sanırım. İnşallah bir şey yoktur
Yazar mısınız buraya? Benim şüphem hiç bitmiyor bebeğimde. Doktorum durduruyor beni.Aynen pazartesi gideceğiz inşallah bakalım. Yarında alerji konusunda bir doktora daha gideceğiz
Tabi yazarım muhakkakYazar mısınız buraya? Benim şüphem hiç bitmiyor bebeğimde. Doktorum durduruyor beni.
Evet canım kaza değilde duvardan düştü kesilmiş bir ağaç üstüne şah damarının yanına saplandı ağzından çıktı ağaç. Şuan kontrollere gidip geliyoruz . Tam doku iyileşmesi 6 ay sürermiş iç dokular kapanmamış daha şükür hasar bırakmadı kulakta boğazda ağız içinde çok riskli bir yerden girdi çünkü.xessica senin büyük çocuk kaza geçirmişti dimi nasıl oldu daha iyi mi?
Şikayetini söyle ona göre baksınlar. Çok sık tuvalete çıkıyor musunHadi yagöründüm ama tekrar gideyim bi.
Küçük oğlum çocuk çok olunca karışıyorxessica senin büyük çocuk kaza geçirmişti dimi nasıl oldu daha iyi mi?
Ah canım ya inşallah tamamen iyileşir unutulup giderEvet canım kaza değilde duvardan düştü kesilmiş bir ağaç üstüne şah damarının yanına saplandı ağzından çıktı ağaç. Şuan kontrollere gidip geliyoruz . Tam doku iyileşmesi 6 ay sürermiş iç dokular kapanmamış daha şükür hasar bırakmadı kulakta boğazda ağız içinde çok riskli bir yerden girdi çünkü.
anne sütü ve mama veriyorum şu an.Düzelir kuzum bence
Olabilir canım, bağırsakları daha tam gelişmediyse ondan olmuş olabilir. Ee ek gıdayı kestiniz anne sütüyle mi devam ediyor şuan?
Ayyy maşallahbenim de hayalim resmen, yerine koyayım 1 saat uyusun göbek atıcam aşmışsınız gibi duruyor gerçekten, darısı başımızaaaa
Ya bizim doktor 6. aydan sonra tetagil dedi. Karanfil-zeytinyağı, masaj, buz önerdi. Erken mi olur ki tetagil?Kızlar bebeğim dünden beri diş ağrısından dayanamıyor. Tetagil aldım iki kutu. O da sanki bir nebze rahatlatıyor ilk diş çıktıktan sonra diğerleri de bu kadar zor mu çıkıyor
Uykuyu aştık da kusmasını aşamadık iki gündür çok da kötü kokuyor nedenseDüzelir kuzum bence
Olabilir canım, bağırsakları daha tam gelişmediyse ondan olmuş olabilir. Ee ek gıdayı kestiniz anne sütüyle mi devam ediyor şuan?
Ayyy maşallahbenim de hayalim resmen, yerine koyayım 1 saat uyusun göbek atıcam aşmışsınız gibi duruyor gerçekten, darısı başımızaaaa
Alerji konusunda doktordan sonra neler olduğunu yazar mısınız benzer durumdayız bizim randevuya daha çok varAynen pazartesi gideceğiz inşallah bakalım. Yarında alerji konusunda bir doktora daha gideceğiz
Yazarım tabiAlerji konusunda doktordan sonra neler olduğunu yazar mısınız benzer durumdayız bizim randevuya daha çok var
Benim de oldu geçen gün çok uzun zaman sonraşaka gibi yine memem acıyor ya. bi taraf tıkandı galiba. uzun zamandır olmamıştı artık olmaz sanıyordum
Tetagil işe yaradı mı ben de almayı düşünüyorumEtki etmiyor ki hiçbir şey. Bir sürü diş kaşıyıcı da aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?