2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Yüksekten düşmemiş canım korkacak Bir durum yok hareketlerini takip et ve şişlik falan var mı kontrol edersin yine ama riskli bir durum yok

Amin yaa. Ben ayrı bi duygusal oldum artık. Eskiden babam ve oğlumda sinemada falan agalayanlara gülerdim. Dün akşam kızılcık izlerken agladım ben
Ben de öyleyim annelik ne kadar duygusal bir şeymiş diyorum dışarı çıkacaktık istemedim aldım oğlumu koynuma bi süre öyle kalmak istedim küçük bi olay belki ama çok kötü oldum

Ben de düşürdüm. Acildeki doktor 24 saat gözlemleyin fışkırır gibi kusuyor mu, ateşi çıkıyor mu, çok huzursuz mu diye dedi. 2 saatte bir uyandırın daha uzun uyumasın dedi. Çok şükür bir şey olmadı. Bizim doktora sordum. Yüksek değilmiş çok. O kadar sürede belirti göstermediyse sorun yoktur dedi. Bizimkinin ağlaması 10-15 snde durmuştu bu arada. Çok geçmiş olsun. Hala gözümün önündedir o düşüş.

Kızlar saçınız dökülüyor mu? Buna nasıl bir çözüm bulabilirim
Benimki öyle böyle dökülmek değil heryerden saç topluyorum banyoda topak topak hele geçen gün evi süpürdüm süpürgedeki saçları görünce kel kalcam diye korktum

Tutamıyorum açıkçası evin işleri olduğu gibi duruyor beni asla bırakmıyor akşam eşim geldiğinde aparatif şeyler hazırlıyorum makarna menemen gibi maalesef

Biz 45 günlükken poşetten düşmüştü ve ben ne kadar yüksek olduğunu bilmiyordum direkt asfaltı çocuğun alnini çarpmıştı kızarmıştı falan ben direk tomografi çektirmiştim temiz çıkmıştı ama bizi 5 saat müşade altında tuttular. Fışkırarak kusma aşırı uyku durumu herhangi anormal davranış var mı diye bak önemliymiş bunlar

Çok sağol canım benim dediklerine dikkat edeceğim. Benim de hala gözümün önünde arkamı bi döndüm yerde yatıyor çocuk

Reactions: Gao
2 saat kadar oldu şimdilik böyle şeyler yok ama gözlemleyeceğim canım çok sağol sana da geçmiş olsun nasıl korkmuşsundur daha küçükmüş bebiş

Kızlar hepinize merhaba Hatırlayan vardır belki.Oğlum makatı kapalı doğmuştu.İlk ameliyatını doğduğu gün oldu.Şimdi 2.ve 3.ameliyatı için İzmire gelicez ege üniversitesine.Ben konaklama için dsi misafirhanesi Maden işletmeleri misadirhanesini vs aradım Sanırım öğretmen evleri kapanmış bilgisi olan varmı.bize önerebileceğiniz bebekle en rahat edebileceğimiz hastane yakını yerler

Geçmiş olsun canım yüksekten düşmemiş iyidir ama gözlemle yine sen. Çok fenalar bu ara ne yapacakları belli olmuyo ayaktan bi destek bulursa anında popoyu havaya atıp dönüyo benim bebe hiç bırakamıyorum artık

Amin yaa. Ben ayrı bi duygusal oldum artık. Eskiden babam ve oğlumda sinemada falan agalayanlara gülerdim. Dün akşam kızılcık izlerken agladım ben
Ay ben deee hele bebeli anneli üzücü şeylere aşırı ağlıyorum. Sokakta gördüğüm yavru kedi köpeğe ağlar oldum annesi yok mu acaba diye

Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…