• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kızlar bebekleri nasıl oyalıyorsunuz ben üç gündür bulaşık falan yıkayamıyorum sürekli dışardan yemek yiyoruz. Piyanolı halı var o birazcık oyalıyor bir de ana kucağında yani hani 10 dakika falan duruyor onun haricinde ne alalım ne yapalım siz nasıl tutuyorsunuz çocukları
Uyanınca vitaminleri veriyorum bizim yatakta oynuyoruz dönme çalışması oturtma agucuk bugucuk sonra yorulup tekrar emip uyuyor zaten. Uyanınca da parmak kukla almış kayınvalidem onunla oynuyoruz yatakta yan yana uzanıyorum kitap okuyoruz diş kaşıyıcı oynuyoruz arada da oyun halısı öyle geçiyor canım

Kakalarınız nasıl oldu?
Vallahi arada yine 1-2 gün yapmadığı oluyor canım ama takmıyorum kendi düzenini oluşturmaya çalışıyor sanırım. 2 gün yapmadı mesela dün 2 kere yaptı. Yapmadığında kakası daha koyu kıvamlı oluyor ondan yapamıyor sanırım. Ama müdahale etmiyorum artık

• Beğen
Reactions: Gao
AAAA o başını sağa sola çevirmesi ondan mıymış? 😳 ben de burada soracaktım bebeği böyle bir hareket yapan var mı diye. başını ve tüm vücudunu sağa sola çeviriyor hızlıca ve bas bas bağırıyor sonra da. mecburen ayağıma alıyorum bir daha ve ayağımda 5 dakikada falan uyuyor sonra tekrar yatağına yatırıyorum. belki benimle birlikte daha huzurlu uyur diye bizim yatağa aldım ama gene alarm gibi maksimum 2 saat sonra uyanıyor. fark ettiğim anda emziği verip geri uyutmaya çalışıyorum ama mümkün değil yani. hayattan soğudum ya 😓 bi yandan kıyamıyorum bebişimi huzursuz görünce bir yandan da gücüm yetmiyor çok yorgunummm
Evet evet ondanmış. Valla ben de doğru düzgün uyuyamadığım için hiçbir şey yapasım gelmiyor. Çözüm de bulamıyoruz çünkü eskiden biberonu içerken de uyuyakalabiliyordu ama artık onu da içse illa meme istiyor uyku için. Haliyle hep ben hep ben olunca yorgunluğuma çare bulamadım 🥺 aynen ben de senin gibiyim, kucağımda öyle rahatlıyor öyle güzel uyuyor ki varsın ağlamasın da ben uykusuz kalayım diyorum ama her yerim ağrıyor artık 😔
Kızlar bebeğine probiyotik kullanan var mı?
Biz bigaia kullanıyoruz. Bir de bi ara kabız olduğu için doktor probiyotikli mama diye Aptamil Prosyneoya geçirdi. İkisi birlikte gidiyoruz.
Ahh aynı aynı aynı. Gözlerimin feri söndü yılbaşı gecesinden beri gram değişmedi belki ağlamaları azalmıştır ama uykusuzluk aynı saat başı kalkıyor yanıma alıyorum hemen yakalayıp müdahale edeyim diye ah o eller durmuyor ağzına yüzüne kafasını kaldırmalar gece sinir krizi geçirip sonra da üzülüyorum Allah hepimize sabır versin. Uykusuz olunca hiçbir şey yolunda da gitmiyor 😭

Bende sikayetlenip sonra vicdan yapıyorum 🙁 bazen öğlene kadar uyuduğum günler geliyor aklıma da içerliyorum ☹️ çok seviyorum her şeyini seve seve yapıyorum ama bu uykusuzluk beni bitirirdi hem bedensel hem psikolojik
Onun açısından düşününce ee memede uyuyorduk neden şimdi vermiyorsun oluyor, kızamıyorum hiç, yüreğim eziliyor ağlayınca. Ama uyku olmayınca psikoloji de gidiyor gerçekten. Eşim hem bana yardımcı olmaya çalışıyor hem de yine ben emzirdiğim için ben uyanıyorum diye onun da tahammülü tükendi. Birbirimize destek de olamıyoruz. Ondan güç alamayınca ben de çok bitik hissediyorum. Resmen gece olmasın da odaya gitmeyelim ister oldum. En azından gündüz oyun oynuyoruz, geziyoruz oyalıyoruz da gece hem uyumak isteyip hem uyuyamayınca daha çok stres oluyorum 😔 Allah hepimizin yardımcısı olsun, inşallah bir an önce düzen kurabiliriz 🙏🏻

Ben de çok fazla marka denedim hiçbiri işe yaramadı. Dediğin gibi duştan çıkıyorum yine de kokuyorum nefret ettim bi de her duşta önce beyaz sabun sonra duş jeliyle kese yapıyorum bana mısın demiyor. Neymiş o markası ne B bluedarkk

günü bile kurtarmıyo hiçbiri dove nivea ısana siveno hepsini denedim bi rexona clinical olan iyi o da çok zararlı dediler emzirme döneminde kullanmak istemedim
Bende recona clinical kullanıyorum. Siveno falan kendi kötü kokuyo zaten 😁 ben dısarı gitcegimde kullanıyorum yaa valla napıyım allahım korusun. Bide tuz şapı falan diolardı ama oda beş para etmez.

Bende recona clinical kullanıyorum. Siveno falan kendi kötü kokuyo zaten 😁 ben dısarı gitcegimde kullanıyorum yaa valla napıyım allahım korusun. Bide tuz şapı falan diolardı ama oda beş para etmez.
Ben de galiba tekrar ona döncem en azından dışarı çıkarken kullanırım yıldım çünkü bu ter kokusundan ne zaman düzelcez acaba

Ben de çok fazla marka denedim hiçbiri işe yaramadı. Dediğin gibi duştan çıkıyorum yine de kokuyorum nefret ettim bi de her duşta önce beyaz sabun sonra duş jeliyle kese yapıyorum bana mısın demiyor. Neymiş o markası ne B bluedarkk
Rise and shine roll on. Aşırı memnunum yani ürünün bir daha üretilmeyeceğini duysam bi kutu alır kaldırırım koltuk altına biraz sür kurusun sonra üstünü giyin gün içinde ne kadar terlersen terle. Sıfır koku

Vallahi arada yine 1-2 gün yapmadığı oluyor canım ama takmıyorum kendi düzenini oluşturmaya çalışıyor sanırım. 2 gün yapmadı mesela dün 2 kere yaptı. Yapmadığında kakası daha koyu kıvamlı oluyor ondan yapamıyor sanırım. Ama müdahale etmiyorum artık
Probiyotiği bıraktım ben. Bizimki de az da olsa düzenli yapmaya başladı.

günü bile kurtarmıyo hiçbiri dove nivea ısana siveno hepsini denedim bi rexona clinical olan iyi o da çok zararlı dediler emzirme döneminde kullanmak istemedim
Yenilemek gerekiyor doğal olanları. Rexona gibi tüm gün götürmüyor. Yves rocher kullandım inciadan önce. Fena değildi o da

Rise and shine roll on. Aşırı memnunum yani ürünün bir daha üretilmeyeceğini duysam bi kutu alır kaldırırım koltuk altına biraz sür kurusun sonra üstünü giyin gün içinde ne kadar terlersen terle. Sıfır koku
Kara paracılara hiçbir şey kazandırmam dilan polatın markası değil mi bu?

Yenilemek gerekiyor doğal olanları. Rexona gibi tüm gün götürmüyor. Yves rocher kullandım inciadan önce. Fena değildi o da
A adenliya nın dediği gibi doğal olanların kendine hayrı yok😀 emzirmeden önce o kadar umursamıyodum da şimdi bi tık korkuyorum içerikleri yüzünden

2025 Eylül anneleri grubu açılmış Allah'ım girip şöyle bir baktım da geçen sene bizler yaşıyorduk aynı şeyleri bir garip oldum 🥲

Bir ana kucağından düşme vakası da biz yaşadık hala elim ayağım zangır zangır tittiyor kızlar.😔 Doktora götürsek mi diyorum eşim bir şey yok diyor. Ne yapsam bilemedim dizlerinden destek alarak kendini kaldırmaya çalışıyordu nasıl yaptıysa yüz üstü düştü kaşı kızardı biraz başka görünürde bir şey yok. Saniyelik bile olsa kemersiz bırakmayın aklım çıktı

Back