- 25 Ekim 2019
- 769
- 774
- 103
- 30
Merhaba canım ışıktan bira daha sıcak suya az zeytinyağı döküp içebilirsin benim öyle zamanlarda kurtarıcım olur kendileriEvet aynen öyle ben de az önce ilaç aldım dayanamayıp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım ışıktan bira daha sıcak suya az zeytinyağı döküp içebilirsin benim öyle zamanlarda kurtarıcım olur kendileriEvet aynen öyle ben de az önce ilaç aldım dayanamayıp
Deneyeyim canım çok teşekkür ederimMerhaba canım ışıktan bira daha sıcak suya az zeytinyağı döküp içebilirsin benim öyle zamanlarda kurtarıcım olur kendileri
Canım probiyotik takviyeler de kullanmayı öneriyorlar, doktoruna danışabilirsin belki.Aranızda bağırsak problemleri yaşayan var mı? orta yerimden çatlamak üzereyim karnım gazdan davul gibi, ağrısı sırtıma omuzlarıma vuruyor. 3 gündür tuvalete de çıkamıyorum resmen bağırsaklarım istifa etmiş gibi. Neler neler denedim ama çare bulamadım artık karın ağrısından kafam da gidik
Bubo M masalle aa ben de komşu sayılırım, Belçika’dayım Ben hastaneye gidiyorum kontrollerim için kadın doğum uzmanı ve ebe dönüşümlü olarak bakıyor.komsu sayiliriz ben de Luksemburg'dayim.
Gercekten Aralik ayi yari ay gibi. Betalarimi ben laboratuvara gidip ucretli olarak yaptirdim. Cunku neden, doktor tatilde Tatilde olmasa soyledigim zaman yaziyor. Kendileri takip etmesede benden talep gelince en azindan olumsuz yanit vermiyorlar. Buna da sukur.
Benim de randevum sali gunu. Insallah guzel haberler aliriz.
Orada gebelik takibi hastanede mi yapiliyor?
felaket gazlıyım ben, hayatımda böyle bişey görmedim yani öyle bi seviye. onun dışında kabızlık peoblemim yok ama hamilelikte kabızlık baya normal bişey maalesefAranızda bağırsak problemleri yaşayan var mı? orta yerimden çatlamak üzereyim karnım gazdan davul gibi, ağrısı sırtıma omuzlarıma vuruyor. 3 gündür tuvalete de çıkamıyorum resmen bağırsaklarım istifa etmiş gibi. Neler neler denedim ama çare bulamadım artık karın ağrısından kafam da gidik
Yok cnm olmadı hep vajinadn bakliyorm bensağlıcakla kucağınıza alın inşallah herhangi bir lekelenme falan olmadı değil mi sonrasında
Aaa ne güzel maşallah tüp bebek mi normal gebelik mi canımYok cnm olmadı hep vajinadn bakliyorm ben
Canım listedeki formatta tüm bilgileri yazabilir misin?sadece son adet tarihi ve tdt yazmışsınMerhaba canım benim de sat 25 Kasım. Keseyi gördük. Tahmini doğum 30 Ağustos-1 eylül. Ben burayı da takip etmek istiyorum Allah’ın izniyle kalp atışını da duyarım. Bu yolda yürüyen arkadaşlara sabır diliyorum.
Demekki dongu zamani olabiliyor bende endiselendm ama bugun azaldi sanki iki gundur kasiklarm bayaidi bugunde vr ama normal. Dinlendm baya sizde dinleninCanım benim de tam döngüm şuan bebiş olmasa bugün yarın adet olurdum. Ondan olsa gerek ben de epey şiddetli kasık ağrıları yaşıyorum. Gaz problemim de var o da etkiliyor sanırım
Olmaz mıııı 6 da başlamıştı hala devam :) 10+4 üzKızlar 6. Haftada hiç sabah bulantınız olmuşmuydu
Folik asit olarak vinalac kullanırsam içinde probiyotik bakteri suşları var. Gaz hazımsızlık vs. Problemlere çok iyi geliyorAranızda bağırsak problemleri yaşayan var mı? orta yerimden çatlamak üzereyim karnım gazdan davul gibi, ağrısı sırtıma omuzlarıma vuruyor. 3 gündür tuvalete de çıkamıyorum resmen bağırsaklarım istifa etmiş gibi. Neler neler denedim ama çare bulamadım artık karın ağrısından kafam da gidik
Bende aynı valla patlayacağım neredeyse. Doğru düzgün bir şey de yiyemiyorum üstelik.Aranızda bağırsak problemleri yaşayan var mı? orta yerimden çatlamak üzereyim karnım gazdan davul gibi, ağrısı sırtıma omuzlarıma vuruyor. 3 gündür tuvalete de çıkamıyorum resmen bağırsaklarım istifa etmiş gibi. Neler neler denedim ama çare bulamadım artık karın ağrısından kafam da gidik
Normal canimAaa ne güzel maşallah tüp bebek mi normal gebelik mi canım
Aynen mideme de baskı yapıyor gaz, içim hiç bir şey almıyorBende aynı valla patlayacağım neredeyse. Doğru düzgün bir şey de yiyemiyorum üstelik.
Baliye gidenlere birseyler oluyor nedense, bu yaz gitmistik bizde neyseki saglam donduk. Biz vietnam ve singapura gidicez ama haklisiniz sise suyla agiz temizligi mantikli ona dikkat edeyim ben de. Saglikli oldugunuza cok sevindimHerşey yolundaymış sadece uçuşta sık sık yürümeye çalışın benim ilk gün biraz ağrım oldu geri kalan günler çok rahat geçirdim. Nereye gidiyorsunuz bilmiyorum ama biz balideydik. Daha önce de gitmiştik hiç dikkat etmememize rağmen sıkıntı yaşamamıştık. Meğerse bali belly diye bir virüs varmış sudan bulaşan. dişlerimizi bile içme suyuyla fırçamamıza rağmen eşimde bende rahatsızlandık. Neyse ki ilaç kullanmadan sadece su içerek 2 günde düzeldik ikimizde. Eğer böyle bir ülkeye gidiyorsanız buzlu hiç birşey içmeyin iyi tatiler