• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    13
Kizlar bu sabah kontrole gittik . Kalp atisini bu sefer net duyduk . 8+4 ve 2 cm :) 20 ocak icin fetal dna yaptirmami soyledi. Ayrica 2li test te yapacak. Fetal dna varsa test neden dedim anne icin de bakiyoruz dedi . Cok degisik ya. Buyume hizi beni dehsete dusurdu. 2 hafta once kalbi bile zor duyulurken simdi 2 cm :)))) bu arada mide icin gaviskon ve progestan hapa devam

Aranızda bağırsak problemleri yaşayan var mı?😢 orta yerimden çatlamak üzereyim karnım gazdan davul gibi, ağrısı sırtıma omuzlarıma vuruyor. 3 gündür tuvalete de çıkamıyorum resmen bağırsaklarım istifa etmiş gibi. Neler neler denedim ama çare bulamadım artık karın ağrısından kafam da gidik😢😢
Canım probiyotik takviyeler de kullanmayı öneriyorlar, doktoruna danışabilirsin belki.

komsu sayiliriz 😅ben de Luksemburg'dayim.
Gercekten Aralik ayi yari ay gibi. Betalarimi ben laboratuvara gidip ucretli olarak yaptirdim. Cunku neden, doktor tatilde 😅 Tatilde olmasa soyledigim zaman yaziyor. Kendileri takip etmesede benden talep gelince en azindan olumsuz yanit vermiyorlar. Buna da sukur.
Benim de randevum sali gunu. Insallah guzel haberler aliriz.

Orada gebelik takibi hastanede mi yapiliyor?
Bubo Bubo M masalle aa ben de komşu sayılırım, Belçika’dayım 😅 Ben hastaneye gidiyorum kontrollerim için kadın doğum uzmanı ve ebe dönüşümlü olarak bakıyor.

Aranızda bağırsak problemleri yaşayan var mı?😢 orta yerimden çatlamak üzereyim karnım gazdan davul gibi, ağrısı sırtıma omuzlarıma vuruyor. 3 gündür tuvalete de çıkamıyorum resmen bağırsaklarım istifa etmiş gibi. Neler neler denedim ama çare bulamadım artık karın ağrısından kafam da gidik😢😢
felaket gazlıyım ben, hayatımda böyle bişey görmedim yani öyle bi seviye. onun dışında kabızlık peoblemim yok ama hamilelikte kabızlık baya normal bişey maalesef :(

Merhaba canım benim de sat 25 Kasım. Keseyi gördük. Tahmini doğum 30 Ağustos-1 eylül. Ben burayı da takip etmek istiyorum 💓 Allah’ın izniyle kalp atışını da duyarım. Bu yolda yürüyen arkadaşlara sabır diliyorum.
Canım listedeki formatta tüm bilgileri yazabilir misin?sadece son adet tarihi ve tdt yazmışsın ❤️

Canım benim de tam döngüm şuan bebiş olmasa bugün yarın adet olurdum. Ondan olsa gerek ben de epey şiddetli kasık ağrıları yaşıyorum. Gaz problemim de var o da etkiliyor sanırım
Demekki dongu zamani olabiliyor bende endiselendm ama bugun azaldi sanki iki gundur kasiklarm bayaidi bugunde vr ama normal. Dinlendm baya sizde dinlenin
Bende de cok sislik gastritim var benm normalde de bagirsaklarm yavas oyuzdn biraz zorlasior bu donem. Ama saglikli beslenerek daha ii oluorum. Surekli kuru yemeyin ve salata filan zeytinyagli yiyin

Folik asit olarak vinalac kullanırsam içinde probiyotik bakteri suşları var. Gaz hazımsızlık vs. Problemlere çok iyi geliyor 😍🥰

Bende aynı valla patlayacağım neredeyse. Doğru düzgün bir şey de yiyemiyorum üstelik. 😔

Kızlar iki hafta önce 5 haftalık dedi Dr bu hafta 6. Haftadasınız dedi bende 7 olması gerekmiyor mu diye sordum bebeğe göre bakıyoruz bir iki hafta şaşmalar olur önemli değil dedi yaşayan var mı başka böyle bişey?

Herşey yolundaymış sadece uçuşta sık sık yürümeye çalışın benim ilk gün biraz ağrım oldu geri kalan günler çok rahat geçirdim. Nereye gidiyorsunuz bilmiyorum ama biz balideydik. Daha önce de gitmiştik hiç dikkat etmememize rağmen sıkıntı yaşamamıştık. Meğerse bali belly diye bir virüs varmış sudan bulaşan. dişlerimizi bile içme suyuyla fırçamamıza rağmen eşimde bende rahatsızlandık. Neyse ki ilaç kullanmadan sadece su içerek 2 günde düzeldik ikimizde. Eğer böyle bir ülkeye gidiyorsanız buzlu hiç birşey içmeyin iyi tatiler😊
Baliye gidenlere birseyler oluyor nedense, bu yaz gitmistik bizde neyseki saglam donduk. Biz vietnam ve singapura gidicez ama haklisiniz sise suyla agiz temizligi mantikli ona dikkat edeyim ben de. Saglikli oldugunuza cok sevindim 🙏

Kızlar hamile pilatesi ya da yogasına başlayan var mı? Biraz daha beklesem mi? Karar veremedim. Hangisine başlasam ya da ikisine de mi?

Back
X