• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Molfix primadan büyük demişti burada biri ama primanın 3 numarası zaten 6-10 kilo

38 deyken bana calpol bile ver demediler. Biraz ortamı serinlet suyla sil falan biraz daha yukselirse ılık banyo. Sirkeli su iyi bişey değil. Ondan sonra calpol 6 saat arayla. Şeklinde. Baya hastaydı hapşırık falan sesi de kısıldı ama bebeklerde uygulanabilecek tek tedavi burun temizliği. Sürekli burun yıkadık ki cigere inmesin diye

Molfix primadan büyük demişti burada biri ama primanın 3 numarası zaten 6-10 kilo
Azcık göbekli kızım. Primanın 3ünde cırtcırtlar birleşmiyor. Molfixte rahat birleşiyor.

Evet. 😊 Memnun musunuz?
Çok kibar, tecrübeli birisi. Sadece bazen az bilgi veriyor gibi geliyor, çünkü biz genelde biliyor oluyoruz ama bilmesek söylemedi diyorum. Gerçi hastanede olmasından kaynaklı arka arkaya randevular var diye öyle olduğunu düşünüyorum ama genel olarak memnunum. Telefonla da hep ulaşabiliyorum, öyle de yardımcı oluyor hep. Siz kime gidiyorsunuz?

• Beğen
Reactions: Gao
Baby turco bez kullanan var mı varsa hem bezden memnun musunuz hem de 5500 kilo civarı bebeğim 3 numara mı almalıyım 2 numara mı sleepy bionatural kullanıyordum ama bitmek üzere burada da kötüsü satılacakmış artık dediler o yüzden baby turco almayı düşünüyorum
Ben başından beri baby turco kullanıyorum çok memnunum canım Bi problem yaşamadım şuan 6 kiloyuz 2 numara kullanıyoruz biz ama benim bebek prematüre ben 3 numara da aldım ama beli biraz bol geliyor benimkine daha o yüzden geçemedim daha ama bez çok güzel

38 deyken bana calpol bile ver demediler. Biraz ortamı serinlet suyla sil falan biraz daha yukselirse ılık banyo. Sirkeli su iyi bişey değil. Ondan sonra calpol 6 saat arayla. Şeklinde. Baya hastaydı hapşırık falan sesi de kısıldı ama bebeklerde uygulanabilecek tek tedavi burun temizliği. Sürekli burun yıkadık ki cigere inmesin diye

Ben prima hiç almadım sleepye göre kıyaslayabilirim sadece 3 numarası 4 10 kg ama sanki artık küçük gelmeye başladı rahat olmuyo gibi bacaklarında lastik izleri çıkıyo

Kızlar benim bebe darılmaya başladı ya eğer yatmak istemiyorsa mesela tam yatırıyorum Bi güceniyor bir ağlıyor katıla katıla ama geri hemen oturtayım düzeliyor ya sabah beşiğinden uyanınca almadım diye yüzüme bakıp Bi ağladı Bi ağladı Kıyamam bide artık yabancılamaya başladı geçen karşı komşum geldi Bayadır görmüyordu ipeği kadın seveyim dedi yüzüne bakıp Bi ağlamaya başladı ipek dudak büzüp şaşırdım kaldım, 🤣 kadın sevemeden gitti

Çok kibar, tecrübeli birisi. Sadece bazen az bilgi veriyor gibi geliyor, çünkü biz genelde biliyor oluyoruz ama bilmesek söylemedi diyorum. Gerçi hastanede olmasından kaynaklı arka arkaya randevular var diye öyle olduğunu düşünüyorum ama genel olarak memnunum. Telefonla da hep ulaşabiliyorum, öyle de yardımcı oluyor hep. Siz kime gidiyorsunuz?
Memorial- Şengül Can Duman. Memnunuz biz de. Konu bebek olunca 2. bir bakışa ihtiyaç olursa diye iyi doktor soruyorum. Her şeyi aklıma geldikçe yazıyorum, soruyorum ona. Eve uzak sadece.

Kızlar dün bebeğim çok gazlıydı uykuda bile inledi azıcık bacaklarını kaldırınca gazı çıkıyordu ama bitmek bilmedi akşam taze fasülye yemiştim o gaz yapar mı ? Ya da rota aşısından sonra gaz sorunu yaşayan oldu mu ?

Prematüreydi bebeğin değil mi? Prematürelerde normal dozun iki katı kullanılıyor koruyucu doz olarak.belki ondan daha fazladır. Ama bu doz tedavi dozu gibi demir eksikliği tanısı almış mıydı?
evet canım prematüre bebeklerde 2. ayda başlanıyormuş demir ilacına. bizim bebişte başlamamıştık doktor söylememişti. demir ve b12 eksikliği olduğundan ikisini de kullanıyoruz. bestiron biraz hafif olduğu için dozajı 2 ml olarak ayarladı doktor. o da 40 damla yapıyor. ferrozinc filan bir haftada tavana çıkarıyor ama çok rahatsız etti bebeği.

Memorial- Şengül Can Duman. Memnunuz biz de. Konu bebek olunca 2. bir bakışa ihtiyaç olursa diye iyi doktor soruyorum. Her şeyi aklıma geldikçe yazıyorum, soruyorum ona. Eve uzak sadece.
Benim de aklımda olsun. Aynen ben de geçen ay bi düşündüm başka bi doktora daha gitsek mi diye ama çok krizli olunca denemeye cesaret edemedim. Gelecek ay bi bakacağım 🙏🏻

Kızlar benim bebe darılmaya başladı ya eğer yatmak istemiyorsa mesela tam yatırıyorum Bi güceniyor bir ağlıyor katıla katıla ama geri hemen oturtayım düzeliyor ya sabah beşiğinden uyanınca almadım diye yüzüme bakıp Bi ağladı Bi ağladı Kıyamam bide artık yabancılamaya başladı geçen karşı komşum geldi Bayadır görmüyordu ipeği kadın seveyim dedi yüzüne bakıp Bi ağlamaya başladı ipek dudak büzüp şaşırdım kaldım, 🤣 kadın sevemeden gitti
Benimkide halasının suratına bakıp bakıp ağlıyır😂😂

Benim de aklımda olsun. Aynen ben de geçen ay bi düşündüm başka bi doktora daha gitsek mi diye ama çok krizli olunca denemeye cesaret edemedim. Gelecek ay bi bakacağım 🙏🏻
Medical park yakın. Grip olduğumda bulaştı mı diye gittim. Burak Çakçak çok duymuştum. Sevmedim. Hem kaba, hem ilgisizdi. Uzak olmasa çok seviyorum memorial ı.

Süt arttırmak için sağım yapan var mı kızlar? Nasıl yapıyorsunuz? İşe yarıyor mu?
Canim bi ara sütüm çok azalmıştır. Günde 3 defa emzirme sonrasi 15 dak. Sağım yaptım. Bi haftada artti. Sut arttırmak için memede sut olmadığı zamanlar sağım yapmak daha çok işe yariyomus. Şimdi sadece gece sağım yapiyorum. Çünkü devamli sut uretilsin istiyosan 3 saati geçirmemek gerekiyomus. Bi de bol bol şu iç. Bi an önce arttirirsin insss

Canim bi ara sütüm çok azalmıştır. Günde 3 defa emzirme sonrasi 15 dak. Sağım yaptım. Bi haftada artti. Sut arttırmak için memede sut olmadığı zamanlar sağım yapmak daha çok işe yariyomus. Şimdi sadece gece sağım yapiyorum. Çünkü devamli sut uretilsin istiyosan 3 saati geçirmemek gerekiyomus. Bi de bol bol şu iç. Bi an önce arttirirsin insss
Her gün günde 3 defa değil mi? Bir de bende ikili pompa yok nasıl ayarlamak gerekir?

Back
X