Nasıl normalmiş gibi davranabilirsin ya, sen de bundan sonra tavrını ona göre koyarsınBizim de farklı şehirden arkadaşlar geldi görmeye filan çok acayip yani :/ normalmiş gibi yaklaşmam bekleniyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Linakiz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik hamilelik kadindogum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Galiba hepimiz aynı durumdayız uykuya zor dalma ağlama krizleri memeyle oynamaTerk etmedim yavrum 4. Ay uyku gerilemesi ile mücadele ediyorum gece uyanık kaldığı saatler uyuduğu saatlerden daha fazla öyle diyim. Memede desen sürekli çek bırak tam sıyırmış durumdayım.Sizde ne var ne yok bu hale çare bulan oldu mu?
Takipteyiz. Şimdilik. niye boyle baba tarafı yaAy ben zaten baba tarafından hiç hayır görmedim boşver önemli bir durum yok ama değil mi kalple ilgili? Takip edilecek heralde bizim böbrek gibi
Memeyi cek bırak bizdede had safhaya cıktı. Vuruyorum poposuna ben. Memede 4 dk duruyo resmen.Terk etmedim yavrum 4. Ay uyku gerilemesi ile mücadele ediyorum gece uyanık kaldığı saatler uyuduğu saatlerden daha fazla öyle diyim. Memede desen sürekli çek bırak tam sıyırmış durumdayım.Sizde ne var ne yok bu hale çare bulan oldu mu?
Değil benim mendebur görümcem bile özleyip her hafta ya geliyor ya kahveye çağırıyorBen konudan bağımsız bi şey sorucam. Bebeğim 3 aylık oldu. Aynı şehirde 15-20 dk mesafedeki abilerimin bir kere gelip görmemesi arayıp sormaması normal mi?
Fiyatı ne kadar canım hangisinden aldınKızlar eller serbest süt pompası almıştım ve biraz kullanıp size yazacaktım. Mükemmel bir şey tek kelime ile. Bozulsa bir daha alırım. Boşuna bir ton para baymisim Philipse. Babeoydu galiba standart süt pompası. Süt sagarken her işimi yapıyorum. Bir yere giderken sağiyorum. Özellikle sadece sağarak besleyen ya da süt artırmak için 2 saatte bir sağmak isteyenlere birebir. Temizliği de çok kolay. Kaynamış su ile iki kere calkaliyorum. Günde bir kez de yıkıyorum.
Geçmiş olsun şuan salgın var bnde yaşıyorum aynı hastalığı ballı zencefilli süt iyi geldi bna tavsiye ederim bu dönemde ilaç kullanmıyoruz çünkü. Bana kalırsa misafir kabul etme bu dönemde hem sen hastasın hemde dışarıdan gelen hastalık taşıyabilir bizden bebişe bulaşmıyor hastalık ama diğer kişilerden bulaşma ihtimali yüksekkızlaaarrr ben yine gribin eşiğindeyim. hatırlamıyorum en son ne zaman hasta olduk diye yazdım buraya ama o zamandan beri sürekli gribi baskılıyorum. zencefil limonlar, ballar, pastiller filan derken ne hastayım ne değilim gibi saçma bir durum oluyor. akşam burnum akıyor sabah iyiyim falan. dün gece duş alıp yattım saçımı iyi kurutamamıştım, bu sabah yine burnum akarak uyandım. şimdi boğazım acıyor. sil baştan zencefil bal yemeye başladım maske takıyorum yine bebişe geçmesin diye. ama bebek de benim gibi aslında. öksürüyor, burnu hep tıkalı. acaba ondan mı bana geçiyor diye bile düşünmeye başladım artık çünkü hep yüzüme yüzüme hapşırıyor tam da yarın şehirdışından iki arkadaşım gelecekti akşam yemeğe. hasta hasta ve enerjim düşük karşılamam onları inşallah
Geçmiş olsun canımNice, mutlu senelere sevdiklerinizle Biz yeni yıla hastanede girdik, lavman yaptırdık kızıma. Saat tam 00.00 da hemşirelerleydik
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım
Ne kadar sürmüştü ki kabızlığı?Sağol canım benim
3 gün. Normalde götürmezdim de dün çok ağladı susturamadık bi türlü. Acı çektiği belliydi kıyamadım yaNe kadar sürmüştü ki kabızlığı?
Benim ki 11de bayıldı o saate kadar takıldı bizimleİyi seneler herkese benim kız tam 23.45 de uyandı bizimle yeni yıla girdi 00.15 de geri uyudu sanki bilerek kalkmış gibi
İyi seneler herkese benim kız tam 23.45 de uyandı bizimle yeni yıla girdi 00.15 de geri uyudu sanki bilerek kalkmış gibi
Bizimki de uyudu uyandı uyudu uyandı hep direndi uyumaya. 12 ye gelirken artık dedüm tamam derdin belli gel yeniyıla girelim senle havaifişekler eşliğinde. Zaten kıkırdayıp duruyodu öyle uykusu var gibi hali yok aman uyurkalırda bütün yılı uyuyarak geçirir die korktuysaBenim ki 11de bayıldı o saate kadar takıldı bizimle
Dursaydı ben de uyutmak için zorlamıcaktım ama sızdı yavrum dayanamadı kukuleta falan taktık kafasına çok komik olduBizimki de uyudu uyandı uyudu uyandı hep direndi uyumaya. 12 ye gelirken artık dedüm tamam derdin belli gel yeniyıla girelim senle havaifişekler eşliğinde. Zaten kıkırdayıp duruyodu öyle uykusu var gibi hali yok aman uyurkalırda bütün yılı uyuyarak geçirir die korktuysa
Bizimki de uyudu uyandı uyudu uyandı hep direndi uyumaya. 12 ye gelirken artık dedüm tamam derdin belli gel yeniyıla girelim senle havaifişekler eşliğinde. Zaten kıkırdayıp duruyodu öyle uykusu var gibi hali yok aman uyurkalırda bütün yılı uyuyarak geçirir die korktuysa
Ben video açtım koydum karşısına geri sayım yaparken çektim ilk geri sayımı olsun diyeBenim ki 11de bayıldı o saate kadar takıldı bizimle