2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    235
Evet ya İstanbul a gelince nenlendici kullanmama gerek kalmıyor benim ayy sorma çocuktan sonra hepimizin kafa bir dünya, daha bunun yedi yemedi dertleri başlayacak

Evet ya İstanbul a gelince nenlendici kullanmama gerek kalmıyor benim ayy sorma çocuktan sonra hepimizin kafa bir dünya, daha bunun yedi yemedi dertleri başlayacak
evet ya mesela lazım olur diye nemlendirici losyon almıştım bebişe ama bi kere bile kullanmak nasip olmadı ben kendime kullanıyorum içeriği doğal diye

Bizim evde bölgede bakım çalışması olacağı için elektrik yok tüm gün. Annemlere geldim ama çok darlandım ya kendi evin gibisi yok. Ev aşırı güneş alıyor çok sıcak biz alıştık 22 dereceye bura 25-26 derece. Ağladıkça babam sanki dört çocuğu yokmuş gibi niye ağlıyor bebek bu kadar ağlamaz diyor akşamı iple çekiyorum

4. Ay anneleri uyku gerilemesi tam olarak nasıl bir şey benim bebe doğdu doğalı uyku problemimiz var da suan da farklı olarak uyurken kafasını kaldırıp yatağa vuruyor sertçe elleriyle yüzüne vuruyor ağzından emziği atıyor bu sayede kendini uyandırmış oluyor, sıçrıyor vs bu tarz değişik hareketler yapmaya başladı 4. Aya özel bir şey mi acaba

Kızlar 4. Ay aşılarını olduk 2. Ayda ağladığı kadar çok ağlamadı ama banyoyu sormayı unuttum ben 3 gün yasak mı yine?

Kendi doğup büyüdüğü ev bile zor geliyo insana ya ben de 1 hafta annemlere gittim istanbula çok bunaldım insan kendi düzenini arıyo

Bir şey olmadı derken benimki de iki gündür zor uykuya dalıyo bi de pat diye gözünü açıyo uyanıyo. Emerken de arkadan tanıdık bi ses falan gelirse memeyi bırakıp oraya bakıyo sürekli

akşam banyo yaptırmak istiyorum ya burnu falan da rahatlıyo çocuğun rahat uyuyo
Ya ben kendimde her aşıdan sonra banyo yaparım özellikle bide hastaneye gittim die psikolojik gene yıkamırım tetanoz vs. Hiç farketmez 4. Ay aşılarında da o kadar banyoyu ertlememeyi düsünüyorum. 1-2 gün en fazla ama benim düsüncem. Bide artık kirleniyorlar yaa. Benimki kirleniyo yani 2 günde 1 yaptırıyorum banyo ama 3. Gun resmen kirli oluyo cocuk

Gün aşırı yıkıyorum ben kız ayakları kokuyo

Kızlar 4. Ay aşılarını olduk 2. Ayda ağladığı kadar çok ağlamadı ama banyoyu sormayı unuttum ben 3 gün yasak mı yine?
Canım sadece veremde varmış o, bu ay verem olmadığı için yaptırabilirsin (ama ben yine de tüm aşılardan sonra iki gün filan bekliyorum)

Kendi doğup büyüdüğü ev bile zor geliyo insana ya ben de 1 hafta annemlere gittim istanbula çok bunaldım insan kendi düzenini arıyo
Valla kaç kere uyuttum unutup ses yapıyorlar gene uyanıyor zaten benim çocukluğum hep babam yüzünden ses yapmamaya çalışarak gergin geçti, kendi çocuğumu asla öyle bir gerginlikte büyütmeyeceğim ama bugün o ağladıkça ben daha çok geriliyorum niye ağlıyor niye ağlıyor diye sorup duruyor terslememek çok zor

Ayy mis gibi mi annesi bnmkinin de ayagı terliyo daha ole bi ayak kokusu almadım da ama kulak kiri olsun efenime koltuk aştında kir olsun karşılaştığım manzaralar
Mİs gibi ter kokuyo ayakları bazen boynu ekşi ekşi kusmuk kokuyo yerim ben onun kokan yer yerini

Bebek bu ağlar de boşver sorsun bi yaştan sonra zor oluyo aile evinde olmak. Anneme belki bin kere kapıyı yavaş aç kapa demişimdir her seferinde unutup çat çut açıp kapattı

Canım bizim de farklı şeyler oldu, yani şöyle eskiden de hareket edip kendini uyandırıyordu ama dalabiliyordu artık dalamıyor, rem uykusuna geçemediği için uyurken nasıl uyumuşsa o desteği arıyor. İlk 45 dakikadan sonra uyanıp tekrar dalabilmeyi bu gerileme bittikten sonra öğreniyorlarmış. Şuan bilmediği için ilk uykuya geçiş desteği neyse meme, emzik, sallanma vs. Bi de bizde de başını sağa sola hızlı hızlı sallama eklendi, kendini uyutmaya çalışırken yapıyor, dalmaya çalışıyor. Hatta A adenliya ve T turuncukusunguncesi konuşmuştu sanırım burda. Daha bitmedi ama ne zaman biter diye bekliyorum bu süreç, bakalım
VMİs gibi ter kokuyo ayakları bazen boynu ekşi ekşi kusmuk kokuyo yerim ben onun kokan yer yerini
Yaaaa ben de böyle kokluyorum, ekşi maya ekmeğim diyip seviyorum. Hiç bi ayağı böyle öpüp seveceğim aklıma gelmezdi Tatlı bıdırıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…