Ahahah kusunca bazen sacına kadarMİs gibi ter kokuyo ayakları bazen boynu ekşi ekşi kusmuk kokuyoyerim ben onun kokan yer yerini
Evet ya bizde cok var o hızlı kafa sallama uykudayken. Uyurken uyanırken falan.Canım bizim de farklı şeyler oldu, yani şöyle eskiden de hareket edip kendini uyandırıyordu ama dalabiliyordu artık dalamıyor, rem uykusuna geçemediği için uyurken nasıl uyumuşsa o desteği arıyor. İlk 45 dakikadan sonra uyanıp tekrar dalabilmeyi bu gerileme bittikten sonra öğreniyorlarmış. Şuan bilmediği için ilk uykuya geçiş desteği neyse meme, emzik, sallanma vs. Bi de bizde de başını sağa sola hızlı hızlı sallama eklendi, kendini uyutmaya çalışırken yapıyor, dalmaya çalışıyor. Hatta A adenliya ve @turuncukusunguncesi konuşmuştu sanırım burda. Daha bitmedi ama ne zaman biter diye bekliyorum bu süreç, bakalım
Yaaaa ben de böyle kokluyorum, ekşi maya ekmeğim diyip seviyorum. Hiç bi ayağı böyle öpüp seveceğim aklıma gelmezdiTatlı bıdırıklar
Ben bunu kitapta stresten olduğunu öğrendim. Bu arada hâlâ kundak yapıyorum ben uyandırıyor kendini diye4. Ay anneleri uyku gerilemesi tam olarak nasıl bir şey benim bebe doğdu doğalı uyku problemimiz var da suan da farklı olarak uyurken kafasını kaldırıp yatağa vuruyor sertçe elleriyle yüzüne vuruyor ağzından emziği atıyor bu sayede kendini uyandırmış oluyor, sıçrıyor vs bu tarz değişik hareketler yapmaya başladı4. Aya özel bir şey mi acaba
Benimkininde ayakları kokuyor elleri bile kokuyor, o kokuyuda içime çekiyorum Allahım her kokusu harika geliyorGün aşırı yıkıyorum ben kız ayakları kokuyo
Ay bizimki hep 40 dakika uyuyor çalar saat gibi kalkıyor 40. Dakika uyku gerilemesinde neler olacak bakalım daha 3 aylığızCanım bizim de farklı şeyler oldu, yani şöyle eskiden de hareket edip kendini uyandırıyordu ama dalabiliyordu artık dalamıyor, rem uykusuna geçemediği için uyurken nasıl uyumuşsa o desteği arıyor. İlk 45 dakikadan sonra uyanıp tekrar dalabilmeyi bu gerileme bittikten sonra öğreniyorlarmış. Şuan bilmediği için ilk uykuya geçiş desteği neyse meme, emzik, sallanma vs. Bi de bizde de başını sağa sola hızlı hızlı sallama eklendi, kendini uyutmaya çalışırken yapıyor, dalmaya çalışıyor. Hatta A adenliya ve @turuncukusunguncesi konuşmuştu sanırım burda. Daha bitmedi ama ne zaman biter diye bekliyorum bu süreç, bakalım
Yaaaa ben de böyle kokluyorum, ekşi maya ekmeğim diyip seviyorum. Hiç bi ayağı böyle öpüp seveceğim aklıma gelmezdiTatlı bıdırıklar
Çocuk ağlarken birisi sürekli bu çocuk neden ağlıyor deyince bende çok sinir oluyorum çok haklısın. Ah biz bilsek neden ağladığını zaten ağlatmayızValla kaç kere uyuttum unutup ses yapıyorlar gene uyanıyorzaten benim çocukluğum hep babam yüzünden ses yapmamaya çalışarak gergin geçti, kendi çocuğumu asla öyle bir gerginlikte büyütmeyeceğim ama bugün o ağladıkça ben daha çok geriliyorum niye ağlıyor niye ağlıyor diye sorup duruyor terslememek çok zor
Valla bizim gündüz değil ama gece çok güzeldi, 3 ay 10 günlükken filan bi anda değişti tüm düzen. Şimdi biraz gündüzü oturtmaya çalışıyorum ki gece rahat uyusun diye ama henüz olmadıAy bizimki hep 40 dakika uyuyor çalar saat gibi kalkıyor 40. Dakika uyku gerilemesinde neler olacak bakalım daha 3 aylığız
Bizim de gecemiz iyiydi 4 gündür gece 3 ten sonra saat başı uyanıyor ve 6 da uyanıp uyumak istemiyorValla bizim gündüz değil ama gece çok güzeldi, 3 ay 10 günlükken filan bi anda değişti tüm düzen. Şimdi biraz gündüzü oturtmaya çalışıyorum ki gece rahat uyusun diye ama henüz olmadıhayırlısı ya belki de hiç yaşamadan öğrenecektir, o da oluyo bebekten bebeğe değişiyor diyolar
Valla sinirim o kadar bozuldu ki anlatamam zaten çocuk ağlayınca gergin oluyoruz bi de açıklama yapmaya çalışmak çok sinir bozucu. Diyo ki senin işin zor sen nasıl tek bakıcaksınÇocuk ağlarken birisi sürekli bu çocuk neden ağlıyor deyince bende çok sinir oluyorum çok haklısın. Ah biz bilsek neden ağladığını zaten ağlatmayız
Benzer şey bizde de var cuma günkü aşıdan sonra. Gerçi aşıyla bağlantılı değildir ama denk geldi işte. Gece 2-3’e kadar güzel uyuyup sonra uyanıp emmek istiyorBizim de gecemiz iyiydi 4 gündür gece 3 ten sonra saat başı uyanıyor ve 6 da uyanıp uyumak istemiyor
ben zaten sürekli kusmuk kokuyorumAhahah kusunca bazen sacına kadaro ekşi süt kokusuuuu o deil bende ole kokuyom sanki
Evet ya bizde cok var o hızlı kafa sallama uykudayken. Uyurken uyanırken falan.
Yerim onun kokan ayaklarını ben yaBenimkininde ayakları kokuyor elleri bile kokuyor, o kokuyuda içime çekiyorum Allahım her kokusu harika geliyor
Sorma o kadar güzel geliyoki her yeri ölcem bi gün severkenCanım bizim de farklı şeyler oldu, yani şöyle eskiden de hareket edip kendini uyandırıyordu ama dalabiliyordu artık dalamıyor, rem uykusuna geçemediği için uyurken nasıl uyumuşsa o desteği arıyor. İlk 45 dakikadan sonra uyanıp tekrar dalabilmeyi bu gerileme bittikten sonra öğreniyorlarmış. Şuan bilmediği için ilk uykuya geçiş desteği neyse meme, emzik, sallanma vs. Bi de bizde de başını sağa sola hızlı hızlı sallama eklendi, kendini uyutmaya çalışırken yapıyor, dalmaya çalışıyor. Hatta A adenliya ve @turuncukusunguncesi konuşmuştu sanırım burda. Daha bitmedi ama ne zaman biter diye bekliyorum bu süreç, bakalım
Peki bu gogusten süt sızması hep yaşancak mı emzirme bitene kadar. Regl pedi almıyorum gogus pedi alıyorum hemde hergünben zaten sürekli kusmuk kokuyorum
Ya bizim de aşıdan sonra oldu bağlantılı mı bilemedim 2. Ay aşılarını olduk birde sanırım12. Hafta yumuşak geçişler atagı yani kimi doktor yok böyle atak falan diyor ama bazen denk gelince insan inanıyor işteBenzer şey bizde de var cuma günkü aşıdan sonra. Gerçi aşıyla bağlantılı değildir ama denk geldi işte. Gece 2-3’e kadar güzel uyuyup sonra uyanıp emmek istiyorkucağımda uyudu diyip yanıma koyuyorum, tekrar aranmaya başlıyor. Yatarak emziriyorum, uyudu diyorum memeyi çekiyorum birkaç dakikaya tekrar memeyi istiyor. Ama uyuyor. Meme ağzında olsun istiyor çözemedim
Birileri hep konuşacak sanırım hiç takmamak lazım insanın kendi evi gibisi yok tabiValla sinirim o kadar bozuldu ki anlatamam zaten çocuk ağlayınca gergin oluyoruz bi de açıklama yapmaya çalışmak çok sinir bozucu. Diyo ki senin işin zor sen nasıl tek bakıcaksınhaftada 1-2 kez annem geliyor onun dışında mis gibi de tek başıma bakıyorum. Sen mama bile hazırlayamazsın tek başına diyo. Kendi babam yahu. Anneme dedim babama rağmen çocuk yetiştirmişsiniz tebrikler. Psikolojisini nasıl bozmuştur kim bilir zamanında
Ayyy sorma ne zaman kucağıma alsam direkt saçıma yapışıyorKızlar az once bi saç çekme vakası yaşadım. Butlarını öperken tuttu saçımı bırakmadıhiçbişeyi tutmuyo daha sacımı beklıyomus
Yaa bilmiyorum ki hiç sızma olmuyo bendePeki bu gogusten süt sızması hep yaşancak mı emzirme bitene kadar. Regl pedi almıyorum gogus pedi alıyorum hemde hergün
Hemen bakıyorum kuzum çok sağ olEvet bi sakıncası yokmuş zaten çok az veriyorum. Hipp sizinki, sma comfort olan, golden goat da tek çeşit