- 17 Temmuz 2022
- 3.029
- 2.640
- 30
Tekrar bi ebebekten alcam bakalım gerçekten bozumuşsa onu da bi denerim ama üzüldüm yani bio natural hiç pişik yapmamıştıGoo.n premium sarı paketli olanı beğendim, molfixten geçtim.3 numara 40 lı paketini aldım denemek için, incecik ve yumuşak. Migros sanal markette uyguna gördüm bu arada
olacak iş değil ya. gece emmek için uyandı bebek, emzirdik. dur yavrum uyuma 1 saat bekle mi dicez ksjssks mantıklı mı ahhaahaHee emzirmeden nasıl olacakmışen az 1 saat önce beslemeyi bırakın diyo assssla uyumaz emmeden assssslaaaaaa mümkün değil heyecana gerek yok hiç
Sen büyük ihtimalle müstakil evde oturuyorsun. Babam gilde öyleydi. Benim her sabah başım ağrıyordu rutubet küf kokusundan. Bizde astıma çevirdi haberin olsunarkadaşlar bir şey soracağım. kışın kaloriferden dolayı evde nem azalır derler ya genelde. bizim evde öyle olmuyor sanırım. aşırı güneş gören bir evdeyim, 4. kat, önümüz açık ama her nasıl oluyorsa camlar hep su. içeride nem fazla olduğu için suya dönüşüp akıyor sanırım ve camdan akan su pencere altındaki duvarlarda kararma yapıyor. rutubet oluyor sanırım. bu bebek için sorun olur mu sizce? nem oranını yüzde 65 gösteriyor nem ölçer. nasıl çözerim bunu bilemedim ya. sizde var mı böyle bi sorun?
Öyleymiş ama gece sağdığımdan veriyorum tek seferde güzel içsin diye uyku sersemi pek emmiyorşarBiz de öyleyiz karnı doyuyo ama memeden vazgeçemiyo bi de simirleniyosağıma bakma hiç bebek her zaman daha fazla çeker
Kız bizde b12 mi kaldı kendine gelKaç gündür yokum kimse merak etmemiş beni. Aşk olsun hanımlar
Yoktu demiKız bizde b12 mi kaldı kendine gel
yok, hayır müstakil değil apartman dairesinde oturuyorum. dediğim gibi 4. kat ve aşırı güneş alan bir daire. ama nedense kışın camlarda çok buhar oluyor ve akan su pencere altında kararma yapıyor. silince geçiyor. evde rutubet kokusu yok ve nem yüzde 65 görünüyor. bebek için fazla mı nem miktarı? sizin evlerde nasıl nem oranı onu merak ettim. Allah korusun olmaz inşallah öyle bişey ya korkutma beniSen büyük ihtimalle müstakil evde oturuyorsun. Babam gilde öyleydi. Benim her sabah başım ağrıyordu rutubet küf kokusundan. Bizde astıma çevirdi haberin olsun
Nem oranı 40-60 arası olmalıymış canım. Nasıl azaltılır kiyok, hayır müstakil değil apartman dairesinde oturuyorum. dediğim gibi 4. kat ve aşırı güneş alan bir daire. ama nedense kışın camlarda çok buhar oluyor ve akan su pencere altında kararma yapıyor. silince geçiyor. evde rutubet kokusu yok ve nem yüzde 65 görünüyor. bebek için fazla mı nem miktarı? sizin evlerde nasıl nem oranı onu merak ettim. Allah korusun olmaz inşallah öyle bişey ya korkutma beni
Buna rastladım. Yorumlarına baktım da sleppy bayağı eleştiri almaya başlamış. Bimin bezini öneren de çokTekrar bi ebebekten alcam bakalım gerçekten bozumuşsa onu da bi denerim ama üzüldüm yani bio natural hiç pişik yapmamıştı
evet ben de internette öyle gördüm ama ne yapabilirim hiç bilmiyorum. araştırıcam bunuNem oranı 40-60 arası olmalıymış canım. Nasıl azaltılır ki
Ay unutmuşum bundan kullanıyorum ben ufak odamı ardiye gibi kullanıyorum. Kiler dolabım falan orada diye o odaya bıraktım. Tablet küçülmüş. Suya dönüşmüş. Böyle birşey deneyebilirsin.evet ben de internette öyle gördüm ama ne yapabilirim hiç bilmiyorum. araştırıcam bunugaliba evi daha sık ve uzun süre havalandırmam gerekiyor
Bizim de aynı sizin gibi 4.kat ve güneş alan bir ev canım aynı sorun bizde de var ki bizim 80 üstü olduğu oluyor camları açıp azaltmaya çalışıyorum ama maalesef odanın tavanında küflenmeler başladıyok, hayır müstakil değil apartman dairesinde oturuyorum. dediğim gibi 4. kat ve aşırı güneş alan bir daire. ama nedense kışın camlarda çok buhar oluyor ve akan su pencere altında kararma yapıyor. silince geçiyor. evde rutubet kokusu yok ve nem yüzde 65 görünüyor. bebek için fazla mı nem miktarı? sizin evlerde nasıl nem oranı onu merak ettim. Allah korusun olmaz inşallah öyle bişey ya korkutma beni
evet ben de internette öyle gördüm ama ne yapabilirim hiç bilmiyorum. araştırıcam bunugaliba evi daha sık ve uzun süre havalandırmam gerekiyor
Bunu deneyebilirsiniz kızlarBizim de aynı sizin gibi 4.kat ve güneş alan bir ev canım aynı sorun bizde de var ki bizim 80 üstü olduğu oluyor camları açıp azaltmaya çalışıyorum ama maalesef odanın tavanında küflenmeler başladıNem alma cihazı diye bir şey var ondan almayı planlıyoruz ben işe dönünce çünkü maliyetli biraz. Tamamen binanın yapısından kaynaklı yalıtımı düzgün yapılmamış. Kayınpederimin evi oturduğumuz ev diğer odalara denk gelen çatıya taş yün yaptırmış kayınpeder oralarda bu sorun yok ama yatak odası tam apartman kısmına denk geldiğinden yaptıramıyoruz ve her yağmurda apartman tavanı aka aka bizim odayı da mahvetti sonunda. Odada benim bile burnum tıkanıyor bebişim de rahat uyuyamıyor eminim tek yöntem şu an sık havalndırmak.
Denedim kuzum %5 anca düşürüyor maalesef
Aaa bilmiyordum bak bunu, bugün gösterge doluydu baktım oraya kadar çıkmamış çiş nasıl doldu diyordum ben deSleepy bio natural bende de öyle geldi. Sleepy ile iletişime geçtiğimde göstergelerini güncellemiş artık kısa olacakmış. Ortadaki kanallar dolduğunda ön kısımdaki gösterge değişmeye başlıyormuş. Böyle bir açıklama yaptılar. Bio natural dışındaki modellere de bir bakayım diyorum ben de.
Ben de paketine dikkat edip eski paketten bi sipariş verdim, bakalım nasıl gelecek. Umarım değiştirmek zorunda kalmayızBenim aldığım da bu gross paket yazandı içeriği fazla diye aldandım ama çok kötü çıktı maalesef. Bez değiştirmedim ama mağazadan aldım yeniden ben
Uyku gerilemesinden dolayı çok sık uyandığında aç olmadığından eminsek pışpışla uykuya döndürmeye çalıştığımız oldu ama düzgün uyuyorsa zaten açlıktan uyanıyor tabi ki emziriyorum. Emmeden uyuduğu çok nadir benimkininKızlar bebekleriniz gece her uyandığında emziriyor musunuz, yoksa tekrar direkt uyutuyor musunuz?
Ayyy çok geçmiş olsun yaaa, bebişler hiç hasta olmasa keşkeanlamadım ki canım ya, o kadar dikkat ediyorumbabası hasta olmuştu 10 gün önce ama biz çok güzel koruduk kendimizi, bulaşmadı. sonra birdenbire benim boğazım acımaya başladı. maske taksam mı falan diye düşünürken bebiş öksürmeye başladı aynı gün. ikimiz aynı anda şifayı kaptık yani. ama babasından geçmiş olamaz, bir haftadır iyi çünkü. ben tabi hemen toparladım zencefil bal vs içerek ama oğluşumun öksürüğü burun tıkanıklığı arttı. doktora gitmedim, acile gitmek istemiyorum. acillik bi durum da görünmüyor şu an şükür. kendi doktorumuza randevu bulamadım. yutup doktorumuz osman gönülal'ın tavsiyesine uyarak nebulizatörle tuzlu su veriyorum bir de SF yapıyorum, bol bol da emziriyorum. inşallah atlatır hemencik. mikroplarla ilk tanışması oldu bu
Ya işte benim de hiç aklım ermiyo, bazen sadece uyumaya geliyo benimki memeye. Bence de bildiğimiz yoldan devamHee emzirmeden nasıl olacakmışen az 1 saat önce beslemeyi bırakın diyo assssla uyumaz emmeden assssslaaaaaa mümkün değil heyecana gerek yok hiç
Canım o kadar kararma yapacak kadar varsa bence iyi bi önlem almalısın, tehlikeli o maalesef. Bizim de kalorifer azaltacağına arttırdı nemi, kapı açık uyuyoruz. Biraz etki ediyor ama havalandırmaktan başka çözüm bulamadım. Gün boyu odayı havalandırıyorum, sadece gece kapalı olmuş oluyor cam o zaman tolere ediyor gibi ama çok artarsa naparım bilmiyorumarkadaşlar bir şey soracağım. kışın kaloriferden dolayı evde nem azalır derler ya genelde. bizim evde öyle olmuyor sanırım. aşırı güneş gören bir evdeyim, 4. kat, önümüz açık ama her nasıl oluyorsa camlar hep su. içeride nem fazla olduğu için suya dönüşüp akıyor sanırım ve camdan akan su pencere altındaki duvarlarda kararma yapıyor. rutubet oluyor sanırım. bu bebek için sorun olur mu sizce? nem oranını yüzde 65 gösteriyor nem ölçer. nasıl çözerim bunu bilemedim ya. sizde var mı böyle bi sorun?
EmziriyorumKızlar bebekleriniz gece her uyandığında emziriyor musunuz, yoksa tekrar direkt uyutuyor musunuz?
Ben 2 tane giydiriyorum. Önceden tek giydiriyordum. Bez değiştirdigimde bacaklari soğuk oluyor. Gündüz gün içinde yaptığı kaka da yeşil oluyir. Ama gece kundak +yorgan yattığında sarı kaka yapıyor. O yüzden artık 2 tane giydiriyorum. Üşüdüğünü düşünüyorumKızlar ev içinde tek alt pijama giydiriyorsunuz değil mi? Bugun benim oğlumun kakası bayağı yeşildi tecrübeli bir arkadaşıma danıştım tek alt pijama ile üşür dedi pijama altından külotlu çorap tarzı bir şey giydir dedi siz nasıl giydiriyorsunuz ?