Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bebeğin seninledir bir kan testi ver istersen benim de silik çıkmıştı regliye 6 gün kala kan tahlilimde 42yi gördümGunaydin bacilar Ben sabah Test yaptim yeniden dunden bir farki olmadi sanki hala silik. Pazartesini bekliycem. Ya kimyasal gebelik yasiyorum ya da sizinleyim. Hayirlisi olsun haber edicem
Evet cancan biliyorum ama yurt disinda yasiyorum. Burda oyle hemen gidip kan veremiyorum malesef. Beklemek zorundayim.İnşallah bebeğin seninledir bir kan testi ver istersen benim de silik çıkmıştı regliye 6 gün kala kan tahlilimde 42yi gördüm
Odem icin daha erken ama uyku problemi bence direkt olarak hamilelikle alakali. Ilk hamileligimde bende oyleydim. Peki kasik agrilariniz oluyor mu acaba kizlar?? Bende cok var bel ve kasik agrisi.Günaydın kızlar beni pek uyku tutmuyor bu aralar ya sabah erkenden uyanıyorum gece de yarım yamalak uyuyorum hamilelikle alakası var mı acaba
Bir de inanılmaz şişim ödem tuttum resmen bacaklarım dokununca ağrıyor aynı durumda olan var mı?
Yumurtlamanın kaçıncı günüydü sizinİnşallah bebeğin seninledir bir kan testi ver istersen benim de silik çıkmıştı regliye 6 gün kala kan tahlilimde 42yi gördüm
Çok güzel canım ölçümümüz yakın birbirine benim de 0.88cmSelam kızlaar Bugün keseyi gördük. Normalde 5+1 im ama doktor 5+4 gözüküyor dedi. kanama alanı gördü ama zararlı değil yerleşmeyle alakalı da olabilirmiş. Haftaya Cumartesi tekrar gideceğim kalp atışını duymaya. Tahlillerimi de verdim.
Listeye eklemek için yaşım 27 kese şimdi 5+4 ama sat’a göre 5+1de gördüm
Kese için çok erken ama canım daha 5. Haftaya gir inşallah o zaman görürsünmerhaba ben ferya 4 kimyasal 1 düşük le beraber 2 çocuk annesiyim kimyasal gebeliklerim bana vitamin değerlerimin düşük olduğunu ortaya çıkardı özellikle d aldım magnezyum complex aldım hiç beklemiyordum sat 2 Aralık dün 3 buçuk haftalık 342 beta ile hamile olduğumu öğrendim hem mutluyum hem çok şaşırdım hemde çok korkuyorum çünkü keseyi göremedik diğerleri gibi insallah kötü günler geçirmem sizden dua istiyorum 2 gün sonra tekrar kan vermemi istedi doktor ama o psikolojiyi yaşamak istemiyorum 1 hafta daha beklesem mi ? Kararsızım bana dua edin rabbim sizin evlatlarınızı da sağlıkla kucağınıza aldırsın
Çok güzel canım ölçümümüz yakın birbirine benim de 0.88cm
Haftaya çağırdı canım cuma gel dedi perşembe gidicez biz eşim o gün izinli oluyor 6+3 olmuş olcak inşallahKalp atışı için ne zaman gideceksinn
Regli öncesi de çok fazla ve odem olurdu bende acaba onunla alakali mi diyorum umarım geçicidir. Evet uzun bi süre devam etmişti bende de kasik ve bel ağrısı zamanla azalıyor diyebilirim.Odem icin daha erken ama uyku problemi bence direkt olarak hamilelikle alakali. Ilk hamileligimde bende oyleydim. Peki kasik agrilariniz oluyor mu acaba kizlar?? Bende cok var bel ve kasik agrisi.
Yumurtlamam 11 aralıktı. İlk kan testimi 22sinde verdim bat 28 aralıktı.Yumurtlamanın kaçıncı günüydü sizin
Ben 7 haftalikken gideceğim inşallah doktor sizden kan tahlili istedi mi öncesinde takviye vs verdi mi?Haftaya çağırdı canım cuma gel dedi perşembe gidicez biz eşim o gün izinli oluyor 6+3 olmuş olcak inşallah
Folik asit dışında bişey kullanmıyorum şuan kalp atışından sonra testler yapılıcakmış canım ona göre ekleme yapılabilir belkiBen 7 haftalikken gideceğim inşallah doktor sizden kan tahlili istedi mi öncesinde takviye vs verdi mi?
Ben de siz söyleyince baktım 5 haftalikken 6cm imiş minik bugün 5+3 mercimek büyüklüğünde
21inde de pozitif gmrdğn0z demiRegli öncesi de çok fazla ve odem olurdu bende acaba onunla alakali mi diyorum umarım geçicidir. Evet uzun bi süre devam etmişti bende de kasik ve bel ağrısı zamanla azalıyor diyebilirim.
Yumurtlamam 11 aralıktı. İlk kan testimi 22sinde verdim bat 28 aralıktı.
Daha önceden böyle bir durum yaşamış mıydın kimyasal gebelik gibi.Kızlar değerim düşmeye başlamış çok üzgünüm 13,77 bu ayda nasip degilmis
Aynı durumdayim geceleri uyku yok ,bir de sebepsiz bacak ağrım var hamilelikle alakalı olduğunu biliyorum ama bu belirtiler bende gecikmeden sonra başladı.Günaydın kızlar beni pek uyku tutmuyor bu aralar ya sabah erkenden uyanıyorum gece de yarım yamalak uyuyorum hamilelikle alakası var mı acaba
Bir de inanılmaz şişim ödem tuttum resmen bacaklarım dokununca ağrıyor aynı durumda olan var mı?