Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bebişi yatırıyorum. sonra ağlıyor yanına gidiyorum, büyük insan gibi yatakta oturmuş etrafa bakıyor hâlâ alışamadım bu olaya. elime almaya bile korktuğum bebe şimdi kendi kendine kalkıyor
Kızlar selam,
Bir sorum olacak, bebeğimin beze alerjisi olduğunu nasıl anlarım bu durumu yaşayan var mı? Nokta nokta döküntüleri vardı vajinasında bugün poposuna da yayıldığını gördüm 1 günde oldu resmen. Sleppy kullanıyorduk molfixe geçtik o sırada doktor kontrolümüz vardı kortizonlu bi krem verdi kullandık geçti sonra yine çıktı pişik kremi kullanıyorum hafifletiyor ama bir anda artması canımı çok sıktı şu an. İdrarında koku renk değişimi vs yok.
Acile götüreceğim çok kalabalıkmış çekiniyorum hastalık kapmasından da.
Pişik olmuştur artık ek gıdaya geçtiysen yakabilir idrar ve kakası ve ıslak mendiller de yapıyor ben değiştirmiştim pişik yaptı daha sonra aynı markaya döndüm düzeldi
Kızlar selam,
Bir sorum olacak, bebeğimin beze alerjisi olduğunu nasıl anlarım bu durumu yaşayan var mı? Nokta nokta döküntüleri vardı vajinasında bugün poposuna da yayıldığını gördüm 1 günde oldu resmen. Sleppy kullanıyorduk molfixe geçtik o sırada doktor kontrolümüz vardı kortizonlu bi krem verdi kullandık geçti sonra yine çıktı pişik kremi kullanıyorum hafifletiyor ama bir anda artması canımı çok sıktı şu an. İdrarında koku renk değişimi vs yok.
Acile götüreceğim çok kalabalıkmış çekiniyorum hastalık kapmasından da.
Pişik olmuştur artık ek gıdaya geçtiysen yakabilir idrar ve kakası ve ıslak mendiller de yapıyor ben değiştirmiştim pişik yaptı daha sonra aynı markaya döndüm düzeldi