2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Selamm kızlar sizce diş doktoruna gitmek tehlikeli midir? İnanılmaz diş ağrısı çekiyorum internette sakıncalı değil yazıyor ama emin olamadım tecrübeliler veya bilgililer yazabilir mi 🫣

Sakıncalı değil diye biliyorum tecrübeli değilim ama sonuçta hamilelikte diş sağlığı son derece önemli. Sadece röntgen cektiremezsiniz onun haricinde uyustururlarsq işlem sırasında daha farklı diye biliyorum verdikleri ilaç yanlış da biliyor olabilirim. Dış doktorum öyle bişey demişti sanki tam net hatırlayamıyorum şuan. Eğer ilaç verirlerse zaten hamilelikte kullanılan antibiyotik veya ağrı kesici buna dikkat ederek verirler. Çok geçmiş olsun ♥️

Herkese iyi günler 😊 Benim de bir sorum olacaktı. Eşimle farklı şehirlerde görev yaptığımızdan dolayı adetimden 5 gün önce birlikte olduk. Ve adet tarihim 28 Aralıktı. Ama benim hep 2 gün erken olur o yüzden 26 sında bekliyordum hala olmadı. Sizce gebelik var mı?

Selamm kızlar sizce diş doktoruna gitmek tehlikeli midir? İnanılmaz diş ağrısı çekiyorum internette sakıncalı değil yazıyor ama emin olamadım tecrübeliler veya bilgililer yazabilir mi 🫣
Bir de diş çekimi,dolgu vs olacaksa ilk 3 ay ve son 3 yapılamıyor. Aradaki 3-6 aylık dönemde yapılabiliyor.

Kızlar günaydın. Salı günü silik çizgi ile hamile olduğumu ogrenip kan vermiştim 31,07 çıkmıştı. Bu arada 4 saat bişey içmeden yaptığımda o silik çizgi çıkmıştı. Dün yani Perşembe günü yine aynı saatlerde test yapayım dedim ama baya sıvı tüketmistim salı gün ki teste göre daha silik çıktı. Acaba sıvı alımı ile mi alakalidir. Korkuyorum inşallah benimledir ve sagliklidir

Kızlar günaydın. Salı günü silik çizgi ile hamile olduğumu ogrenip kan vermiştim 31,07 çıkmıştı. Bu arada 4 saat bişey içmeden yaptığımda o silik çizgi çıkmıştı. Dün yani Perşembe günü yine aynı saatlerde test yapayım dedim ama baya sıvı tüketmistim salı gün ki teste göre daha silik çıktı. Acaba sıvı alımı ile mi alakalidir. Korkuyorum inşallah benimledir ve sagliklidir
Bugün doktor randevum var ama değer yukselmediyse diye korkuyorum.

Canım testlerinin markalarını söyler misin mesela artimed normal kaset testle yapınca sanki yeni hamileymissin gibi silik çıkıyor.

Doktora gidiyorum artık bakalım inşallah sıvı aldığım için çıkmıştır
Hiç endişe etme o testlerin duyarlılığı ile ilgili. Çeşit çeşit testlerle denedim birinde silik çizgi çıkarken diğeri ilk çizgi kadar koyu çıkmıştı

Bak mesela bu ikiside aynı idrarla yapılan farklı marka testler. Açık çıkan artimed, koyu çıkan certain marka testler.

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-05-08-51-18-673_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2024-01-05-08-51-18-673_com.google.android.apps.photos.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 60
Canım testlerinin markalarını söyler misin mesela artimed normal kaset testle yapınca sanki yeni hamileymissin gibi silik çıkıyor.
Üzgünüm ki iki sonucumu da miratech erken gebelik testi ile denemiştim. Ama değerim düşük olduğu için sıvı alımı ile alakalıdir inşallah diye düşünüyorum. Sabah kan verdim bakalım çıkar bir iki saate

X