2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben de aynı durumdayım. Normalde hem öğle uykusu yapıp hem de akşam erken yatabilirim o derece uykuya düşkünümama hamile kaldığımdan beri yok gözüme uyku girmiyor. Hamileler hep uyur diyorlardı 😂
Dimi dimi biz niye öyle değiliz acaba 😂 gece çok az uyuyorum sabah erkenden açılıyor gözlerim ve geri uyuyamıyorum 🥹

Merhabalar sat 15 aralık tam da yumurtlama döneminde bır ıkı defa korunmasız ilişki oldu 1 haftadır çok fazla bel agrısı kasık ağrısı var göğüslerim şiş her zamankından farklı hissediyorum bu ikinci olucak nasip olursa test yapmak için erken mi sizce kan tahlilimı yaptırmalıyım yoksa eczaneden alınan testlerden mi?

Merhabalar sat 15 aralık tam da yumurtlama döneminde bır ıkı defa korunmasız ilişki oldu 1 haftadır çok fazla bel agrısı kasık ağrısı var göğüslerim şiş her zamankından farklı hissediyorum bu ikinci olucak nasip olursa test yapmak için erken mi sizce kan tahlilimı yaptırmalıyım yoksa eczaneden alınan testlerden mi?
Beklenen adet tarihiniz ne zaman? Önce idrar yapın isterseniz ona göre kan tahliline gidersiniz 🥰

Benimde sat16 Aralık aynıyız gibi inşallah ikimizde pozitif görürüz be de bekliyorum

Daha erken canım çıkmaz şuan 3 -4 gün daha bekleyin çıkmaz varsa da

Beklenen adet tarihiniz ne zaman? Önce idrar yapın isterseniz ona göre kan tahliline gidersiniz 🥰
Beklenen adet tarihine 6 gün var şu an bıraz daha bekliyim o zaman ama belırtılere göre keskin hamileyim umarım psikolojik değildir 😅oğluma bı kardeş istiyorum çok anı bı kararla oldu ve kilolu hamıle kalıcam olursa

Beklenen adet tarihine 6 gün var şu an bıraz daha bekliyim o zaman ama belırtılere göre keskin hamileyim umarım psikolojik değildir 😅oğluma bı kardeş istiyorum çok anı bı kararla oldu ve kilolu hamıle kalıcam olurda
Benimde sat16 Aralık aynıyız gibi inşallah ikimizde pozitif görürüz be de bekliyorum
Hayırlısı olsun ne zaman test yapcaksın sen

Beklenen adet tarihine 6 gün var şu an bıraz daha bekliyim o zaman ama belırtılere göre keskin hamileyim umarım psikolojik değildir 😅oğluma bı kardeş istiyorum çok anı bı kararla oldu ve kilolu hamıle kalıcam olurda

Hayırlısı olsun ne zaman test yapcaksın sen
5 güne canım.yumurtlama üstünden 8 gün gecti bugün itibariyle

Kızlar son adet tarihim 26 kasım 28 aralıkta test yaptım pozitif çıktı ertesi gün kan verdim 55-121-301-791 şeklinde ilerledi şuan 5+3 olduk dün 791 çıkmıştı beta eğer ikiye katlanmışsa 1500lü olması lazım yarın kese gözükür mü ne diyorsunuz?

Günaydın kızlar beni pek uyku tutmuyor bu aralar ya sabah erkenden uyanıyorum gece de yarım yamalak uyuyorum 🥲 hamilelikle alakası var mı acaba 🥹
Bir de inanılmaz şişim ödem tuttum resmen bacaklarım dokununca ağrıyor 🥴 aynı durumda olan var mı?
🌸Kaç haftalık gebesiniz ben 4 haftalık olucam aslında sat a göre 6 ama betaya göre 4 haftalık olucam ben gece birden uyanıyorum uykum kaçıyor kasıklarımda ağrı ve en çok beni şaşırtan bacaklarım aşırı derecede ağrıyor diğer kızlarımda böyle bişe olmadı bugünde bas ağrısı bi tuafım 😔

Kızlar son adet tarihim 26 kasım 28 aralıkta test yaptım pozitif çıktı ertesi gün kan verdim 55-121-301-791 şeklinde ilerledi şuan 5+3 olduk dün 791 çıkmıştı beta eğer ikiye katlanmışsa 1500lü olması lazım yarın kese gözükür mü ne diyorsunuz?
Doktorum 3500 olmadı lazım dedi görmem için alt muayene çıkar ama oda tehlikeli sabırla insallah rabbim nasip etsin

Doktorum 3500 olmadı lazım dedi görmem için alt muayene çıkar ama oda tehlikeli sabırla insallah rabbim nasip etsin
Tehlikesi nedir ben 2 oğlumda 4 aya yakın süre vajinal ultrason oldum herhangi bir sıkıntı olmadı ama tabiki karar sizin

🌸Kaç haftalık gebesiniz ben 4 haftalık olucam aslında sat a göre 6 ama betaya göre 4 haftalık olucam ben gece birden uyanıyorum uykum kaçıyor kasıklarımda ağrı ve en çok beni şaşırtan bacaklarım aşırı derecede ağrıyor diğer kızlarımda böyle bişe olmadı bugünde bas ağrısı bi tuafım 😔
5+4 olduk bugün. 4. Haftada benimde kasık ağrım bacağıma vuruyordu bel ağrım da çok şiddetliydi suanda onlar azaldı 🥰 geçecektir sizinde 🙏🏻

Doktor randevumdan 2 gün önce beta yapmıştım 2996 çıkmıştı. Doktora giderken bakmadim tam 5 haftalıkken gittim doktor alttan kontrol etti keseyi gördük. Bu haftalarda karindan da keseyi görenler oluyor ama benim doktorum hiç bakmadan alttan muane ile gösterdi. 7. Haftada kısmetse kalp atışı için gideceğim 🥰

Tehlikesi nedir ben 2 oğlumda 4 aya yakın süre vajinal ultrason oldum herhangi bir sıkıntı olmadı ama tabiki karar sizin
Sanırım benle alakalı hep düşük tehlikem vardı zaten 3 tane kimyasal 1 düşüğüm oldu 2 kızımda sürekli rahim iç kanamam oluyordu onu göze alarak yapmadı ilişki yasaktı küçük kızımda tuvalet harici hiç kalkmamıştım insallah bu gebeliğimde yasamam psikolojim bozulmuştu şimdi biraz daha teslimiyet ile yaklaşıyorum hayırlısı diyerek telkinle süreci bekliyorum Allah isteyen herkese sağlıklı bi gebelik ve hayırlı evlat nasip etsin 🌸

Kızlar ben gebeliğimi batı 6 gün gecikmeyle beta 40 la öğrendim 1 haftada 900 oldu sizce kaç haftalık yada nasıl hesaplayacaüım bir bilgisi olan var mı

Kızlar ben gebeliğimi batı 6 gün gecikmeyle beta 40 la öğrendim 1 haftada 900 oldu sizce kaç haftalık yada nasıl hesaplayacaüım bir bilgisi olan var mı
Benim beta tahlilimin yanında bu şekilde yazıyor. 4,5 -5 haftalık olmalısınız bu durumda

Eklentiler

• IMG_1522.jpeg
    IMG_1522.jpeg
    128,3 KB · Görüntüleme: 69
Herkese Merhaba,

Aranıza ben de katılıyorum beklenen dogum tarihim 8 Eylül bu gün 4+6 dayız. 2,5 yaşında bir oğlum var bu planlı değildi ama çok mutlu oldum. İlk hamileligimde de bu platformada takip etmiştim. Destek çok güzeldi güzel bir grup olmasına niyet ediyorum. Beni de gruba ekleyebilirseniz mutlu olurum .

Güzel anne adaylarına 3 sorum var

1)İstanbul Anadolu Yakasi Dr öneriniz var mi?

2) Doğum paketi aldınız mı aldıysanız nereden ve ücreti neydi?

3) Şu tarihleri gösteren tabloyu nasıl eklerim hani kese vs yazan😅

Şimdiden teşekkürler 🌸

X